Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از خبرگزاری «رویترز» پس از موفقیت موسسه واکسن سازی «سروم» هند در همه گیری واکسن کرونا، مدیرعامل این شرکت هندی اعلام کرد درحال بررسی ساخت اولین کارخانه تولید واکسن در قاره آفریقا می باشد. آفریقا تنها قاره ایست که در بدترین مراحل همه گیری ویروس کرونا طی ۲ سال گذشته هیچ کارخانه تولید واکسنی نداشت و چشم امید به کشورهای دیگر برای تامین واکسن داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«ادر پوناوالا» رئیس اجرایی موسسه سروم در حاشیه اجلاس «داووس» در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «هیچگاه زمانی از این بهتر برای ساخت کارخانه تولید واکسن نبوده است و من به دنبال گسترش تولیداتمان در سراسر جهان هستم. در آفریقا کشورهای خوبی از جمله آفریقای جنوبی و رواندا برای اجرای این برنامه وجود دارند.»

وی در ادامه افزود با بیان اینکه با مقام‌های آفریقایی در داووس پیرامون سرمایه گذاری‌های احتمالی گفت و گو کرده است، خاطرنشان کرد: چنین پروژه هایی به طور معمول به دستکم ۳۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری نیاز دارند. 

با این وجود او به این موضوع اشاره نکرد که کارخانه های آفریقا چه محصولاتی تولید خواهند کرد. شرکت سروم  به جز واکسن کرونا واکسن های دیگری از جمله واکسن دیفتری، سل، سرخک، سرخچه و دیگر واکسن ها را تیز تولید می کند.

در ادامه درباره افزایش نگرانی ها درباره بیماری آبله میمون رئیس اجرایی موسسه سروم گفت ما معتقدیم این بیماری سرایت پذیری بالایی ندارد و ما حتی اگر بخواهیم واکسنی برای این بیماری تولید کنیم کمی صبر خواهیم کرد تا همه موارد را بررسی کنیم.

آبله میمون معمولا بیماری خفیف و بومی در بخش هایی از غرب و مرکز آفریقاست. سازمان بهداشت جهانی نیز اعلام کرد به دنبال شناسایی موارد بیشتری است و نظارت خود را بر کشورهایی که معمولا این بیماری در آن شناسایی نمی شده است افزایش می دهد. 

موسسه واکسن سازی سروم طی دوران همه‌گیری ویروس کرونا بیش از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون دُز واکسن آسترازنکا در هند فروخت و میلیون ها دُز واکسن نیز با نام تجاری «کویشیلد» در سراسر جهان عرضه کرد.

برچسب‌ها هند ویروس کرونا قاره آفریقا واکسن کرونا آبله میمون پروندهٔ خبری همه‌گیری قرن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هند ویروس کرونا قاره آفریقا هند ویروس کرونا قاره آفریقا واکسن کرونا آبله میمون کارخانه تولید واکسن همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۴۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!