Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@15:07:25 GMT

شما کدام قطبی هستید؟

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۷۲۹۹۸

استاد روانپزشکی گفت:‌در بیماری دو قطبی گاهی از اوقات فرد سرحال و خیلی خوشحال، پرحرف و پرنشاط است اما پس از مدتی که چند هفته طول می‌کشد ممکن است دچار حالت‌های افسردگی شود. ناطقان: فربد فدایی، استاد روانپزشکی دانشگاه درباره «بیماری روانی اختلال دوقطبی»، بیان داشت:‌در این بیماری گاهی از اوقات فرد سرحال و خیلی خوشحال، پرحرف،پرتحرک و پرنشاط است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: فرد فکر می‌کند همه کارها برای او ساده و قابل انجام دادن است؛ بنابراین ممکن است چندین کار را با هم شروع کند؛ بدون اینکه به فکر این باشد که چگونه آنها را خاتمه دهد.

این استاد روانپزشکی دانشگاه گفت: فرد به دنبال کارهای لذت‌بخش می‌رود، بدون اینکه به عواقب آنها فکر کند. احساس بزرگ‌منشی دارد و ویژگی‌هایی برای خود قائل است که واقعا در عالم خارج وجود ندارد.

فدایی متذکر شد: چنین افرادی پس از مدتی که چند هفته طول می‌کشد ممکن است دچار حالت‌های افسردگی شوند؛ یعنی فرد احساس می‌کند زندگی هیچ ارزشی ندارد؛ جملاتی مانند کاش نبودم، کاش می‌مردم و احساس می‌کند فرد بی‌ارزشی است؛ کم حرف شده و اشتهایش به غذا کم می‌شود، نمی‌تواند شب‌ها راحت بخوابد و تمرکز فکری خود را از دست می‌دهد که این‌ها نشانه افسردگی است.

وی با اشاره به مفهوم دوقطبی، خاطرنشان کرد:‌ مفهوم این بیماری این است که فرد دو قطب دارد؛یکی از قطب‌ها سرخوشی بیمارگونه است و دیگری حالت افسردگی است؛ این افسردگی ممکن است چند ماه طول بکشد.

این استاد روانپزشکی دانشگاه با اشاره به چگونگی درمان بیماران دوقطبی، ابراز داشت:‌درمان عبارت است از استفاده از داروهای متعادل‌کننده که متعدد هستند و روانپزشک بر حسب وضعیت بیمار و نوع فرعی‌تر اختلال دوقطبی، از آن استفاده می‌کند.

فدایی تصریح کرد: مانند بیشتر بیماری‌ها استفاده از دارو در این بیماری الزامی است تا زمانی که بیمار بتواند شرایط باثباتی داشته باشد. معمولاً تا زمانی که فرد 30 ساله شود حتماً باید از این داروها استفاده کند؛ در صورتی که چندین بار این دوره‌ها تکرار شده باشد.

وی افزود: زمانی که فرد به یک حالت ثبات رسید؛ یعنی از نظر شغلی، تحصیلی و خانوادگی، ممکن است راجع به قطع یا کاهش داروها اقدام شود؛ضمن اینکه این بیماری در صورت درمان هیچگونه تداخلی با یک بیماری ساده و طبیعی ندارد. منبع: فارس برچسب ها: بیماری ، دو قطبی ، افسردگی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: بیماری دو قطبی افسردگی استاد روانپزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۲۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر محمد جعفرزاده ، از استقرار و خدمات رایگان ۱۷ مرکز شبانه روزی در سطح استان برای حیوان گزیدگی خبر داد و تصریح کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۵ هزار و ۸۵۸ نفر حیوان گزیدگی گزارش شده بود که در سال ۱۴۰۲ این آمار به ۶ هزار و ۷۳۷ نفر افزایش یافت.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد موارد حیوان گزیدگی مربوط به گروه سنی زیر ۱۵ سال است، اظهار کرد: ۷۷ درصد حیوان گزیدگی توسط سگها، ۱۷ درصد مربوط به گربه ها، ۲ درصد توسط گاو و گوسفندان و ۴ درصد نیز توسط سایر حیوانات انجام می‌شود.

معاون بهداشت علوم پزشکی اردبیل ادامه داد: ۴۹ درصد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد و ۵۱ درصد نیز توسط سگهای دارای مالک صورت می گیرد، اما با توجه به اینکه سگهای ولگرد شهری و روستایی واکسیناسیون ندارند، گزیدگی این سگها بیش از اندازه خطرناک هستند.

جعفرزاده با بیان اینکه تاکنون مرگ انسانی ناشی از هاری در استان اردبیل گزارش نشده است و انتقال بیماری هاری بسیار نادر است، افزود: این بیماری در صورتی از طریق انسان به انسان انتقال می یابد که با عدم اطلاع پیوند اعضاء انجام شود.

این مقام درمانی و بهداشتی اردبیل با اذعان بر اینکه استان اردبیل جزو استان هایی با بروز بالای حیوان گزیدگی است، خاطرنشان کرد: بیماری هاری درمان ندارد. هم استانی ها در مواجه با حیوان گزیدگی از پانسمان و بخیه اجتناب نمایند و حتما محل حیوان گزیدگی را به مدت ۲۰ دقیقه با صابون و آب پرفشار شستشو دهند و سپس با محلول بتادین ضدعفونی کنند.

کد خبر 849437 منبع: ایسنا برچسب‌ها بهداشت عمومی خبر مهم استان اردبیل سگ بدون صاحب

دیگر خبرها

  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • ۷ چیزی که فقط افرادی که در خانواده ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می کنند
  • آزمایش خون ممکن است آرتروز زانو را پیش‌بینی کند
  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • کدام‌ سرطان‌ها با سیگار کشیدن سراغ ما می آیند
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب