Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان لنز‌های تماسی هوشمندی ساخته‌اند که می‌تواند فشار داخل چشم را کنترل و در صورت لزوم دارو‌های درمان گلوکوم را به بیماران تزریق کند.

بخشی از آزمایش انجاغم شده توسط محققان درباره لنز تماسی هوشمند در مجله علمی Nature منتشر شده است. تیم مطالعه از دانشگاه Sun Yat-Sen در چین لنز تماسی جدید را روی موش و خرگوش آزمایش کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیماری گلوکوم به معنای فشار زیاد داخل قسمت های خاصی از چشم است که منجر به آسیب به عصب بینایی می شود.

فشار چشم. اما لنزهای تماسی جدید می توانند به طور مداوم فشار داخل چشم را در حین استفاده اندازه گیری کنند و هنگامی که فشار به درجه معینی رسید، به طور خودکار قطره های درمانی را در سپتوم شبکیه تخلیه می کند و فشار را بلافاصله تثبیت می کند و از آسیب به عصب بینایی جلوگیری می کند.

درمان بیماری چشم لنز جدید از دو لایه شیشه ای بین آن ها تشکیل شده است که یک محفظه هوا متصل به سیستم میکروالکترونیک است و با افزایش فشار داخل چشم، حفره هوای موجود در لنز فشرده می شود تا سیستم الکترونیکی تزریق قطره به طور خودکار فعال شود. به گفته وب سایت Medical Express که متخصص در تحقیقات پزشکی است، محققان تایید می کنند که این لنز به صورت بی سیم و بدون باتری کار می کند و می توان از آن برای درمان تعدادی از بیماری های چشمی مختلف استفاده کرد.

محققان این لنز تماسی هوشمند را روی موش ها و خوک ها آزمایش کردند و دریافتند که این لنز می تواند فشار چشم را به طور مداوم بدون مشکل کنترل کند و در صورت لزوم بدون هیچ گونه دخالت خارجی، "بریمونیدین" درمانی را تزریق کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: لنز چشم ، درمان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لنز چشم درمان لنز تماسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۰۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کار کنیم نعناع روی دوغ نماند؟ | ترفند مخلوط شدن سبزی خشک در دوغ با کمک آب جوش

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، تا به حال توجه کرده اید که وقتی نعنا خشک را به دوغ اضافع می کنیم، حتی بعد از هم زدن های مکرر، همچنان سبزی خشک با دوغ مخلوط نشده و به شکل معلق روی دوغ می‌ماند. اما ممکن است در رستوران ها یا میهمانی ها، متوجه شوید که چنین مسئله ای نیست و دوغی که برایتان سرو می شود بخوبی با نعناع ترکیب شده؛ اینجاست که مشتاق می‌شوید تا راز و ترفند آن را شما هم بدانید.

برای رفع این مشکل همراه ما باشید تا ساده ترین ترفند حل شدن سبزی خشک داخل دوغ را برایتان خواهیم گفت تا من بعد با معلق ماندن نعناع روی دوغ مجبور نباشد قبل از سرو، هر بار دوغ را هم بزنید.

فوت‌وفن‌های خشک کردن نعناع | نعناع خشک را تا چند وقت و به چه روشی نگهداری کنیم؟ برای خوشمزه شدن دوغ چه باید کرد؟ | چاشنی معروف دوغ و ادویه دوغ محلی

راز نماندن نعناع روی دوغ با کمک آب جوش

برای این منظور ابتدا کمی آب جوش روی نعنا خشک یا هر سبزی خشک دیگری که قصد دارید به دوغ اضافه کنید، ریخته و اجازه دهید کاملا خیس بخورد.

بعد از آنکه نعناع و سبزی خشک دوغتان، خوب خیس خورد آن را به ظرف دوغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

مطمئن باشید که با این ترفند، هر نوع سبزی معطر و نعناع خشکی که دارید، بخوبی و یکدست داخل دوغ ترکیب خواهد شد.

کد خبر 848035 برچسب‌ها مهارت‌ها فوت‌ و فن خبر مهم مهارت‌های زندگی

دیگر خبرها

  • زهر چشمی که ایران در حمله به «نواتیم» از نتانیاهو گرفت، بی‌سابقه بود
  • حرمون؛ چشمی که کور شد + فیلم
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • چه کار کنیم نعناع روی دوغ نماند؟ | ترفند مخلوط شدن سبزی خشک در دوغ با کمک آب جوش
  • ساخت نشانگر تشخیص اختلالات گوارشی
  • مرد شماره ۲ استقلال عصای دست نکونام در تبریز
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده