Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

بین الملل تابناک: حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس به سوالات فرید زکریا پاسخ داد.

درباره بحران اوکراین گفت: حمله نظامی علیه اوکراین را قویا محکوم کردیم. حتی مقام معظم رهبری در عالیترین سطح به صراحت و علنی اعلام کردند که ما مخالف جنگ هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همانطور که جنگ را علیه اوکراین اقدام نادرست می‌دانیم علیه افغانستان، عراق، یمن و فلسطین نیز اقدام نادرستی می‌‌دانیم. درباره اوکراین یک واقعیت وجود دارد آمریکا و ناتو اقدامات تحریک آمیز در منطقه کردند. مسبب این جنگ به اقدامات تحریک آمیزی برمی‌گردد که آمریکا و ناتو برای حضور خود و گسترش حضور نظامی و تحریک کرملین انجام دادند. آیا راهکار مقابله با این تحریک آمریکا و ناتو جنگ است؟ ما از گفت‌وگو و مذاکره سیاسی حمایت می‌‌کنیم. هفته پیش به لاوروف پیشنهاد دادم آماده‌ایم در ایران میزبان دو طرف باشیم. صحنه‌های این تراژدی انسانی قلب همه را به درد می‌آورد.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: ما رفتار مبتنی بر استاندارد دوگانه نداریم، اوکراین و یمن و هر جا جنگ و تجاوز نظامی صورت بگیرد مخالفیم و آن را محکوم می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی بیان کرد: معتقدم همه باید تلاش کنیم جنگ هر چه زودتر در اوکراین خاتمه یابد و از مسیر گفت‌وگوی سیاسی مشکلات دو کشور که تاثیرات عمیقی بر کل جهان می‌گذارد، برطرف شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی در پاسخ به پرسش دیگری درباره اظهارات رابرت مالی نماینده آمریکا در امور ایران گفت: من هم مثل وزیر خارجه آمریکا و رابرت مالی در برابر پارلمان کشورم با فشارهای زیادی مواجهم. آنها طیف قوی در داخل دو کشور هستند که مخالف بازگشت به برجام هستند. پیام‌هایی از رابرت مالی و مقامات آمریکا و بایدن دریافت می‌‌کنیم که قدری متفاوت از مواضع رسانه‌ای آنهاست. برای من قابل درک است رابرت مالی در سنا و کنگره چگونه باید صحبت کند. پیام‌هایی را از طریق مورا و بورل و برخی وزرای خارجه در اروپا و منطقه بین ما و آمریکا تبادل می‌شود. از ابتدای دور جدید گفت‌وگوها ایران ابتکارات متعددی را روی میز گذاشته است و اخیرا یک ابتکار جدیدی را روی میز گذاشتیم ولی احساس می‌کنیم بایدن دچار بی تصمیمی شده است.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: امیدوارم طرف آمریکایی واقع بینانه برخورد کند. ما باید در بازگشت همه طرف‌ها به برجام از منافع اقتصادی برجام برخوردار شویم. باید عوامل فشار حداکثری ترامپ از میان برداشته شود. این از ابتدای رقابت‌های انتخاباتی بایدن به آن اشاره کرد. نمی‌شود به برجام برگشت ولی ایران از منافع اقتصادی محروم بماند و عوامل فشار حداکثری ترامپ باقی بماند. بایدن باید تصمیم بگیرد ما برای رسیدن به توافق خوب و پایدار متعهدیم. برنامه هسته‌ای ما صلح آمیز است. پنجره دیپلماسی را باز نگهداشتیم و امیدواریم در صورت نگاه واقع بینانه آمریکا به نقطه توافق برسیم. منافع ملی آمریکا توسط صهیونیست‌ها به گروگان گرفته شده و ادله زیادی در این زمینه هست.

وزیر خارجه همچنین گفت: چه چیزی اکنون باعث مکث در مذاکرات شده است ما نسبت به تضمین‌های اقتصادی هنوز به نقطه اطمینان از سوی آمریکا نرسیدیم. نسبت به اینکه آیا عامل فشارهای حداکثری ترامپ برداشته می‌شود هنوز در عمل رفتار متفاوت از ترامپ از سوی بایدن ندیدیم. نباید مسائل را به یک موضوع تقلیل داد. موضوع FTO سطحی از مذاکرات ما با آمریکا بوده است. وقتی می‌گوییم بازگشت به برجام یعنی فعالیت اقتصادی و تجاری ایران در مسیر اقتصاد بین‌الملل و تجارت جهانی. متاسفانه موضوع FTO را اسرائیل بزرگ نمایی کرد و این موضوع به عنوان عامل اصلی مطرح می‌شود ولی عامل اصلی نفع ایران و مردم ایران از مزایای کامل اقتصادی برجام است.

رئیس دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سؤالی درباره تحریم سپاه خاطرنشان کرد: از زمانی در نشست نیویورک بودم تا نشست امنیتی مونیخ و در مسیر گفت‌وگوهای غیرمستقیم و تبادل پیام بین باقری و مورا بودم و تبادل پیام غیرمستقیم با رابرت مالی بارها با این درخواست آمریکا مواجهیم که گفت‌وگوی مستقیم کنیم از جمله در مورد FTO. ما دستاوردهای هسته‌ای صلح آمیز بزرگی را داریم که بخشی از اینها را باید متوقف کنیم آمریکا در نهایت ما را تحریم کرده اموال ما را بلوکه کرده از جیب خودش چیزی نمی‌خواهد بدهد، حق ما را که ستانده می‌خواهد در قالب برجام برگرداند و چیزی هزینه نمی‌خواهد بدهد. گفتیم اگر از گفت‌وگوی مستقیم حرف می‌زنید اول ثابت کنید، تفاوت بین بایدن و ترامپ وجود دارد. همه عوامل فشار حداکثری ترامپ را می‌بینیم به دست بایدن تکرار می‌شود. ما می‌گوییم آقای بایدن حسن نیت دارید ما آماده‌ایم، تضمین اقتصادی و برطرف کردن عوامل فشار حداکثری ترامپ، اگر اینها را حل کنید موضوعات اصلی است که باید بر آن تمرکز کنیم.

وی در پاسخ به سؤالی بیان کرد: سیاست خارجی ما یک اصول مشخصی دارد. آمریکایی‌ها در بیش از ۴۰ سال گذشته شاخص‌های زیادی از بی اعتمادی را به نمایش گذاشتند. آنقدر آمریکایی‌ها در تحریم افراط کرده‌اند که گاهی اسم یک فرد سه بار در تحریم آمده در حالی که فرد ۱۰ سال پیش فوت کرده است و جنون در اعمال تحریم را شاهدیم. برای بازگشت روابط ایران و آمریکا به حالت طبیعی بر مبنای رفتار آمریکا تصمیم می‌گیریم. برای هر گفت‌وگویی باید حداقل اعتماد بین طرفین ایجاد شود.

به گزارش فارس، رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین گفت: ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران به ویژه در دوران پسا کووید می‌تواند مورد توجه جدی قرار گیرد. نشست سران اوپک گازی در دوحه برگزار و رئیس جمهور ما ابتکاری را مطرح کرد که از فرصت گاز برای ترمیم وضعیت اقتصاد جهانی به نحو مطلوب استفاده شود برای این ابتکار در بین همه تولیدکنندگان، صادرکنندگان و مصرف کنندگان گاز برای احیای اقتصاد جهانی ایده‌های بسیار مهمی را در آن جلسه مطرح کردیم. ایران باید در تجارت و اقتصاد به جایگاه طبیعی خودش برگردد. در آن جایگاه ما به دنبال رقابت و جایگزینی دیگران نیستیم ولی به دنبال آن هستیم از این وضعیت برای بهبود وضعیت اقتصاد جهانی استفاده شود هم در حوزه انرژی هم در حوزه ترانزیت.

وزیر خارجه درباره روابط ایران و عربستان نیز اظهار داشت: چند روز پیش در امارات بودم که رئیس جدید امارات گفتم که خیلی چیزها می‌تواند تغییر کند ولی جغرافیا و مشترکات کشورها نمی‌تواند تغییر کند. ایران و عربستان دو کشور مهم در منطقه و تاثیر گذار هستند. ما رابطه دیپلماتیک خود را حتی در اقدام متقابل با عربستان قطع نکردیم و این عربستان بود که در آغاز دوره پادشاهی ملک سلمان به دلایل مختلف تصمیم احساسی گرفت و قطع رابطه دیپلماتیک با ایران اعلام کرد. ما همیشه درها را بازگذاشتیم که هر زمان ریاض مایل بود روابط طبیعی خود را برگرداند از آن استفاده کند.

وی خاطرنشان کرد: در مذاکرات اخیر و دور جدید پیشرفت‌های خوبی را داشتیم و حتی توافق کردیم در آینده نزدیک در سطح مقاماتی از وزارت خارجه یا وزرای خارجه دیدئاری در کشور ثالث یا مکان مورد توافق داشته باشیم پیشرفت‌ها کم است ولی خوب بوده اگر عربستان کند عمل نکند می‌توانیم با سرعت وضعیت روابط در مسیر طبیعی خودش قرار بگیرد و از بازگشت روابط به حالت طبیعی استقبال می‌کنیم و امیدواریم مشارکت همه کشورهای منطقه کمک کند به امنیت بیشتر منطقه و توسعه و ثبات هر چه بیشتر این منطقه ژئواستراتژیک و ژئواکونومیک کمک کند.

فرید زکریا از امیرعبداللهیان پرسید آیا می‌توانید با عربستان درباره پایان جنگ در یمن توافق کنید؟ که وی پاسخ داد: درباره تحولات یمن همیشه طرف مثبت بودیم. همه طرف‌های یمنی باید در آینده یمن نقش داشته باشند نه یک گروه و جریان خاص. انصارالله و متحدان در یمن توانستند در مقابل جنگ بایستند و هم امن ترین مناطق این مناطق است. شروع جنگ یمن را یک اشتباه خواندیم و معتقدیم آتش بس باید استمرار یابد و محاصره یمن پایان یافته و همه طرف‌های یمنی دور یک میز بنشینند و درباره کشورشان تصمیم بگیرند. از استمرار آتش بس و پیشرفت در این زمینه‌ها استقبال می‌‌کنیم.

وی درباره ادعای صهیونیست‌ها در برنامه هسته‌ای ایران نیز گفت: متاسفانه صهیونیست‌ها در این موضوع دروغ پردازی‌ها می‌کنند و این سناریوی نخ نما شده و تکراری است. ۲۰ سال پیش نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی ادعا کرد ایران در کمتر از یک سال به بمب اتمی دست می‌یابد ۲۰ سال گذشت و ما بارها گفته‌ایم در سیاست خارجی ما بمب اتم جای ندارد. بارها آژانس بازدید و اعلام کرد که ایرانی‌ها به دنبال سلاح نیستند ولی این رژیم حرف تکراری خود را تکرار می‌کند. ما در برجام به نقطه‌ای رسیدیم کمه اگر طرف آمریکایی واقع بینانه تصمیم بگیرد توافق دردسترس است و رژیم صهیونیستی نمی‌خواهد و چنین داستان سرایی‌ها را می‌کند.

 همواره از تصمیم مردم سوریه حمایت می‌‌کنیم

وزیر خارجه در پاسخ به سؤالی درباره سوریه به سفر بشار اسد به تهران اشاره کرد و گفت: ما در جنگ تروریستی سوریه به سوریه کمک کردیم و به مردم این کشور کمک کردیم و اجازه ندادیم تروریست‌ها در آن سرزمین حاکم شوند اگر داعش امروز در عراق و سوریه حاکم بود جهان شکل دیگری داشت. درباره سوریه معتقدیم بر گفت‌وگوی سیاسی و راه‌حل سیاسی تمرکز کرد. امروز در ادلب تروریست‌ها همه دپو شدند و متاسفانه حمایت آمریکا را دارند. بارها آمریکا از ابزارهای سازمان ملل استفاده می‌کرد که تروریست‌ها آسیبی نبینند چون بخشی از راهبرد آمریکا در آن زمان بودند. کما اینکه امروز در افغانستان اطلاعات ما تایید می‌:ند استفاده ابزاری از تروریسم یکی از ابزارهایی است که دستگاه‌های امنیتی آمریکا دنبال می‌کنند.باید تکلیف تروریست‌ها در سوریه مشخص شود و اشغال نظامی خارجی بخش‌هایی از سوریه متوقف شود اما در مسیر تعامل و گفت‌وگو مردم سوریه نسبت به آینده خود تصمیم بگیرند. ضمن اینکه مخالف جنگ تروریستی در سوریه هستیم از این که با دور شدن مداخلات خارجی مردم سوریه نسبت به آینده خود تصمیم بگیرند. ما از تصمیم مردم سوریه همواره حمایت می‌‌کنیم.

فرید زکریا از امیرعبداللهیان پرسید چرا اجازه می‌دهید بحث سپاه شما را از رسیدن به توافق منصرف کند؟ که وی گفت: آمریکایی‌ها خوب می‌دانند اگر بخواهند به برجام برگردند چه کار باید انجام دهند. بایدن خیلی خوب می‌فهمد که برای بازگشت به برجام چه کار باید بکند. مهمترین مسئله این است که تحریم‌های اقتصادی ایران به نحو موثر برداشته شود. فشارهای حداکثری دوره ترامپ عواملش از میان برداشته شود، ما چیز زیادی در این مسئله نمی‌خواهیم ولی تقلیل دادن این موضوعات اساسی و تمرکز به موضوع دیگر به نظرم رفتار و واکنش درستی نیست. آمریکایی‌ها خوب می‌دانند واقعیات چیست و چه کار باید بکنند. ما پنجره دیپلماسی را بازگذاشتیم برای رسیدن به یک توافق خوب و پایدار جدی و مصمم هستیم و همواره ابتکارات طرف ایرانی کمک کرده این فضای گفت‌وگو و مذاکره باز شود.

 حتما گزینه‌های مختلفی را روی میز داریم

وی بیان کرد: اطلاعات زیادی داریم صهیونیست‌ها و رژیم صهیونیستی سیاست خارجی آمریکا و منافع مردم آمریکا را به گروگان گرفته‌اند. بایدن باید تصمیم بگیرد می‌خواهد وقت را تلف کند یا شجاعانه به تعهدات آمریکا ذیل برجام برگردد. ما در تعهداتمان صادق ترین و جدی‌ترین بودیم و دقیق‌ترین اقدامات را انجام دایدم و این آمریکاست که باید تصمیم بگیرد. اگر لابی صهیونیست‌ها از منافع آمریکا قدری فاصله بگیرد بایدن به راحتی می‌تواند در رسیدن به توافق خوب و پایدار به نفع همه طرف‌ها اقدام کند، اگر چنین نشود ما در ایران ۴۰ سال فشارها را تحمل کردیم و حتما گزینه‌های مختلفی را روی میز داریم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: یارانه ارز 4200 تومانی آبله میمونی سامانه یکپارچه فروش خودرو حسن صیاد خدایی متروپل آبادان امیرعبداللهیان داووس فرید زکریا یارانه ارز 4200 تومانی آبله میمونی سامانه یکپارچه فروش خودرو حسن صیاد خدایی متروپل آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۳۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف وزیر خارجه اوکراین به برتری‌های نظامی روسیه در مقابل کل غرب

وزیر خارجه اوکراین با انتقاد از عقب‌ ماندن غرب در برنامه‌هایش برای کمک به اوکراین توانمندی آمریکا و غرب در مواجهه با جنگ‌ها و بحران‌های بزرگ را زیر سوال برد.

به گزارش ایسنا، دیمیترو کولبا، وزیرخارجه اوکراین در گفتگو با فارن پالسی بار دیگر بر درخواست کی‌یف جهت دریافت سیستم‌های دفاع موشکی پاتریوت تاکید کرد و وجود این سیستم‌ها را برای مقابله با موشک‌های بالستیک روسی مهم خواند.

کولبا با اعتراف به کمبود مهمات توپخانه از متحدان اوکراین به دلیل عقب‌ ماندن از برنامه‌ها برای ارائه کمک به کشورش انتقاد کرد و گفت: وقتی به دستاوردهای روسیه در بازگرداندن تولید پایگاه صنعتی مدافعانش و آنچه که کل غرب تاکنون دست یافته نگاه می‌کنم، باید با حقیقت روبرو شویم و اعتراف کنیم که روسیه در تلاش‌های جنگی خود مؤثرتر بوده است و این سوال اساسی‌تری را برای غرب ایجاد می کند. اگر در این تلاش جنگی خاص نمی‌تواند به اندازه کافی کارآمد باشد، پس اگر جنگ‌ها و بحران‌های دیگری در همین مقیاس رخ دهد چقدر می‌تواند کارآمد باشد؟

کولبا بار دیگر  مهمات توپخانه برای خط مقدم و سیستم‌های دفاع هوایی و رهگیرهای موشکی و پارازیت رادیویی را مهمترین نیازهای ارتش کشورش عنوان کرد و گفت: جنگ مدرن عمدتاً جنگ پهپادها و نرم افزارها است و بنابراین، برای مبارزه با این سلاح‌های مدرن و پیشرفته به جنگ الکترونیک فراوانی نیاز دارید. پدافند هوایی چیزی است که اقتصاد ما و همچنین شهرهای ما و زندگی غیرنظامیان ما به آن وابسته است. من از ترغیب جهان به سخت‌تر کار کردن و دو و سه برابر کردن کار روی این موضوع خسته شده‌ام، زیرا همه می‌دانند این سیستم‌ها کجا هستند. همه می‌دانند که برای تحویل آنها به اوکراین چه باید کرد. بنابراین درخواست ما این است: فقط این کار را انجام دهید.

وزیر خارجه اوکراین درباره ریاست‌جمهوری مجدد ترامپ گفت: آخرین چیزی که من نگران آن هستم نتیجه انتخابات در کشورهای دیگر است، حتی در مهمترین متحد ما، ایالات متحده. و این به این دلیل نیست که من به تحولات سیاسی بی احترامی می کنم یا نادیده می‌گیرم. فقط به این دلیل است که زندگی به ما آموخت که برای هر سناریویی آماده باشیم. نمی‌توانید تصور کنید در دو سال گذشته چند بار به ما گفته شد که از ایده الحاق کامل به اتحادیه اروپا دست برداریم. حتی نزدیک‌ترین دوستانمان به ما توصیه می‌کردند که نصفه و نیمه را بپذیریم و سازش کنیم. ما این کار را نکردیم و در مسیر عضویت هستیم. نمی‌توانید تصور کنید که در ماه‌های گذشته چند نفر به ما می‌گفتند: «بر روی بسته‌ نظامی که ایالات متحده به شکل فعلی آن بحث می‌کند، اصرار نکنید. برای به دست آوردن آن مصالحه کنید.» ما این کار را نکردیم، زیرا می‌دانیم که در مورد بقا، باید سرسخت باشید و برای هر نوع سناریویی آماده باشید و باید روی پلن الف که بهترین طرح برای کشور شماست پافشاری کنید. این دیپلماسی زمان جنگ است. این با دیپلماسی کلاسیک متفاوت است.

او در پاسخ به نظرات و انتقادهای جمهوری خواهان آمریکا که می‌گویند اوکراین مدام درخواست رهگیرهای پاتریوت بیشتری می‌کند، در حالی که آمریکا فقط ۵۵۰ فروند در سال تولید می‌کند، گفت: وقتی به آرای اعضای حزب جمهوری‌خواه در هر دو مجلس کنگره نگاه می‌کنم، تصور نمی‌کنم نظری که شما ذکر کردید نماینده اکثریت باشد. دوم، اگر جنگ فقط در مورد ریاضی بود، من و شما امروز با هم صحبت نمی‌کردیم، زیرا پست وزیر امور خارجه اوکراین دیگر وجود نداشت. ما قبلاً جنگ را باخته بودیم. استدلال سوم: چه جمهوری خواه باشید چه دموکرات، باید یک چیز را به خاطر بسپارید. امنیت و رفاه آمریکا ناشی از نظم جهانی کنونی است. اگر این نظم جهانی از بین برود، امنیت و رفاه مالیات دهندگان آمریکایی بلافاصله مورد حمله قرار خواهد گرفت و اگر نمی‌توانید نیازهای نظامی را برآورده کنید، اگر نمی‌توانید رهگیرهای کافی برای کمک به اوکراین برای پیروزی در جنگ تولید کنید، پس چگونه می‌خواهید در جنگ علیه دشمنی که احتمالاً قوی‌تر از آن است پیروز شوید. دو قدم جلوتر فکر کنید. واقعیت بسیار ساده این است که اگر در اوکراین شکست بخورید، یک اثر دومینویی خواهد داشت و در همه جا شروع به باخت خواهید کرد. به همین دلیل است که من به تفاوت پایگاه صنعتی دفاعی روسیه و همه متحدان غربی ما با هم اشاره کردم.

کولبا گفت: در دو سال جنگ، روسیه در تولید تسلیحات از کل اتحاد غربی کارآمدتر شده است. اگر توقعات خود را پایین بیاورید و با چیزی که معمولاً پلن B نامیده می شود شروع کنید، در نهایت به پلن B خواهید رسید. پس باید با برنامه A شروع کنید. دوم، نگاه کردن به اوکراین از منظر روابط با روسیه را متوقف کنید. من می‌دانم که هنوز ایده‌هایی وجود دارد که نتیجه این جنگ هر چه باشد، ایالات متحده باید روابط خود را با روسیه حفظ کند و بنابراین باید از خراب کردن پل‌ها اجتناب کند. اما شما نمی‌توانید در زمان ریاست‌جمهوری ولادیمیر پوتین روابط مناسبی با روسیه داشته باشید. روسیه در زمان پوتین را به عنوان یک دشمن در نظر بگیرید. قرار دادن تمام مسئولیت بر دوش اوکراین به معنای چشم پوشی آگاهانه از مسئولیت است.

بعید است که اوکراین در اجلاس سران که در ماه ژوئیه برنامه ریزی شده، دعوت رسمی برای پیوستن به ناتو دریافت کند. کی‌یف همچنین خواهان عضویت در نیروی اعزامی مشترک بود که یک مشارکت نظامی چندملیتی به رهبری بریتانیا است، اما به نظر می‌رسد واشنگتن نیز اجازه این کار را نخواهد داد. دیپلمات ارشد اوکراین همه اینها را سیگنالی برای مسکو دانست و گفت: قانون جنگ ساده است. هر چه عدم اطمینان بیشتر باشد، دشمن عزم بیشتری پیدا می کند. همه ما باید راهبردی را دنبال کنیم که بر اساس آن دشمن درک روشنی داشته باشد که اوکراین بخشی از غرب است و متحدان در کنار اوکراین خواهند ایستاد. نه آنقدر که طول می کشد، بلکه تا زمانی که برای پیروزی اوکراین لازم است.

او همچنین با درخواست مسدود شدن دارایی‌های روسیه از آمریکا خواست بیشتر با متحدان اروپایی کار کند تا برخی از نگرانی‌های آنها را برطرف کند و این پول را برای تلاش های جنگی در دسترس قرار دهد.

کولبا در باره کنفرانس صلح سوئیس که قرار است ماه آینده در سطح عالی و بدون حضور روسیه برگزار شود، گفت: بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۲، ما تقریباً ۲۰۰ دور مذاکره با روسیه در قالب‌های مختلف، با میانجی‌گری و دوجانبه داشتیم. اما نتیجه‌ای نداشت. تنها دو راه داریم یا موفقیت در میدان جنگ یا داشتن ائتلافی از کشورهایی که اصول و رویکردهای مشابهی دارند. بنابراین به همین دلیل است که اجلاس قصد ندارد روسیه را به عنوان شرکت کننده داشته باشد. زیرا هدف این اجلاس اتحاد کشورهایی است که اصول و رویکردهای مشترکی دارند که اقدامات بعدی را بر اساس آن بنا خواهند کرد. پس از آن ممکن است ارتباط با روسیه برقرار شود و روسیه بتواند بخشی از مذاکرات باشد. زیرا در نهایت، شما نمی‌توانید بدون هر دو طرف جنگ را به پایان برسانید.

 وزیر خارجه اوکراین چین را اهرم فشاری بر روسیه دانست که می‌تواند برای متقاعد کردن روسیه به تغییر رفتار اقداماتی انجام دهد و به همین دلیل از چین برای شرکت در نشست فرمول صلح دعوت شده است. اما نگرانی‌های دیگری هم هست اینکه روسیه در دست چین باشد همین نگرانی برخی محدودیت‌ها را باعث شده است.

کولبا در توجیه شکست کی‌یف در دستیابی به جنوب جهانی گفت: در جنگ حمایتی که دریافت می‌کنید چند لایه است. برخی به شما اسلحه می‌دهند. دیگران خود را فقط به فشار دادن دکمه سبز در مجمع عمومی سازمان ملل دو بار در سال محدود می‌کنند. بنابراین چیزی که در دو سال گذشته در مورد جنوب جهانی یاد گرفتم این است که وجود ندارد و ما باید با هر کشوری جداگانه رفتار کنیم. باید اعتراف کنم، روس‌ها در آنجا موقعیت بهتری دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجارستان: آمریکا می‌خواهد اروپای مرکزی خط مقدم جنگ سرد با روسیه باشد
  • تحولات اوکراین|قصد بایدن برای حمایت غیرعلنی از کی‌یف
  • وزیر خارجه اوکراین به برتری‌های نظامی روسیه در مقابل کل غرب اعتراف کرد
  • اعتراف وزیر خارجه اوکراین به برتری‌های نظامی روسیه در مقابل کل غرب
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • چراغ سبز غرب به اوکراین برای حمله به روسیه
  • نتانیاهو مانع دستیابی به توافق است/ تلاش آمریکا برای فشار بر حماس
  • هشدار وزیر خارجه انگلیس درباره پیامدهای تروریستی خواندن سپاه
  • مخالفت وزیرخارجه انگلیس با تروریستی خواندن سپاه