Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از هموطنان همچنان اقدام به ارائه وکالت‌نامه برای نقل و انتقال خودرو می‌کنند و بارها دیده شده است که خریدار ماه‌ها با گذشت زمان اعتبار وکالت‌نامه، اقدام به تعویض پلاک نکرده و فروشنده نیز بی‌خبر از ماجرا است!

پلیس راهور بار‌ها نسبت به ارائه وکالت‌نامه برای نقل و انتقال خودرو‌ها هشدار داده و اعلام کرده است که هموطنان تا جای ممکن از ارائه وکالت‌نامه برای نقل و انتقال خودرو خودداری کنند، زیرا این کار معایب و آسیب‌های احتمالی زیادی در پی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌رغم آن، برخی از هموطنان همچنان اقدام به ارائه وکالت‌نامه برای نقل و انتقال خودرو می‌کنند و بار‌ها دیده شده است که خریدار، ماه‌ها با گذشت زمان اعتبار وکالت‌نامه، اقدام به تعویض پلاک نکرده است و فروشنده نیز بی‌خبر از ماجرا است، در صورتی که اگر طی این مدت، خریدار با خودروی مذکور تصادفی مخصوصاً جرحی یا فوتی رقم بزند یا اینکه با خودروی مذکور جرمی صورت گیرد، عملاً فروشنده نیز به دردسر خواهد افتاد!

سرهنگ علی محمدی؛ رئیس مرکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک پلیس راهور با بیان اینکه فروشنده و خریدار خودرو باید به‌صورت همزمان در مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک حضور داشته باشند، گفت: متأسفانه وکالت برای تعویض پلاک خودرو مشکلات فراوانی برای خریدار و فروشنده ایجاد می‌کند، در برخی موارد ارکان اصلی خودرو عوض شده است یا خودرو تصادف شدید بالای ۶۰ درصد داشته است لذا بنابر تشخیص پلیس، خودرو ایمنی و استاندارد لازم را برای شماره‌گذاری ندارد و خریدار عملاً نمی‌تواند خودرو را تعویض پلاک کند، در این حال فروشنده پول خودرو را گرفته است و خریدار متضرر می‌شود.

وی افزود: از سوی دیگر پیش آمده که خودرو سرقتی بوده و مشکلات زیادی برای خریدار ایجاد کرده است و فروشنده نیز متواری شده است.

محمدی خاطرنشان کرد: در موارد عکس هم فروشنده وکالت داده و خریدار تعویض پلاک نکرده است و تخلفات رانندگی که در این مدت مرتکب شده است در کد ملی فروشنده نشسته و جریمه‌ها برای فروشنده آمده است.

این مقام انتظامی با تأکید بر اینکه خریدار و فروشنده خودرو باید ابتدا به مراکز شماره‌گذاری و تعویض پلاک مراجعه کنند و پس از بررسی و کنترل اصالت خودرو و مدارک مربوطه تعویض پلاک کنند، متذکر شد: با توجه به مشکلات یادشده، فروشندگان و خریداران خودرو از دادن و گرفتن هرگونه وکالت برای نقل و انتقال خودرو جداً خودداری کنند تا متضرر نشوند.

محمدی در پاسخ به این سؤال که فروشنده خودرو در صورت ارائه وکالت‌نامه به خریدار و عدم تعویض پلاک توسط خریدار باید چه اقدام قانونی انجام دهد، گفت: در این‌گونه موارد باید فروشنده به مراجع قضائی مراجعه کند و دادخواست توقیف و الزام به فک پلاک بگیرد تا مراحل قانونی انجام شود، البته این کار نیز زمان‌بر است.

وی با تأکید بر اینکه "اکنون اخذ نوبت تعویض پلاک به‌راحتی امکان‌پذیر است و این کار در مدت نیم ساعت انجام خواهد شد"، گفت: خرید و فروش وکالتی آسیب زیادی برای هر دو طرف دارد.

منبع: تسنیم

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: خرید خودرو ، وکالت نامه

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خرید خودرو وکالت نامه شماره گذاری تعویض پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۰۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رئیس پلیس فتای لرستان در تشریح جزئیات این خبر گفت: در جریان رصد و پایش فضای مجازی و اجرای طرح برخورد با فروش سوالات و تجهیزات تقلب در کنکور و امتحانات نهایی، کارشناسان پلیس فتا لرستان فردی را که اقدام به فروش ابزار‌هایی برای تقلب در امتحان به فروش می‌رساند را شناسایی و دستگیر کردند.

سرگرد حسین سپه وند با بیان این که متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد، افزود: این گونه افراد با انتشار آگهی در شبکه‌های مجازی و سایت‌های واسط خرید و فروش، اقدام به فروش سوالات و تجهیزات تقلب کنکور به قربانیان کرده و ضمن این که سعی می‌کنند نظم کنکور و عدالت برگزاری کنکور سالم بین داوطلبان را برهم بزنند، تنها به دنبال کلاهبرداری و کسب منفعت برای خود بوده و طبق تحقیقات بعمل آمده هیچ گونه دسترسی به سوالات کنکور و امتحانات نهایی ندارند و به هیچ عنوان نباید ادعای آن در این خصوص را باور کرد.

سپه وند با بیان اینکه فروش هر گونه تجهیزات تقلب که عدالت و رقابت سالم بین داوطلبان امتحانی را به خطر بیاندازد جرم است، گفت: کارشناسان پلیس فتا با بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی فروشنده این تجهیزات را در شهرستان خرم آباد شناسایی و پس از اخذ مجوز‌های قضایی لازم، ایشان را در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند.

این مقام انتظامی در پایان خاطرنشان کرد: خرید و فروش هرگونه تجهیزات برای تقلب در امتحانات کنکور جرم بوده و با متخلفان برابر با قانون برخورد قضایی صورت خواهد گرفت، همچنین شهروندان می‌توانند در صورت مواجه با اینگونه جرائم در فضای مجازی با مرکز فوریت‌های پلیس فتا به شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس گرفته و کارشناسان ما در پلیس فتا را جهت برخورد قانونی با آن‌ها در جریان بگذارند.

دیگر خبرها

  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • تاثیر سفر‌های نوروزی در بازار مسکن شمال
  • نصف قیمت ماشین بخر! قسطی با ۵۰ درصد پیش‌پرداخت
  • مذاکره آیندهوون با بارسلونا برای خرید ارزان دِست
  • فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی دستگیر شد
  • دستگیری فروشنده تجهیزات تقلب در کنکور در فضای مجازی
  • به‌جای خودروهای ثبت‌نامی این خودروها را بخرید
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود
  • بازداشت کلاهبردار خرید و فروش خودرو در آبادان
  • هنگام خرید ورق آلومینیوم کامپوزیت به چه نکاتی توجه کنیم؟