Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رادیو نمایش، اداره کل هنرهای نمایشی و شبکه رادیویی نمایشطی روزهای اخیر از ۲۵۰ عنوان نمایش رادیویی برای تولید در سال ۱۴۰۱ رونمایی کرد.

محسن سوهانی ، مدیر کل هنرهای نمایشی رادیو و رادیو نمایش ضمن اعلام این مطلب گفت: همزمان با سال جدید در دفتر ادبیات نمایشی از ۲۵۰ عنوان طرح تولید نمایش رادیویی رونمایی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اولین بار در طول سال های فعالیت مرکز هنرهای نمایشی رادیو است که ما یک سال از طراحی تولیداتمان جلو افتادیم. این اتفاق یک نظم مدیریتی را به مجموعه وارد خواهد کرد و باعث می شود تا کارها با روال بهتر ودقیق تری پیش برود. در واقع تقریبا کنداکتور یک سالمان را تا پایان ۱۴۰۱ پیش بینی کرده ایم.

وی افزود: به نظرم پر کردن آنتن یکی از بزرگترین چالشی هایی است که ما مدیران شبکه های رادیویی و تلویزیونی با آن مواجه هستیم و این مساله باعث می شود تا از پرداختن به محتوا و اصلاح رویکردها و تحول محتوا باز بمانیم. نکته دوم این است که خیلی وقت ها در سطح راهبرد سیاست های محتوایی درستی برای سازمان تعیین می شود اما این مفاهیم راهبردی به گونه ای تخصصی و دقیق به زبان رسانه ترجمه و تبدیل نمی شود. ما در طراحی این نمایش ها با نگاهی تخصصی گام موفقی در تبدیل راهبردهای محتوایی به متون دراماتیک نمایشی برداشتیم. این ایده ها و طرح ها که در بانک نمایش نامه ما به ثبت رسیده در سایر حوزه های هنرهای نمایشی کشور، اعم از فیلم و سریال و تئاتر نیز قابل بهره برداری است.

مدیر رادیو نمایش تأکید کرد: اقدام ما با تمرکز ویژه بر راهبرد هویت محوری یا همان شعار اصلی دوره جدید مدیریت سازمان صورت گرفت و بر اساس آن آثار مختلفی در ژانرها و موضوعات متفاوت و متنوع به ویژه با محوریت بازخوانی تاریخ طراحی کردیم.بازخوانی دراماتیک تاریخ مطابق با اهداف گفتمانی و راهبرد و سیاست هویت محوری یک اقدام تخصصی ارزنده است و ما با تاسیس بانک نمایشنامه در دفتر ادبیات نمایشی رادیو نمایش آمادگی آن را داریم که علاقه مندان و فعالان هنرهای نمایشی بیایند و از این متون استفاده کنند.

سوهانی عنوان کرد: فقدان متن خوب و دارای ارزش های تخصصی دراماتیک یکی از بزرگترین چالش های هنرهای نمایشی کشور است. ما سعی کردیم برای رفع این مانع، متناسب با اهداف گفتمان هویت ملی و دینی، اقدامات موثری در دفتر ادبیات نمایشی انجام دهیم و به پرورش سرمایه انسانی بپردازیم .

امین رهبر مدیر دفتر ادبیات نمایشی نیز درپایان با تأکید بر اینکه کلیه کارها تا پایان سال ۱۴۰۱ در دفتر ادبیات نمایشی تدوین شده است گفت: تمامی این ۲۵۰ عنوان نمایش بر اساس محورهای موضوعی و اولویت های موضوعی معاونت صدا پیش بینی شده است و تاپایان سال به مرحله تولید می رسد.

کد خبر 5499873 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل هنرهای نمایشی رادیو رادیو نمایش تئاتر ایران حوزه هنری تئاتر شهر فیلم کوتاه آزادسازی خرمشهر خرمشهر جشنواره فیلم کن عکاسی موسیقی ایرانی کارگردان تئاتر نقاشی سازمان سینمایی هنرهای نمایشی رادیو نمایش ۲۵۰ عنوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۴۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی

شب گذشته دو روز بعد از ابلاغ نظر شورای صدور مجوز ساترا در خصوص ممنوعیت پخش «حشاشین» از سکو‌های نمایش خانگی ایران، فیلیمو هم این سریال ضد ایرانی را از روی خروجی خود حذف کرد.

به گزارش ایسنا، سامان مراد حسینی سخنگوی مجمع رصتا درباره ممنوعیت نمایش سریال «حشاشین» در ایران به خبرنگاران توضیح داد: اعلام ممنوعیت نمایش سریال «حشاشین» در ایران توسط ساترا صرفاً از این باب نبود که بخواهیم از مشاهده این اثر توسط مخاطبان ایرانی جلوگیری کنیم بلکه از این جهت هم موضوعیت داشت که در مقابل تولید و انتشار اثری که چهره نادرستی از ایرانی‌ها نمایش میدهد موضع گیری رسمی کنیم و نشان دهیم که در‌های شبکه نمایش خانگی ایران به روی اثر ضد ایرانی باز نیست.

مرادحسینی درباره این موضوع افزود: اگر ساترا راجع به این اثر موضع گیری رسمی نمی‌کرد قطعا سایر بخش‌های حاکمیت نمی‌توانستند اقدامات بعدی را در حوزه دیپلماسی فرهنگی مرتبط با این سریال طراحی و پیگیری کنند.

وی افزود: نکته دیگر در خصوص ممنوعیت انتشار سریال «حشاشین» در ایران این است که در این موضوع خاص شاهد همگرایی نخبگان کشور و دستگاه حاکمیتی ساترا بودیم و این موضوع بیانگر اتحاد ایران در مقابل تولید و انتشار یک سریال خصمانه و ضد ایرانی است.

سریال «حشاشین» اخیرا به دلیل آنچه «تحریف تاریخ اسلام» و «ساخت مغرضانه سیاسی» خوانده شده، در پلتفرم‌های کشورمان مجوز انتشار ندارد.

سریال «حشاشین» روایتی درباره حیات و حوادث مرتبط با حسن صباح، بنیان‌گذار دولت اسماعیلیه است.

این سریال توسط عبدالرحیم کمال نوشته شده و توسط پیتر میمی کارگردانی شده است. فیلمبرداری آن دو سال به طول انجامید. قرار بود در ماه رمضان سال گذشته پخش شود و به دلیل فیلمبرداری صحنه‌هایی از سریال در مالتا و قزاقستان، نمایش آن تا امسال به تعویق افتاد.

بر همین اساس در پی منتشر نشدن این سریال از پلتفرم‌های داخلی، مهدی سیفی، مدیرکل نظارت و تطبیق ساترا تاکید کرد که سریال «حشاشین» محصول کشور مصر است و روایت آن از تاریخ اسلام متضمن تحریف‌های فراوانی است که به نظر می‌رسد با رویکرد سیاسی مغرضانه تولید شده است و بنابراین طبق نظر شورای صدور مجوز ساترا انتشار سریال «حشاشین» (The Assassins)، در رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران مورد تایید نیست.

دیگر خبرها

  • ر ادیو تمام قد به احترام معلمان ایستاده
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی
  • شکلات های مخصوص المپیک تولید شد + نحوه تولید | ویدئو
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • رونمایی فراری از کلاه ایمنی ویژه گرندپری میامی + عکس
  • حضور فرهاد ناظرزاده‌کرمانی در اجرای نمایش «نظامِ ابن عربی»
  • تقدیم اجرای «نظامِ ابن عربی» به فرهاد ناظرزاده‌کرمانی
  • سالن های نمایشی در ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه اجرا نخواهند داشت 
  • سالن‌های نمایشی ۲ روز تعطیل می‌شود
  • سالن‌های نمایشی ۱۴ و ۱۵ اردیبهشت‌ماه اجرا نخواهند داشت