Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- امروز دوشنبه، وزارت بهداشت مراکش از ثبت 3 مورد ابتلا به ویروس آبله میمون خبر داد و مراکش را به اولین کشور عربی تبدیل کرد که موارد ابتلا به این نوع بیماری را ثبت کرد.

به گزارش سرویس بین‌الملل آریا به نقل از معا؛سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که وضعیت بهداشت جهانی "باثبات" است و می توان از انتقال عفونت ویروس آبله میمون جلوگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس مطبوعاتی گفتند که "هیچ مدرکی دال بر جهش در ویروس آبله میمون وجود ندارد و وضعیت پایدار است." آنها افزودند که "واکسن آبله از 80 درصد عفونت آبله میمون جلوگیری می کند."

آنها ادامه دادند: "واکسن و درمان برای مبتلایان به آبله میمون در دسترس است، اما هنوز هیچ واکسنی برای آبله میمون وجود ندارد که در مقادیر تجاری تهیه شده باشد." در این زمینه، این سازمان از مقامات بهداشتی در سراسر جهان خواست تا آزمایش‌هایلازم را انجام دهند و مبتلایان به آبله میمون را ایزوله کنند.

اظهارات سازمان بهداشت جهانی در حالی مطرح شد که کشورهای اروپایی اعلام کردند موارد بیشتری از آبله میمون را ثبت کرده اند. طی چند روز گذشته، تعدادی از کشورهای اروپایی افزایش قابل توجهی در تعداد مبتلایان به آبله میمون ثبت کردند و تعداد کل این کشورها به 15 کشور رسید.

اوایل امروز، اتریش و اسکاتلند اولین مورد ابتلا به آبله میمون را اعلام کردند. صبح امروز سازمان جهانی بهداشت از ثبت بیش از 92 مورد تایید شده ویروس آبله میمون خبر داد. علائم این بیماری به صورت تب، تورم غدد لنفاوی و دردهای عضلانی، علاوه بر خستگی، لرز و جوش هایی شبیه آبله مرغان در دست ها و صورت ظاهر می شود.

آبله میمون اولین بار در سال 1958 زمانی که بیماری مشابه آبله در میمون های آزمایشگاهی ظاهر شد، کشف شد، از این رو نام آن به این بیماری برمی گردد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مراکش آبله میمون ویروس آبله میمون آبله میمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۰۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در گزارش تازه‌ای هشدار داد انگلیس بیشترین میزان مصرف الکل در بین کودکان و نوجوانان را دارد و از این نظر در صدر فهرست جهانی سوء مصرف نوشیدنی‌های الکلی در این گروه‌های سنی جای گرفته است.

به گزارش ایسنا، این سازمان اعلام کرده است یک سوم کودکان ۱۱ ساله و بیش از نیمی از نوجوانان ۱۳ ساله در انگلستان مشروبات الکلی مصرف کرده‌اند.

«راشا تودی» در این گزارش به نقل از سازمان جهان بهداشت آورده است انگلیس از نظر میزان مصرف الکل در این گروه سنی در میان ۴۴ کشور در صدر قرار دارد.

گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت میزان مصرف الکل، سیگار، سیگار الکترونیکی و ماریجوانا در میان کودکان و نوجونان را در کشورهای اروپایی، کانادا و چند کشور در آسیای مرکزی بررسی کرده است.

این سازمان با تاکید بر اینکه مصرف الکل می‌تواند به مغز کودکان آسیب برساند، هشدار داد متاسفانه این امر در بسیاری از کشورهای مورد بررسی عادی شده و سلامت کودکان و نوجوانان نادیده گرفته می‌شود و از کشورها خواست تا اقدامات بیشتری برای محافظت از کودکان در برابر این مواد و نوشیدنی‌های مضر انجام دهند.

تحقیقات نشان می‌دهد که هر چه کودکان زودتر مصرف الکل را شروع کنند، با مشکل جدی‌تری در سنین بالاتر روبرو می‌شوند.

در حالی که این سازمان بهداشتی بین‌المللی از افزایش گرایش کودکان و نوجوانان انگلیسی به مصرف الکل ابراز نگرانی کرده، چند روز پیش نیز مقامات بهداشتی انگلیس نسبت به رشد سرسام‌آور موارد بستری کودکان و نوجوانان در بیمارستان‌های این کشور به خاطر عوارض ناشی از سیگارهای الکترونیکی هشدار دادند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده بود: در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر