Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، « محمد پورهاشمی» روز دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه که با حضور " کامیار ثقفی" قائم مقام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در سرسرای این بنیاد در استان برگزار شد، با درود بر روان همه شهدای انقلاب اسلامی افزود: آزادسازی خرمشهر راه را برای پیروزی های بعدی رزمندگان انقلاب اسلامی هموارتر کرد و شاید اگر این پیروزی نبود امروز انقلاب اسلامی نیز نبود زیرا هر تاریخی یک نقطه عطف برای ماندن و نماندن دارد و نقطه عطف جمهوری اسلامی نیز آزادسازی خرمشهر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه یاد و خاطره ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۱ هزار جانباز، هزار و ۸۰۰ آزاده و ۱۶ شهید مدافع حرم استان کرمانشاه را گرامیداشت و خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران در بنیاد شهید و امور ایثارگران را عبادت دانست.

پورهاشمی همچنین با قدردانی از همه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران، این نهاد را یک نهاد پویا و پاسخگو دانست و خواستار حمایت بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور از مدیران استانی به ویژه استان های کرمانشاه، ایلام و خوزستان شد زیرا کار در این استان‌ها متفاوت تر از جاهای دیگر است 

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در ادامه از حمایت استانداری کرمانشاه از وضعیت معیشتی و مسکن خانواده های شهدا و ایثارگران استان خبر داد.

در این مراسم، حجت الاسلام «هادی عسکری» مدیرکل سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه تودیع و به جای او دکتر" خسرو شهیدی" با ۲۷ سال سابقه کاری و از کارکنان این اداره کل معارفه شد.

در پایان مراسم با تقدیر لوح از زحمات حجت الاسلام "هادی عسکری" مدیرکل سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه تقدیر شد.   

 حجت الاسلام «هادی عسکری» مدیرکل سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه از آذر سال ۹۳ تاکنون بود.

به گزارش ایرنا؛ استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۱۹ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، ۱۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه محمد رسول الله بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران جنگ تحمیلی کامیار ثقفی انقلاب اسلامی ایران خرمشهر دفاع مقدس آزادسازی خرمشهر شهدا کرمانشاه پروندهٔ خبری کرمانشاه، استانی که کتاب جنگ در آن جا آغاز و بسته شد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه محمد رسول الله بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران استانداری کرمانشاه محمد رسول الله بنیاد شهید و امور ایثارگران جمهوری اسلامی ایران جنگ تحمیلی انقلاب اسلامی ایران خرمشهر دفاع مقدس آزادسازی خرمشهر شهدا کرمانشاه بنیاد شهید و امور ایثارگران آزادسازی خرمشهر ایثارگران استان استان کرمانشاه انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد

به گزارش خبرنگار مهر، دوره تخصصی «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» که به بررسی ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران در نیم قرن گذشته اختصاص داشت، عصر روز گذشته هشتم اردیبهشت ماه در مشهد به پایان رسید.

سیدمحمدرضا میری هنرمند طراح گرفیک که مدیریت این دوره را برعهده داشت، درباره این دوره به خبرنگار مهر گفت: در سال گذشته و طی چند دوره، به خوانش و شرح کتاب «انفطار صورت» شامل مقالات شهید سید مرتضی آوینی پیرامون گرافیک انقلاب پرداختیم و از این رهگذر، به تاریخچه گرافیک ایران پیش و پس از انقلاب، ادوار مختلف و فراز و فرودهای آن نگاهی مختصر انداختیم.

وی افزود: اما امسال در فرصتی فراخ‌تر و در دوره‌ای با عنوان «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» قصد کردیم تا ۴۰۰ پوستر تاریخ گرافیک ایران را طی ۴ جلسه و در چهار دوره «پیش از انقلاب اسلامی»، «مبارزات و پیروزی انقلاب و دفاع مقدس»، «دو دهه پس از جنگ» و بالاخره دوره «پس از فتنه ۸۸ تا به امروز» با دقت ببینیم.

وی بیان کرد: در این دوره از حیث رویکرد محتوایی، نمادشناسی، خاستگاه و تاثیرات اجتماعی، تکنیک های اجرایی و … آثار را مورد بررسی قرار دادیم. همچنین، برای شرکت‌کنندگانی که مایل بودند، تمرین‌ها و پروژه‌های عملی پیشنهاد کردیم و در جلسه‌ای جداگانه به ارایه و نقد آنها پرداختیم.

میری در پایان اظهار کرد: این دوره از جلسات برای دانشجویان گرافیک و تصویرسازی، علاقه‌مندان به مباحث گرافیک انقلاب، طراحان جوان گرافیک و پژوهشگران و علاقه‌مندان به تاریخ انقلاب و هنر انقلاب کاربردی بود و استقبال خوبی نیز شد.

کد خبر 6090052

دیگر خبرها

  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان یونسکو به دانشگاه تهران اعطا شد
  • مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • در برنامه‌ریزی‌ها استمرار تلاش‌های ۴۰ ساله انقلاب تبیین شود
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟
  • تداوم پرداخت تسهیلات خرید یا ساخت مسکن ایثارگران در سال ۱۴۰۳
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد