Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@00:04:18 GMT

میزان مصرف برق اوج گرفت

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۶۹۵۷۴

میزان مصرف برق اوج گرفت

مرکز ملی راهبری شبکه برق ایران از افزایش قابل توجه مصرف برق در روز جاری خبر داده و اعلام کرده است با توجه به افزایش دمای ۳ تا ۶ درجه‌ای در کل کشور، پیش‌بینی می‌شود امروز اوج نیاز مصرف از مرز ۵۳ هزار مگاوات عبور خواهد کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، بر اساس اعلام مرکز ملی راهبری شبکه برق ایران، میزان انرژی دریافتی برون مرزی(واردات برق) حدود ۴۸۰ مگاوات و میزان مصرف برق صنایع ۵۰۰۰ مگاوات گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این گزارش، با توجه به اوج گیری میزان مصرف برق، "پایش مصرف ادارات" با هدف اطمینان از تامین برق مطمئن و پایدار، با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

این گزارش حاکی است، با توجه به افزایش دما در روزهای آتی و افزایش نیاز مصرف برق در کشور، رعایت نکات مدیریت مصرف در ساعات اوج مصرف برق که از ساعت ۱۳ تا ۱۷ و ۱۹ تا ۲۳ گزارش شده و تنظیم درجه وسایل سرمایش روی ۲۵ درجه امری بسیار مهم و کمک کننده برای تامین برق هموطنان خواهد بود.

طرح ملی «کاهش مصرف برق» ابلاغ شد

این گزارش در حالی منتشر شده که امروز وزیر نیرو مصوبه طرح ملی «کاهش مصرف انرژی الکتریکی»، ضوابط تشویق و اعطای پاداش کاهش مصرف به مشترکان برق را ابلاغ کرد.

در مصوبه ابلاغی علی‌اکبر محرابیان آمده است: به منظور ایجاد امکان اعمال مشوق‌های مدیریت مصرف و با هدف تسهیل تامین برق به ویژه در اوقات اوج مصرف و همچنین افزایش مشارکت مشترکان شبکه برق کشور در تحقق این هدف از ابتدای ماه‌های گرم سال جاری، شرکت توانیر (از طریق شرکت‌های تابعه و وابسته) مکلف است امکان مشارکت مشترکان خانگی و سایر مصارف را در طرح ملی «کاهش مصرف انرژی الکتریکی» به ویژه از طریق سامانه‌های ارتباطی نظیر «برق من» فراهم کند.

برنامه‌ریزی برای عبور از تابستان بدون محدودیت‌ برقی

همچنین طبق اعلام سخنگوی صنعت برق از هفته گذشته ۹ درصد به مصرف برق کشور اضافه شده یعنی عددی حدود ۴۵۰۰ مگاوات نیاز مصرف برق کشور افزایش داشته است اما با این حال در شرایط فعلی شرایط مساعد است.

مصطفی رجبی مشهدی در گفت‌وگو با ایران اکونومیست، با بیان اینکه با توجه به نیروگاه‌هایی که در مدار تولید قرار گرفته‌اند و تعمیراتی که زودتر انجام شده، وضعیت تامین برق حرارتی نیز بهتر از قبل است، اظهار کرد: علیرغم اینکه امسال به دلیل خشکسالی با کاهش پنج درصدی ذخایر آبی نسبت به سال گذشته مواجهیم، تعمیرات نیروگاه‌های برقابی به صورت ۱۰۰ درصد اتمام یافته و همه واحدها آماده تولید هستند.

وی در پاسخ به اینکه احتمال انتشار جداول خاموشی برای تابستان وجود دارد توضیح داد: تمام برنامه‌ریزی‌ها به این شکل است که امسال را با حداقل محدودیت‌ها پشت سر بگذاریم و بر اساس تدابیری که پیش‌بینی شده، علاوه بر ارتقاء وضعیت تولید نیروگاه‌های موجود، نیروگاه‌های جدیدالاحداث هم در مدار تولید قرار خواهند گرفت که ظرفیت آن‌ها بسیار خوب است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: بحران آب ، صرفه جویی در مصرف برق

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بحران آب صرفه جویی در مصرف برق تامین برق کاهش مصرف مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۹۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، رحمانی مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران اظهار کرد: بدهکاران گاز یا پرمصرف‌های انرژی مشترکین صنعتی بزرگ، مصرف گاز زیادی در دوره قرائت دارند که با توجه به این مصرف گاز بهای بالایی دارند که بیش از ۱۳ همت میزان مصرف صنایع بزرگ کشور است که اگر یک دوره قرائت خود را پرداخت نکنند عملاً ۱۳ همت عقب افتاده و مجموع مطالبات دولت از آنها اگر سه ماه طول بکشد مبالغ بسیار هنگفت خواهد بود.

وی افزود: با توجه به اقدامات توسعه‌ای کشور و هدفمندی یارانه‌ها، عدم پرداخت گاز بها تبعات زیادی دارد که باید به موقع پرداخت کنند تا دولت از منابع به خوبی استفاده کند.

رحمانی بیان کرد: بزرگترین بدهکاران صنایع پتروشیمی، بعد از آن فولادی‌ها و سومین هم سیمانی‌ها بزرگترین مصرف کننده و بدهکاران گازی هستند.

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در مصاحبه رادیویی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه ۲۵ میلیون و ۷۰۰ مشترک خانگی داریم این مقدار مصرف، فقط به صنایع برمی گردد که به صورت دوره‌ای کمیته‌ای تشکیل شده تا با برگزاری جلسات مربوطه پرداخت بدهی‌ها انجام پذیرد.

کد خبر 6095639

دیگر خبرها

  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد
  • سامانه بارشی و سرد بهاری در راه مازندران
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • طلای جهانی پس رفت
  • مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات
  • سامانه بارشی دیگری در راه مازندران
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد