Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، «قاسم ژامرت تاکایف» رئیس جمهور قزاقستان در یک پیام ویدئویی خطاب به شرکت‌کنندگان در میزگردی که مرکز مالی بین المللی آستانه در حاشیه همایش جهانی اقتصاد در داووس برگزار کرده بود، گفت: وضعیت مربوط به بیماری همه‌گیر کرونا و حوادث اوکراین باعث از هم پاشیدگی اقتصاد جهان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکایف افزود: وضعیت کووید-19 و رویدادهای اوکراین باعث تکه تکه شدن اقتصاد جهانی شده و باعث بروز استرس ژئوپلیتیک جدید در قاره اورآسیا شده است.

رئیس جمهور قزاقستان خاطرنشان کرد: «نورسلطان» متعهد به دستیابی به اهداف زیست محیطی، اجتماعی و حمایت شرکتی است.

وی در بخش دیگری کشورش را شریک قابل اعتمادی در تضمین زنجیره تامین مستمر کالاها، مواد خام و محصولات کشاورزی به بازارهای جهانی عنوان کرد.

به گفته تاکایف، توسعه اقتصاد سبز، بهبود بهره‌وری انرژی و توسعه بخش انرژی‌های تجدیدپذیر اولویت‌های استراتژی توسعه کم کربن قزاقستان خواهد بود که مسیری بهینه برای صفر شدن انتشار گازهای گلخانه‌ای تا سال 2060 میلادی را فراهم می‌کند.

وی همچنین بر تعهد قزاقستان به تعهدات بین المللی و اصول جهانی در زمینه حقوق بشر و حاکمیت قانون تاکید کرد.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: قزاقستان تاکایف اقتصاد جهان رویدادهای اوکراین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۶۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی

به طور متعارف عرضه و تقاضا باید بهای نفت در بازار انرژی را تعیین کند، اما تنش‌های سیاسی و بازی‌های امنیتی فعلی در جهان معاصر به اصلی‌ترین عامل بر روی نوسانات انرژی تبدیل شده است. جنگ اوکراین، تحریم روسیه، ایران و ونزوئلا به عنوان صادر کنندگان بزرگ نفت، و نیز جنگی فعلی غزه که می‌تواند دامنه آن به کل خاورمیانه کشیده شود جملگی بر بهای طلای سیاه تاثیر می‌گذارند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بهای نفت در معاملات امروز بازار انرژی شاهد کاهش یک درصدی بود. 

بر این اساس، نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه ژوئیه با ۸۷ سنت کاهش، ۸۶ دلار و ۳۳ سنت در هر بشکه داد و ستد شد. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز با ۷۰ سنت کاهش، به ۸۱ دلار و ۹۳ سنت رسید. 

یکی از دلایل اصلی کاهش بهای نفت در معاملات امروز، انتشار گزارش‌های جدید درباره افزایش تولید نفت خام آمریکا بود. این گزارش‌ها حاکی از آن است که تولید نفت خام آمریکا در ماه فوریه به ۱۳ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است. این آمار در ماه ژانویه ۱۲ میلیون و ۵۸۰ هزار بشکه بود که نشان دهنده افزایش قابل توجه در تولید است. 

امیدواری‌ها برای توافق میان حماس و رژیم صهیونیستی و استقرار آتش بس پایدار در نوار غزه از دلایل سیاسی بود که باعث کاهش بهای نفت در بازار انرژی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟
  • شاید ما در حال حاضر در یک جنگ جهانی هستیم!
  • اشتغال اهمیت دارد
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • هدف آمریکا از خرید ۸۱ فروند جنگنده روسی از قزاقستان چیست؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • کمک تسلیحاتی آمریکا به ارتش اوکراین با خرید جنگنده‌های قزاقستان
  • آمریکا ۸۱ فروند بمب‌افکن اسقاط برای کی‌یف خرید؛ اهداف پنهان واشنگتن زیر ذره‌بین رسانه‌ها