Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، «فرزاد مخلص الائمه» روز پنجشنبه در کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی، افزود: تولید این واکسن توسط دانشمندان و محققان استان در دستور کار قرار گرفته که افتخار بزرگی برای سرزمین آفتاب محسوب می‌شود. 

وی اظهار داشت: تولید این واکسن نقش مهمی در پیشگیری این بیماری دارد و همان‌طور که ایران توانست در تولید واکسن کرونا موفقیت کسب کند در تولید واکسن سالک نیز می تواند سرآمد باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مرکزی با یادآوری اینکه ۳۵۰ میلیون نفر در جهان در معرض ابتلا به بیماری سالک قرار دارند، اظهار داشت: این بیماری در مناطقی شیوع پیدا می‌کند که بهداشت کمتر مورد توجه قرار دارد و انتقال آن با نیش پشه به انسان صورت می گیرد.

مخلص الائمه افزود: تا وارد شدن واکسن سالک به مجموعه درمان لازم است اقدامات پیشگیرانه مورد توجه متولیان بهداشت و درمان قرار گیرد.

وی اظهار داشت: این بیماری در برخی شهرهای استان شایع شده که ساوه یکی از این کانون‌ها است و  کمیساریای سازمان ملل در امور پناهندگان اعتبارات چشمگیری برای ایجاد فاضلاب مهمانسرای شهید ناصری ساوه(محل زندگی مهاجرین افغانستانی) با هدف جلوگیری از بیماری‌ها به ویژه سالک در نظر گرفته است.

استاندار مرکزی با بیان اینکه وزرات نیرو موظف است آب آشامیدنی سالم برای مشترکان تامین کند، اظهار داشت: مناطقی که در استان آب آشامیدنی سالم ندارند باید شناسایی و اصلاح شبکه آبرسانی در دستور کار متولیان امر قرار گیرد. 

مخلص الائمه افزود: تامین فاضلاب روستایی منابع مالی زیادی لازم دارد و برای رفع مشکلات روستاهایی که آب آشامیدنی مناسب ندارند در سفر استانی پیشنهاد ایجاد شبکه فاضلاب مطرح خواهد شد.

وی اظهار داشت: محدودیت مالی باعث شده تا دهیاران در روستاها برای ارایه خدمات آب سالم همکاری مناسبی نداشته باشند اما در مجموع دهیاری‌های استان با استانداری و دستگاه های اجرایی همکاری رضایت بخشی دارند.

استان مرکزی در رشد جمعیت شرایط مناسبی ندارد

مخلص الائمه در ادامه افزود: استان مرکزی سومین یا چهارمین استانی است که روند جمعیتی آن با شیب تند کاهش یافته است.

وی اجرای قانون حمایت از خانواده را هدف اصلی برنامه قرارگاه جمعیتی استان عنوان کرد و گفت: جوانی جمعیت مبنای اصلی همه دستگاه‌های اجرایی قرار داشته باشد.

استاندار مرکزی گفت: روند کاهش جمعیت در بسیاری از کشورها به یک مسئله مهم تبدیل شده و در قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت پیش‌بینی‌های خوبی برای افزایش جمعیت در نظر گرفته شده است.

استاندار مرکزی گفت: باید از مقوله فرهنگ سازی در افزایش جمعیت استفاده شود و خانواده ها را به داشتن فرزند بیشتر ترغیب کرد.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی تولید واکسن بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی تولید واکسن اراک استان مرکزی تولید واکسن بهداشت و سلامت استاندار مرکزی مخلص الائمه استان مرکزی تولید واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۱۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • اولویت اصلی شهرداری رفسنجان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است/ ۲۰ پروژه شهری در مراحل پایانی
  • مراحلِ چاپ و تولیدِ اسکناس دلار + ویدئو
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور