Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمد نادری رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح در پی درگذشت هنرمند پیشکسوت مریم کاظم زاده پیام تسلیتی بدین شرح صادر کرد:

«انالله واناالیه راجعون

خبر درگذشت هنرمند ارزشمند، متعهد و پیشکسوت حوزه عکاسی انقلاب و دفاع مقدس سرکار خانم مریم کاظم‌زاده موجب تأثر و تألم گردید، بی‌تردید سرکار خانم کاظم‌زاده را می‌بایست یکی از نوادر هنر این سرزمین نامید، هنرمندی که بیش از آنکه چهره‌اش شهره عام و خاص باشد نامش آوازه این مرزوبوم شد، عکاسی که مردانه در دوران هشت سال دفاع مقدس پا به‌پای همسر شهیدش حاج اصغر وصالی در سخت‌ترین میدان‌های نبرد حاضر و ناظر بود و قاب‌های ماندگاری را برای نسل جدید و جنگ‌ندیده امروز به یادگار گذاشت، چه‌بسا روزگاری که همراه شهیدان جلیل‌القدر آقا مصطفی چمران و علی‌اکبر شیرودی در جبهه مریوان سر سختانه با تمام مشقات ایستاد و در کنار دستمال سرخ‌ها روایتگر ایستادگی و ازجان‌گذشتگی‌های گروهی از جوانان غیرتمند و غیور را بر تارک سپهر این سرزمین ماندگار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همیت و اهتمام این بانوی هنرمند همین بس که حتی در دوران ابتلایش به بیماری همچنان با تعهد بیش‌ازپیشش برای نسل جدید کارگاه‌های انتقال تجربه برپا کرد و آنچه از روزگار هشت سال دفاع مقدس و در جوار مردان مرد آن سال‌ها آموخته بود در طبق اخلاص نهاد تا این علم زمین نماند. افتخار ما در مجموعه بنیاد فرهنگی روایت فتح نیز انتشار مجموعه عکس این بانو فرهیخته در کتاب عکاسان جنگ است که الحق و الانصاف یکی از ماندگارترین و بی‌همتاترین یادگاران بانوی هنر ایران‌زمین است.یادش گرامی باد و راهش مستدام.»

کد خبر 5499380 فریبرز دارایی

منبع: مهر

کلیدواژه: درگذشت چهره ها بنیاد فرهنگی روایت تئاتر ایران حوزه هنری تئاتر شهر فیلم کوتاه کارگردان تئاتر جشنواره فیلم کن خرمشهر آزادسازی خرمشهر فیلم سینمایی موسیقی ایرانی شیرین ابو عاقله نقاشی کاظم زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۶۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق

امروز بیستم ماه شوال(۲۰ اردیبهشت) مصادف است با سالروز تبعید حضرت امام موسی کاظم(ع) از مدینه به عراق. ما به همین مناسبت به سراغ دکتر مرتضی انفرادی، پژوهشگر گروه مطالعات اجتماعی اعتاب مقدس بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی رفتیم و در مجالی کوتاه درباره این هجرت با وی گفت‌وگو کردیم که اینک پیش روی شماست.

جناب آقای دکتر انفرادی، ما در تاریخ اسلام برای پیامبر اکرم(ص) هم با این موضوع روبه رو هستیم، درست است؟

بله همانطور که اشاره کردید، این مسئله حتی برای پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) نیز صورت گرفت و ایشان با توجه به مقتضیات زمان، از مکه هجرت و به شهر یثرب که بعداً به مدینه النبی (ص) شهرت یافت، مهاجرت فرمودند.

لطفا درباره معنای این هجرت هم توضیح دهید و بفرمایید در زندگی اهل بیت(ع) از چه زمانی آغاز شد؟

هجرت اجباری و سفر از روی اکراه در زبان عربی با عبارت "اِشخاص" بیان می‌شود و در زندگی اهل بیت(ع) به‌جز دوران اسارت ایشان در واقعه کربلا، به طور مشخص از امام کاظم(ع) شروع شد، به عبارتی زمانی که امام رضا(ع) در عنفوان جوانی و در سن 31 سالگی به سر می‌بردند شاهد دستگیری و تبعید پدر ارجمند و بزرگوارشان از مدینه به عراق بودند.

بیستمین روز از ماه شوال بنابر نقل بسیاری از اخبار تاریخی مصادف است با سالروز این واقعه که در سال 179 هجری قمری روی داده است. در واقع این هجرت و سفر اجباری از امام کاظم(ع) آغاز شد و برای فرزندان ایشان ادامه یافت. در این باره بفرمایید.

بله، الزام به ترک وطن و سفر اجباری برای خاندان پیامبر از امام کاظم(ع) آغاز و این موضوع برای فرزند برومندشان امام رضا(ع) و نیز ابناء الرضا شامل امام جواد(ع)، امام هادی(ع)، امام عسکری(ع) ادامه یافت به همین دلیل است که مشاهد مشرفه و حرم‌های مطهر این بزرگواران از مدینه‌النبی فاصله زیادی دارد.

جناب انفرادی بفرمائید مطالعه منابع تاریخی درباره دستگیری و تبعید حضرت امام موسی کاظم(ع)، ما را با چه عللی مواجه می‌کند؟

در خصوص دستگیری و تبعید امام کاظم(ع)علت‌های متعددی بیان شده است، نخست اینکه ایشان فرزند امام صادق(ع) بودند که آن حضرت توانستند با برگزاری کرسی‌های علمی، هویت ناب اسلامی را در تمام جهان اسلام گسترش دهند و این موضوع برای دستگاه حاکمیت ناخوشایند بود. 
همچنین امام کاظم(ع) با پایه‌گذاری شبکه وکالت و ارسال نمایندگان باعث شده بود که سردمداران حکومت در تنگنای سیاسی و اجتماعی قرار بگیرند. علت دیگر این است که حسادت به جایگاه رفیع و مقام والای امام، از سوی برخی از نزدیکان و خاندان به طور خاص برادرزاده امام کاظم(ع) به نام محمد بن اسماعیل، سبب شد که آنها نزد خلیفه از امام بدگویی کنند و سبب برانگیختگی کینه خلیفه شوند. از این رو خلیفه عباسی، امام کاظم(ع) را از مدینه به عراق و به شهر بصره تبعید و به مدت یکسال در آنجا زندانی کرد و سپس ایشان را از بصره به بغداد منتقل و در همان شهر به شهادت رساند که حرم مطهر ایشان امروز در کاظمین مطاف بسیاری ازعاشقان خاندان عصمت و طهارت(ع) است.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی درپی درگذشت مسعود اسکویی
  • تسلیت انجمن رسانه‌های ورزشی در‌‌ پی درگذشت مسعود اسکویی
  • پیام تسلیت رئیس رسانه ملی در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • تسلیت وزیر ورزش در پی درگذشت مسعود اسکویی
  • مسعود اسکویی مجری پیشکسوت درگذشت
  • ضعف شدید در حوزه روایت‌گری انقلاب اسلامی
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • روایت هجرت اجباری ابوالرضا(ع) از مدینه به عراق
  • قالیباف درگذشت آیت‌الله نجفی تهرانی را تسلیت گفت