Web Analytics Made Easy - Statcounter

عمان در ایران مرکز لجستیک راه‌اندازی می‌کند تا به این ترتیب کالاهای خود را با استفاده از راه‌آهن ایران به کشورهای حوزه قفقاز منتقل کند.

به گزارش برنا، رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه نهمین نمایشگاه بین‌المللی ریلی با اشاره به اینکه طی چند ماه اخیر سفرهای متعددی به کشورهای مختلف داشته‌ایم، اظهار کرد: در این زمینه با کشورهای ارمنستان، عراق، آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان توافقات خوبی داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا دیروز نیز در سفر به عمان یک توافق خوب در حوزه حمل و نقل دریایی و ترکیبی امضا شد.

وی افزود: بر این اساس عمانی‌ها در ایران مرکز لجستیک راه‌اندازی می‌کنند تا به این ترتیب کالاهای خود را با استفاده از راه‌آهن ایران به کشورهای حوزه قفقاز منتقل کنند.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: اگر امروز هر چه سریع‌تر توافقات با کشورهای همسایه را ساماندهی نکنیم، برای کشورهایی که نیازمند استفاده از زیرساخت‌های حمل و نقل ما دارند، از قافله عقب می‌مانیم.

قاسمی با بیان اینکه یکی از بزرگترین مشکلات حوزه ریلی ما بخش واگن و ریل است گفت: این توانمندی در کشور وجود دارد که این بخش را توسعه دهیم. سازندگان ایرانی توانایی تولید انواع واگن را دارند و در این بخش هیچ نیازی به واردات نداریم.

وی بیان کرد: شرکت‌های ایرانی می‌توانند در هر حجمی که بخواهیم واگن در کشور تولید کنند به تولیدکنندگان داخلی اعلام کرده‌ایم ظرفیت تولید واگن را افزایش دهند چرا که قراردادهای جدیدی با آنها امضا خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی همچنین با یادآوری اینکه در حوزه حمل و نقل باری خیلی عقب هستیم از ظرفیت جنگ اوکراین برای جابجایی بار ترانزیتی روس‌ها خبر داد و گفت: فردا (چهارشنبه) معاون نخست وزیر روسیه به ایران می‌آید و جلسه‌ای با آنها برگزار خواهیم کرد.

قاسمی همچنین با بیان اینکه امروز حجم باری که از ایران می‌تواند عبور بکند بیش از 20 میلیون تن است، تصریح کرد: این به معنی درآمدزایی 20 میلیارد دلاری برای ایران است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران و عمان لجستیک کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۷۶۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت

دکتر نور محمد خالد اندیشمند اهل نیجریه در گفتگو با خبرگزاری تقریب با تاکید بر اینکه بیت المقدس همواره یک موضوع محوری در جهان اسلام بوده است، افزود: بیت المقدس به عنوان قبله اول مسلمانان به اشغال اسرائیلی درآمده است و به همین دلیل اتفاقات خونینی در سرزمین فلسطین رقم خورده است. این امر نتیجه جداسازی هایی است که میان کشورهای مسلمان اتفاق افتاد و برخی از این کشورها ناآگاهانه در دام کشورهای غربی افتادند.

دکتر نور محمد خالد ادامه داد: هدف اولیه تفرقه افکنی میان کشورهای مسلمان، پیشبرد اهدافی بود که غرب برای تحقق امیال سیاسی و مادی خود در میان کشورهای مسلمان جستجو می کرد. اشغال فلسطین یکی از این اهداف بود که اسرائیل با حمایت متحدان غربی اش ان را به دست اورد و در حالی که کشورهای مسلمان مشغول اختلافات داخلی میان خود بودند، این هدف را توسعه داد. اختلافاتی هم که با وجود اوج گیری جنگ در منطقه میان اسرائیل و مردم فلسطین همچنان پابرجاست.

او در ادامه افزود: یعنی در این شرایط انتظار می رفت که دولت های مسلمان علاوه بر موضع گیری سیاسی در حمایت از مردم فلسطین اقدام عملی هم انجام دهند اما همچنان فاصله خود را با یکدیگر حفظ کرده اند. بنابراین ضروری است که تمام مسلمانان جهان با هوشیاری و با تکیه بر اصول مشترکی که دارند انسجام خود را بیش از پیش حفظ و دشمنان اسلام را ناامید و ناکام سازند.‏

دکتر نور محمد خالد به نقش متفکران و نخبگان کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: در شرایط کنونی متفکران دینی نقش مهمی دارند و درصورتی که از قالب مرزهای مجازی و طبیعی فراتر روند  که به جای اندیشه ملی، اندیشه امت را برجسته سازند، می توانند ظرفیت های بالقوه برای وحدت میان مسلمانان را بالفعل سازند. در حال حاضر امروز وحدت اسلامی هنگامی جنبه عملی به خود خواهد گرفت که منشور مهم امت اسلامی به عنوان یک اصل مهم و بنیادین قرآنی و تنها مفهوم غالب اسلامی مورد توافق و تعهد فقها، اندیشمندان ودولتمردان کشورهای مسلمان قرار گیرد. وحدت مذاهب اسلامی یک هدف متعالی و حیاتی در به همپیوستگی امت اسلامی می باشد که پرداختن به آن بیش از گذشته حائز اهمیت است.
 

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • بازدید وزیر کشور از مرکز آموزش عمومی انتخابات الکترونیک در لواسان
  • رئیس فدراسیون والیبال ایران در سفرش به عمان
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • نقش مهم متفکران دینی در ایجاد وحدت
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • رایزنی سفیر ایران با معاون نخست وزیر عمان در امور دفاعی