Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی گفت: مراکز آموزشی آستان قدس رضوی باید الگوی تدریس موفق و تربیت شایسته دینی و انقلابی برای سایر مراکز علمی باشند.

به گزارش قدس انلاین، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی  در بازدید از دبستان شکوفه های رضوی طبس وابسته به آستان قدس رضوی، اظهار کرد: آستان قدس به ذات رسالتی در ساخت مدارس و مراکز آموزشی ندارد، وظیفه این آستان مقدس معطوف به زائر، زیارت و نشر و تعمیق معارف اهل بیت(ع) است و اگر به این مقوله ورود پیدا کرده در راستای وظایف فرهنگی خود برای ارائه الگویی ارجمند در تدریس موفق و تربیت شایسته دینی و انقلابی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دانش آموختگان مراکز آموزشی آستان قدس باید از حیث علمی و تربیتی با سایر مراکز آموزشی متفاوت و برتر باشند، عنوان کرد: در این مراکز علاوه بر تدریس مؤثر، خلاق و جذاب در کلاس های درس باید تربیت شایسته دینی و انقلابی نسل آینده مورد توجه جدی قرار داشته باشد.
حجت الاسلام والمسلمین مروی همچنین نسبت به اختصاص بخشی از ظرفیت مدارس امام رضا(ع) شهرستان طبس به دانش آموزان خانواده های محروم تأکید و عنوان کرد: این مدارس باید خودکفا باشند اما عین حال باید توجه داشت که تحصیل در آنها منحصر به قشر مرفه جامعه نشود و حتما بخشی از ظرفیت باید به دانش آموزان با استعداد خانواده های نیازمند اختصاص یابد.
تولیت آستان قدس رضوی همچنین در این بازدید از حمایت این آستان مقدس برای ساخت دبیرستانی دو طبقه با امکانات مناسب در شهرستان طبس خبر داد. انتهای پیام منبع: آستان نیوز

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حجت الاسلام احمد مروی طبس مدارس امام رضا ع آستان قدس رضوی مراکز آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۴۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش، در آیین گرامیداشت چهل و پنجمین سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، در جمع فرماندهان نزاجا و رؤسای عقیدتی سیاسی یگان‌های سراسر کشور که به‌صورت وبیناری برگزار شد، اظهار داشت: معلمان تداوم‌بخش راه انبیا الهی و تبلور عینی اسوه حسنه‌ای هستند که به پیراستن جامعه از آلودگی‌ها و ترویج روشنی در دل‌ها و جان‌ها می‌پردازند.

امیر سرتیپ حیدری با اشاره به اهمیت شغل شریف معلمی، افزود: طبق آموزه‌های نورانی دین مبین اسلام، معملی شغل انبیای الهی و نوعی عبادت در تحقق دستورات متعالی خداوند منان است؛ چرا که معلمان تداوم‌بخش راه انبیای الهی و تبلور عینی اسوه حسنه‌ای هستند که به پیراستن جامعه از آلودگی‌ها و ترویج روشنی در دل‌ها و جان‌ها می‌پردازند؛ به همین سبب معلمان در هر رده و جایگاهی از مقامی والا و ارزشمند برخودار بوده و تکریم جایگاه و نام آنان، امری ضروری است.

وی ادامه داد: در نیروی زمینی ارتش نیز بنا به اقتضائات آموزشی و اصول تدوین و تهیه شده در ارتش، برنامه‌های آموزشی و تربیتی جامعی برای کارکنان وظیفه و پایور وجود دارد؛ به همین سبب می‌توان چنین گفت که امر آموزش و تربیت در این نیرو، مرهون خدمات و تلاش‌های مداوم و شبانه‌روزی معلمان و اساتیدی است که با بهره‌گیری از برترین دانش‌های نظامی، به‌روزترین تجربیات و آخرین سبک‌های آموزشی، به تعلیم و تربیت نیرو‌های انسانی مخلص، مؤمن و ماهر مشغول هستند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در پایان ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری، خاطرنشان کرد: شهادت شهید مطهری که خود مظهری تمام‌عیار از معلمی الهی، آموزگاری اخلاق‌مدار و جهادگری کوشا در عرصه آشنا کردن جوانان با حقایق ناب و انوار متعالی اسلامی بود، نمودی از مجاهدت بی‌دریغ و خستگی‌ناپذیر روحانیون عزیزی است که در تمامی دوران و برهه‌های انقلاب اسلامی، دوشادوش دیگر معلمان و اساتید، به تعلیم و تعالی اخلاق جامعه و ترویج آموزه‌های اسلام ناب محمدی مبادرت ورزیده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • مشق عشق در روستایی دورافتاده
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • قدردانی امام جمعه تکاب از اجرای طرح نور
  • مسئولان بسترهای حضور مردم برای مشارکت در تولید را فراهم کنند