Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:19:41 GMT

شهرستان ریگان کرمان ۱۶ مدرسه چادری و کانکسی دارد

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۸۸۷۶

شهرستان ریگان کرمان ۱۶ مدرسه چادری و کانکسی دارد

به گزارش ایرنا براساس آمار اعلام شده توسط سرپرست فرمانداری ریگان که بیشترین جمعیت عشایری و نیز دانش آموزان عشایر استان کرمان را دارد، ۶ مدرسه کانکسی و ۱۰ مورد نیز چادری است.

نکته قابل تامل اینکه این عشایر یکجانشین هستند و ضرورت دارد مدارس ایمن و مناسب برای آنان ساخته شود که به علت قرار گرفتن در مناطق سخت گذر کوهستانی هزینه های احداث مدارس بسیار بالاتر است و ضرورت دارد خیران در این زمینه بیش از گذشته پای کار بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه ریگان روز دوشنبه در جلسه بررسی مشکلات آموزشی عشایر ریگان گلایه کرد که پذیرفته نیست دانش آموزان شهرستان همچنان در مدارس چادری و کانکسی تحصیل کنند.

حجت الاسلام حبیب رضازاده افزود: حل مشکلات آموزشی دانش آموزان شهرستان نیازمند حمایت جدی مسئولان استان و کشوری است.

مراد آبیار سرپرست فرمانداری ریگان نیز با بیان اینکه بیشترین دانش آموزان عشایری استان در شهرستان ریگان تحصیل می کنند اظهارداشت: در مناطق صعب العبور کوهستانی شهرستان مدارس کپری و چادری وجود دارد که نیاز به احداث مدرسه مقاوم و مناسب بسیار ضروری است.

وی از خیران درخواست کرد در ساخت واحدهای آموزشی مقاوم در این مناطق کمک کنند.

به گفته سرپرست فرمانداری ریگان ۱۶ واحد آموزشی چادری و کانکسی در حوزه آموزش و پرورش عشایری شهرستان دایر است.

آبیار تاکید کرد: با توجه به محرومیت ها در این شهرستان در جنوب شرق کرمان ضرورت دارد نگاه ویژه در تخصیص اعتبار برای حل مشکلات اعمال شود.

وی همچنین خواستار حل مشکلات سیستم سرمایشی و گرمایشی مدارس ریگان نیز شد 

به گزارش ایرنا مدیر آموزش و پرورش عشایری استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه به علت پراکندگی مدارس عشایری ریگان ۵۳ واحد آموزشی عشایری فعال در این شهرستان داریم اظهارداشت که مدارس عشایری شهرستان نیازمند تکمیل کادر نیروی انسانی هستند.

شهرستان ریگان با ۱۷ هزار دانش آموز در ۲۸۵ کیلومتری جنوب شرق مرکز استان کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها ریگان کرمان جامعه عشایری مدرسه سازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریگان کرمان جامعه عشایری ریگان کرمان جامعه عشایری مدرسه سازی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۸۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

میثم حیدر‌هایی مدیر آموزش و پرورش دامغان ایجاد فضای آموزشی در مسکن مهر را یکی از دغدغه‌ها دانست و گفت: طبق آمارها، مسکن مهر دامغان دارای ۱۶۰۰ دانش آموز است و در حال حاضر ۲ فضای آموزشی و یک سالن ورزشی در این منطقه وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر جمعیت هر مدرسه را ۴۰۰ دانش آموز درنظر بگیریم، مسکن مهر دامغان به ۲ فضای آموزشی دیگر نیاز دارد که یک آموزشگاه ۱۲ کلاسه با پیشرفت حدود ۴۰ درصد در این محدوده در حال ساخت است و باید یک فضای آموزشی دیگر ساخته شود.

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

حیدر‌هایی ضمن گرامیداشت هفته معلم، اظهار داشت: قدرشناسی از معلمان و احترام به فرهنگیان رسالتی بر دوش همه اقشار جامعه است و در این راستا، هفته معلم امسال ۲ فرهنگی نمونه استانی و ۹ فرهنگی نمونه در شهرستان دامغان معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی به چالش نیروی انسانی در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید، مجموعه آموزش و پرورش دامغان در زمینه مدیریت موفق بود، اما نیاز است که این کمبود‌ها برطرف شود.

حیدر‌هایی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی فعلی، ۲ هزار ساعت کمبود نیروی انسانی وجود دارد که شامل حدود ۱۰۰ نیروی دور متوسطه اول و دوم می‌شود که امیدواریم با توجه به جذب سال تحصیلی آینده آموزش و پرورش، این معضل و کمبود برطرف شود.

مدیر آموزش و پرورش دامغان گفت: طی ۱۰ سال اخیر این شهرستان در زمینه امتحانات نهایی رتبه اول استان سمنان را به خود اختصاص داد و تلاش می‌شود تا این رتبه حفظ شود.

حدود ۱۴ هزار دانش آموز دامغانی زیر نظر یکهزار و ۱۰۰ فرهنگی از پیش دبستانی تا پایه دوازدهم، به تحصیل مشغول هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در آذربایجان شرقی
  • ۳۶۰۰ معلم در اصفهان استخدام می‌شود/تخلیه ۴۲ مدرسه به دلیل فرونشست
  • رد رشوه از سوی مامور وظیفه شناس فراجا در ریگان
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها