Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-این آیین روز سه‌شنبه دهم خرداد ماه ساعت 18 در تالار استاد صیامی مجتمع فرهنگی سینمایی 22 بهمن تبریز برگزار می‌شود.
به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛در این آیین، از استاد "یونس نصیری" خوشنویس پیشکسوت و برجسته استان،‌ استاد "جمشید عباچی‌زاده" نقاش پیشکسوت و برجسته استان و استاد ‌"رحیم چرخی" نگارگر پیشکسوت و برجسته استان با حضور اهالی فرهنگ و هنر تجلیل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سه هنرمند شاخص، از اساتید پیشکسوت عرصه هنرهای تجسمی استان هستند که در رشته‌های یاد شده موفقیت های متعددی را کسب کرده و هنرجویان بسیاری را تربیت کرده‌اند.
براساس این گزارش استاد یونس نصیری متولد 1339 و لیسانس هنرهای تجسمی است. وی در سال 1366 گواهینامه ممتاز و در سال 1386 گواینامه فوق ممتاز در زمینه هنر خوشنویسی را کسب کرده است.
استاد نصیری دارای نشان درجه دو هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
وی 7 دوره عضویت در شورای انجمن خوشنویسان تبریز، دو دوره بازرسی انجمن خوشنویسان، نمایندگی انجمن خوشنویسان استان در انجمن خوشنویسان ایران، تدریس خوشنویسی از سال 67، ریاست انجمن خوشنویسان استان، ریاست انجمن خوشنویسان بسیج هنرمندان، ریاست انجمن علمی و آموزشی معلمان هنر استان،‌تدریس در مراکز دانشگاهی استان، داوری دهها مسابقه و جشنواره خوشنویسی در سطح ملی و استانی، برگزاری سه دوره نمایشگاه انفرادی و حضور در دهها نمایشگاه گروهی خوشنویسی، تحریر مرقع در خانقاه شمس، گردآوری کتاب شرح شوق و دهها فعالیت فرهنگی و هنری دیگر را در کارنامه هنری خود دارد.
استاد نصیری در سال 97 به عنوان مدیر برتر کشور از طرف انجمن خوشنویسان ایران و در سال 98 به عنوان فعال فرهنگی برتر شناخته شده است.
همچنین استاد جمشید عباچی زاده متولد 1324 تبریز بوده و فعالیت هنری خود را از کودکی آغاز کرده است.
وی از محضر استاد محمود فرشچیان و زنده یادان استاد مرتضی رسام نخجوانی، استاد آشوت بابایان واستاد عبداله باقری بهره‌مند شده است. وی درسال 1351 با مسافرت به کشور ایتالیا وارد آکادمی عالی هنرهای زیبای رم شده وزیر نظر اساتیدی چون پرفسور (زیوری) و پرفسور (امیل یوگرکو) و چند استاد مجرب دیگر آموزش دیده است.
عباچی‌زاده تاکنون در چند رشته از هنرهای تجسمی بیش از چهل و پنج سال در دانشسرای هنر انستیتو معماری و دکوراسیون، هنرستانهای کوثر و میرک، کلاسهای آزاد خانه فرهنگ، دانشکده الزهرا، آموزشکده فنی تبریز، دانشگاه آزاد، دانشگاه سهند، دانشگاه هنر، دانشگاه فرش، دانشگاه جامع علمی و کاربردی تدریس نموده و هم اکنون نیز در این دانشگاه مشغول تدریس می‌باشد .
استاد عباچی‌زاده در عرض این چند سال تدریس و فعالیتهای هنری هنرمندان بسیار خوب و در سطح عالی تربیت کرده است که اکثراً در دانشگاههای هنری ایران و خارج از ایران مشغول تدریس می‌باشند .
وی تاکنون بیش از چهار هزار آثار ارزشمندی خلق کرده است که اکثراً در موزه ها و کلکسیون های ایران و کشورهای خارجی مثل ترکیه، آلمان، ایتالیا، فرانسه، کانادا، آمریکا، اتریش، استرالیا و انگلستان موجود می‌باشد .
استاد رحیم چرخی‌ نیز، متولد 1343 تبریز بوده و فعالیت هنری خود را از 1365 آغاز کرده است.
وی دارای مدرک درجه یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در رشته‌های تذهیب، گل و مرغ و نگارگری، طراحی فرش، مرمتگری و نقاشی روی گچ فعالیت می‌کند.
استاد چرخی عضو هیئت علمی دانشگاه هنر اسلامی تبریز و رئیس انجمن نگارگران استان از سال 1398 است.
وی دبیری هیات مدیره انجمن طراحان قالی استان، مرمت دیوارنگاره های خانه بهنام بقعه سیدحمزه، خانه علوی و ده ها مکان تاریخی دیگر، تذهیب جلد و صفحات کتاب عهدنامه حضرت علی (ع) به مالک اشتر، طراحی یکی از درب‌های حرم مطهر امامین جوادین (ع)، نمایندگی انجمن نگارگران ایران در تبریز، ریاست کمیته نگارگری انجمن هنرهای تجسمی استان، تذهیب رو جلد شمسه،‌سرلوح و صفحات قرآن کریم،‌همکاری در پروژه شاهنامه نگاری فرهنگستان هنر، داوری دهها جشنواره و مسابقه در حوزه نگارگری حضور در ده ها نمایشگاه خارجی و داخلی خلق آثاری بدیع همچون همزمانی آفاق و انفس در محضر مولانا، اولین دیدار اصلی و کرم، معراج حضرت محمد (ص)، ده ها فعالیت پژوهشی با موضوعات مختلف هنری و تدریس در دانشگاه هنر اسلامی تبریز، مراکز آموزش هنرهای سنتی میراث فرهنگی، دانشگاه پیام نور و دانشگاه علمی کاربردی را در کارنامه هنری خود دارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: انجمن خوشنویسان هنرهای تجسمی هنری خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۶۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد

ایسنا/هرمزگان دکتر خسرو خواجه استاد بیوشیمی هرمزگانی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب و در مراسم ویژه ای با حضور وزیر علوم تجلیل شد.

به گزارش ایسنا؛ آیین نکوداشت اعضای هیات علمی نمونه کشوری با حضور دکتر زلفی گل وزیر علوم، معاونین وزارت علوم، روسای دانشگاه ها و جمعی از اساتید، 11 اردیبهشت ماه در سازمان پژوهشی های علمی و صنعتی وزارت علوم برگزار شد و ۶۵ عضو هیات علمی به عنوان استاد نمونه معرفی و تجلیل شدند.

در این مراسم از خسرو خواجه استاد هرمزگانی دانشگاه تربیت مدرس به عنوان استاد نمونه تجلیل شد.

دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم در این مراسم با تبریک روز معلم و گرامی داشت یاد و خاطره شهدا و شهید مرتضی مطهری، بزرگترین سرمایه هر جامعه را فرهنگ آن جامعه دانست و گفت: اساتید نمونه سرمایه های نمادین کشور هستند که هرجا باشند آنجا قیمت می یابد. به همین دلیل با احداث دانشگاه زمین اطراف دانشگاه ارزش پیدا می کند.

زلفی گل با بیان اینکه اساتید نمونه به عنوان سرمایه های نمادین‌کشور باید قدر ببینند، افزود: بین اساتید نمونه کشوری خوشبختانه بانوان دانشمند نیز داریم که امیدواریم سال های آینده افزایش یابند. تمام اساتید نمونه در رشته های خود سرآمد هستند.

دکتر خسرو خواجه استاد بیوشیمی دانشگاه تربیت مدرس تهران است که اصالتا هرمزگانی بوده و دارای دهها مقاله برتر در زمینه های مهم علم بیوشیمی در کشورمان و جهان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خردادماه، یادواره شهید مغفوری در کرمان برگزار می‌شود/ تجلیل از شهید شاخص سازمان بسیج رسانه کشور
  • یک هرمزگانی استاد نمونه کشوری شد
  • آئین نکوداشت و تجلیل از اساتید برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد
  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • تجلیل از اساتيد برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان
  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد