Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام والمسلمین محمد حجتی عصر امروز در دیدار جمعی از روحانیون و اساتید مدارس دینی اهل سنت کرمانشاه اظهار داشت: تعامل و همگرایی حوزه های علمیه یکی از ضروریات جهان اسلام است، نباید هیچ جدایی بین حوزویان اهل سنت و اهل تشیع باشند، زیرا هر یک هدف مشترک را دنبال می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امام جمعه موقت کرمانشاه گفت: تجمیع آرا حوزویان دو مذهب می تواند اولین راهکار برای رسیدن به یک وحدت پایدار در بین اندیشمندان اسلامی شود، تنوع آرا و حتی تضارب آرا به عنوان موتور محرکه ای نقش تقریب و نزدیکی مذاهب را بازی می کند.

این عالم کرمانشاهی با تاکید بر اینکه حوزه بسترساز فرهنگ و مذهب در جامعه است، افزود: باید با شناسایی مناطق مختلف قومی و مذهبی نسبت به دایر کردن و راه اندازی مراکز دینی و فرهنگی برای ساکنان آن دیار اقدام ضروری انجام گیرد زیرا دشمنان در خلأ فرهنگی و مذهبی بهتر می توانند شائبه ها و شبهات دینی خود را گسترش دهند.

حجت الاسلام و المسلمین حجتی در بخش دیگری از سخنان خود به مسایل مهم جهان اسلام به ویژه مسئله فلسطین و قدس شریف اشاره داشت و بیان کرد: قدس به عنوان اولین قبله گاه مسلمین می تواند تلنگری به جهان اسلام برای رسیدن به وحدت در مقابل رژیم غاصب اسرائیل باشد.

وی افزود: با این حال باید اذعان کرد که در 7 دهه از اشغال قدس شریف توسط صهیونیست ها شاهد حرکتی به معنای واقعی از مسلمین برای آزادسازی آن نبوده ایم، بنابراین امروز باید مسئله قدس شریف و فلسطین از ضروریات جهان اسلام باشد.

امام جمعه موقت کرمانشاه عنوان داشت: اتفاق قول و نظر برای آزادسازی قدس شریف می تواند اولین و مهمترین حرکت مسلمین برای رسیدن به همان وحدتی باشد که مدنظر خداوند، قرآن کریم و رسول الله (ص) است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: بیت المقدس امام جمعه موقت کرمانشاه برای رسیدن جهان اسلام قدس شریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۱۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم

یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت اصولگرایان در دفتر مرکزی این شورا برگزار و حاضرین در مورد سیاست‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بحث و تصمیم گیری کردند.

منوچهر متکی سخنگو و رئیس هیأت اجرایی شورای وحدت اعلام کرد: در یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت، موضوع دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بر اساس تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر شد که فهرست نامزد‌های مورد حمایت شورای وحدت در سراسر کشور از جمله حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلام شهر، شمیرانات و پردیس تهیه و به اطلاع مردم شریف رسانده شود.

متکی گفت: در این نشست با نظر قاطع اعضا، مصوب شد با توجه به اینکه تمامی نامزد‌های راه یافته به مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران بزرگ را آقایان تشکیل داده و هیچ نامزدی از بین بانوان موفق به کسب آرای لازم در دور نخست نشد، شورای وحدت با در نظر گرفتن اصل تخصص و تعهد کلیه نامزدها، اولویت خود را به حمایت از بانوان قرار داده و تلاش می‌کند تعداد بیشتری از بانوان نامزد دارای صلاحیت در دور دوم انتخابات را در فهرست خود بگنجاند.

وی ضمن تاکید بر لزوم مشارکت مؤثر ملت نجیب و قهرمان ایران در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای وحدت استان‌ها در تمام حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده است، حضوری فعال داشته و در راستای وظایف خود در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، عمل کرده و فهرست نامزد‌های مورد حمایت خود را اعلام می‌کند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزد‌ها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

شورای وحدت در مرحله اول انتخابات در تهران و سایر حوزه‌ها فهرست خود را ارائه کرده بود. این شورا پس از اعلام نتایج در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ۹۰ نفر از منتخبان در دور نخست انتخابات مجلس دوازدهم مورد حمایت شورای وحدت بودند که از این تعداد ۶۰ نامزد به طور اختصاصی در فهرست شورای وحدت و ۳۰ نفر نیز به طور مشترک با سایر فهرست‌ها حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • کارگران بازوان حرکت و شکوفایی کشور
  • وحدت رویه ملی و جهانی علیه رژیم منحوس صهیونیستی
  • وحدت و انسجام، نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام است
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • جنگ ترکیبی دشمن با هدف از بین بردن وحدت مسلمین انجام می شود
  • تحریم فرصتی برای رسیدن به خودکفایی
  • نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات بزودی اعلام می‌شود
  • ۸۰ دانش‌آموز در حوزه فناوری‌ نو گواهی بین‌المللی دریافت کردند
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب