Web Analytics Made Easy - Statcounter

"کارین اولوفسدوتر" سفیر سوئد در آمریکا گفت: اگر استکهلم به عضویت ائتلاف نظامی ناتو درآید، تهدیدی برای روسیه نخواهد بود.

به گزارش ایران اکونومیست، اولوفسدوتر سفیر سوئد طی مراسمی در موسسه بروکینگز گفت:  پیوستن ما به ناتو، تقابل با روسیه نیست، اما ما دیده‌ایم که آنها چه کرده‌اند، بنابراین امنیت خودمان را حفظ می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر سوئد در آمریکا در ادامه افزود: ما قرار نیست بیش از هر زمان دیگری برای روسیه تهدید کننده باشیم زیرا هم اکنون نیز تهدیدی برای روسیه نبوده ایم.  

اولوفسدوتر تاکید کرد که جامعه بین المللی باید هر کاری که می تواند انجام دهد تا مطمئن شود روسیه دیگر عملیات نظامی ویژه دیگری مانند عملیات اوکراین را انجام ندهد.

وی خاطرنشان کرد که این سیاست سوئد بوده است که اگر فنلاند این کار را انجام دهد به دنبال پیوستن به ناتو خواهد بود زیرا روابط امنیتی دو کشور بسیار نزدیک است.

با بالاگرفتن احتمال پیوستن سوئد و فنلاند به ائتلاف ناتو، رهبران این کشورها در حال حاضر در حال گفتگو با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه هستند تا حمایت وی را برای ورود هر دو کشور به ناتو جلب کنند.

اردوغان رییس جمهوری ترکیه دوشنبه شب گفت: ترکیه جدید هرگز از اصول خود عقب نشینی نخواهد کرد و تا زمانی که شروط ما را تأمین نکنند، نخواهیم پذیرفت که هیچ کشوری به ناتو بپیوندد.

اردوغان چند روز پیش نیز گفته بود، تا زمانی که سوئد و فنلاند همبستگی با ترکیه علیه تروریسم از خود نشان ندهند، آنکارا هرگز موضع مثبتی درقبال عضویت این دو کشور نخواهد گرفت.

سخنان اردوغان در حالی مطرح می شود که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از پیشنهاد سوئد و فنلاند برای عضویت در ناتو استقبال کرده و وعده داده است برای مقابله با تهدیدها  با این کشورها همکاری کند.

برای پذیرش عضو جدید در این ائتلاف نظامی، رسیدن به اجماع در میان همه اعضا الزامی است؛ بنابراین از نظر تئوری، ترکیه قادر به جلوگیری از الحاق سوئد و فنلاند است.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: روسیه ، ناتو ، سوئد

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: روسیه ناتو سوئد سوئد و فنلاند برای روسیه سفیر سوئد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۲۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟

دانشکده روانشناسی دانشگاه کلمبیا اخیراً مطالعه میدانی در کشور‌های مختلف انجام داده است که نتیجه آن ایجاد یک شاخص به نام «نردبان ثروت و قدرت» است که نشان می‌دهد مردم جهان بر اساس این شاخص دارای درجات مختلفی از شادی هستند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، کشور فنلاند در چند سال اخیر همواره در بین بالاترین کشور‌های این نردبان معرفی شده است که یکی از شادترین کشور‌های جهان است و در هشت سال اخیر رتبه اول این نردبان را حفظ کرده است.

آگوست نیلسون، عضو جامعه روانشناسی این دانشگاه همراه تیمش تحقیقات مفصلی درباره این نردبان صورت داده و می‌گوید مطالعات تجربی نشان می‌دهد که مردم کشور‌های بالای این نردبان به جای قدرت و ثروت در زندگی روزمره بیشتر به خانواده و روابط شخصی فکر می‌کنند.

در سال ۲۰۲۴ کشور فنلاند برای هفتمین سال متوالی به عنوان شادترین کشور جهان در رتبه‌بندی سازمان‌های بین‌المللی قرار گرفت و مطالعات دانشگاه کلمبیا نیز همین موضوع را نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور به جای رتبه‌های اداری و رسمی و مدیر شدن و رسیدن به قدرت و ثروت به زندگی روزمره خود فکر می‌کنند.

نیلسون می‌نویسد: من اخیراً رهبری گروهی از محققان کشور‌های سوئد، آمریکا و انگلیس را بر عهده داشتم و این سوالات را در بین ۱۶۰۰ نفر از بزرگسالان این کشور‌ها مطرح کردیم. مطالعه ما نشان داد که استعاره نردبان باعث می‌شود مردم بیشتر به قدرت و ثروت فکر کنند و کمتر به خانواده، دوستان و سلامت روان فکر کنند. وقتی استعاره نردبان حذف شد، مردم همچنان به پول فکر می‌کردند، اما بیشتر از نظر «امنیت مالی» به جای عباراتی مانند «ثروت»، «ثروتمند» یا «طبقه بالا».

افراد در گروه‌های شاد و هماهنگی در مقایسه با سایر گروه‌ها کمتر به قدرت و ثروت و بیشتر به اشکال گسترده‌تر رفاه مانند روابط، تعادل بین کار و زندگی و سلامت روان فکر می‌کردند. به گزارش «اطلاعات آنلاین»، تحقیقات نشان داده است که وقتی افراد خوشبختی را تعریف می‌کنند، فقط به میزان کمی به ثروت و موقعیت اشاره می‌کنند. به عبارتی ثابت شده است که پول با رفاه ارتباط مستقیم دارد، اما اثر پول ضعیف‌تر از بسیاری از عوامل شادی دیگر است، جایی که روابط اجتماعی با کیفیت خوب، قوی‌ترین اثر را دارند.

تحقیقات اخیر دانشگاه آکسفورد نشان می‌دهد که شادی در واقع باعث بهره‌وری بیشتر افراد می‌شود و مهم‌ترین عامل برای شادی در کار، تعلق خاطر است. از سوی دیگر، اعتقاد بر این است که دستمزد مهمترین عامل برای شادی در کار است، اما معلوم می‌شود که محرک بسیار ضعیف تری برای شادی در کار نسبت به تعلق خاطر است. این با پیام کلی علم شادکامی همخوانی دارد که روابط اجتماعی مهمترین عامل برای شادی افراد است.

دیگر خبرها

  • اردوغان: اسرائیل توافق آتش‌بس در غزه را بپذیرد
  • چرا ترکیه روابط تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد؟ | هدف اردوغان از اقدام دیرهنگام
  • چرا ترکیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد؟
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد؛ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد/ روسیه تهدیدی وجودی برای اروپاست
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟
  • اردوغان: هدفمان مجبور کردن نتانیاهو به آتش بس است
  • اردوغان: به تجارت ۹.۵ میلیارد دلاری با اسرائیل پایان دادیم