Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با تشریح آخرین وضعیت برخی از شرکت های صنعتی این استان گفت: منطقه ویژه اقتصادی خرم‌آباد که یکی از مصوبات سفر رئیس‌جمهور بوده روی زمین مانده‌است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، بهمن جعفری ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه رئیس بانک صنعت و معدن لرستان با بیان اینکه مجتمع فولاد ذوب‌آهن ازنا یک مگاپروژه برای استان لرستان است، اظهار داشت: صنایع پایین‌دستی بسیاری در صورت راه‌اندازی این پروژه شکل خواهد گرفت که با توجه به توقف عملیات اجرایی این پروژه انتظار می‌رود یک فرصت دیگر به مالک پروژه داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات مجتمع فولاد ازنا در گذشته افزود: با عنایت به اهتمامی که مالک در راه‌اندازی مجدد این پروژه دارد و جلسات متعددی در هفته‌های تجهیز کارگاه انجام گرفته‌است.

مناطق ویژه اقتصادی آذربایجان‌غربی با مشارکت شرکت شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود72 میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های عمرانی شهرک صنعتی اردبیل اختصاص یافتافتتاح 82 پروژه صنعتی عمرانی در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه مجتمع فولاد ذوب‌آهن تسهیلات ریالی نیاز دارد، عنوان کرد: ما یک بررسی کارشناسی کامل و مفصلی در راستای تصمیم‌گیری مجدد به بانک ارائه می‌دهیم که آیا ادامه فعالیت‌ها با مالک فعلی انجام شود و یا طرح تملک شود؟

وی با تأکید به اینکه انتظار می‌رود که بانک صنعت، معدن و تجارت در مورد طرح عظیم خودرو ورود کند، بیان کرد: امکان راه‌اندازی و فعالیت مستمر را برای مجموعه عظیم خودرو و زاگرس خودرو با توجه به مطالبات بسیاری که نزد این مجموعه دارد پیش‌بینی نمی کنیم و انتظار داریم که این بانک جهت تعیین تکلیف عظیم خودرو و زاگرس خودرو ورود پیدا کنند.

جعفری با اشاره به شرکت یخچال‌سازی بوژان گفت: انتظار می‌رود در راستای اجرای طرح توسعه این شرکت مساعدت‌های لازم انجام شود، چون سبد محصولات این مجموعه پایین است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با بیان اینکه یکی از مصوبات دولت و هیئت‌دولت در سفر اخیر به لرستان شرکت یخچال‌سازی بوژان است که از آن بازدید نیز داشته‌اند، تصریح کرد: 50 میلیارد تومان هم برای این مجموعه مصوب شده‌است، اما انتظار داریم طرح توسعه این واحد هم مدنظر قرار گیرد.

جعفری با اشاره به شرکت ماشین‌سازی لرستان اظهار داشت: این شرکت جزو شرکت‌های تعطیل بوده که بعد از 10 سال راه‌اندازی شده‌است و برای دومین بار در کشور می‌خواهند بولر تولید کنند؛ انتظار می رود که تسهیلات موردنیاز برای این مجموعه در نظر گرفته شود، چون یکی از هلدینگ‌های موفق کشور بوده و امکان اجرای این پروژه هم فراهم است.

وی با بیان اینکه با توجه به بررسی‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت اراده‌ای در شرکت آتیه دماوند برای راه‌اندازی و فعالیت این مجموعه نمی‌بینیم، افزود: شرکت پارسیلون در گذشته نخ نایلون تولید می‌کرده و اکنون هیچ توجیه مالی و اقتصادی ندارد، بنابراین فعالیت خود را به تولید نخ پلی‌استر تغییر داده‌اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به اینکه طبق مطالعاتی که بر روی امکان‌سنجی تولید آتیه‌سازان دماوند داریم اگر کمتر از 20 تن در روز تولید داشته باشد حتی جوابگوی هزینه‌های آن به تنهایی نیست، عنوان کرد: مطالعات ارائه‌شده این شرکت مطالعات دقیقی نیست و به‌همین دلیل این شرکت اراده‌ای در این خصوص ندارد و مجموعه را راه‌اندازی نخواهد کرد.

وی بیان کرد: انتظار می‌رود مجموعه آتیه‌سازان دماوند به شرکت‌های حقیقی و حقوقی که دارای اهلیت فنی، مالی و اقتصادی هستند واگذار شود.

جعفری با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان گفت: یکی از این مصوبات تعیین‌تکلیف منطقه ویژه اقتصادی خرم‌آباد است که این مصوبه روی زمین مانده‌؛ شرکت آتیه‌سازان دماوند شرکت هم کماکان بلاتکلیف است و انتظار داریم که این شرکت تعیین‌تکلیف شود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معدن و تجارت لرستان رئیس سازمان صنعت انتظار می رود ویژه اقتصادی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۵۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان گفت: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سعید ساکت امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت‌_ در آیین بهره‌برداری از مجموعه تفریحی «کوه نور» و ۱۵ پروژه خدماتی، گردشگری و ورزشی در مجمتع گردشگری صفه، اظهار کرد: تلاش ما این بود که قدمی در عرصه صنعت نشاط و تفریح در استان برداریم.

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های مختلف، ادامه داد: امنیت و آرامش امروز ما مرهون همکاری سبزپوشان فرماندهی انتظامی و آتش‌نشانان، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همچنین وجود سرمایه‌گذارانی است که بخشی از سرمایه‌های خود را با وجود خطرپذیری به این بخش اختصاص دادند و شعار «با هم بهتریم» را در این عرصه تجلی دادند و نقطه تعامل ما و این مجموعه سرمایه‌گذاران در صنعت گردشگری و نشاط و تفریح است.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با اشاره به گذشت ۸۸۸ روز از دوران خدمت خود در این مجموعه افزود: همت همه همکارانم در این مجموعه، ایجاد آرامش بیشتر و تفریح سالم برای مردم است و در این مدت نزدیک به سه میلیون نفر و یک میلیون خودرو به این مجموعه وارد شدند، همچنین ۶۰۰ هزار از تله کابین صفه استفاده کردند.

وی با تشکر از مجموعه هیئت مدیره این مجموعه گفت: هیئت‌مدیره در این عرصه ریسک پذیر با ما همراه شدند و نگاه و ظرفیت و تعامل خود را در اختیار ما قرار دادند.

ساکت بیان داشت: هدف شهردار تحقق «شهر زندگی» بوده است و باید در این مسیر حرکت می‌کردیم، از این‌رو در گام نخست استاندارد سازی سازه‌ها انجام شد، در گام دوم بهینه‌سازی صورت گرفت و تلاش شد شایسته مردم دیار نصف جهان ظرفیت‌های تفریحی توسعه پیدا کند.

وی تصریح کرد: در هماهنگی با اداره کل استاندارد و میراث فرهنگی و با همکاری و هماهنگی فراجا طرح‌ها با هدف طبیعت دوستی انجام شد و امروز پهنه صفه هر روز به بهانه طبیعت گردی و کوه گردی آغوش خود را برای فرهیختگان باز می‌کند.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان اضافه کرد: امروز ۱۶ پروژه در قالب ۱۰۳ میلیارد تومان برای تولید حال خوب افتتاح می‌شود که طرح کوه نور صفحه با ۴۰ موضوع و ۱۰۰ نشان و در چهارهزار متر یکی از این پروژه‌ها است و در کنار آن اصلاح بولینگ و ظرفیت‌های غذایی، گازکشی، برج پرچم و سالن بولینگ در این مراسم افتتاح شد.

کد خبر 749194

دیگر خبرها

  • توصیه عجیب لوکاشنکو به ورزشکاران بی‌طرف در المپیک پاریس
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • وعده معاون رئیس جمهور برای تکمیل خط انتقال آب شهرستان بهمئی
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود