Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران و عراق با بیان اینکه امیدواریم امسال به رقم صادرات ۱۲ میلیارد دلاری به عراق دست یابیم، گفت: ضرورت دارد صادرات ما با توجه به توسعه پروژه‌های مهندسی و ساخت و ساز در عراق، به این کشور افزایش یابد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید حمید حسینی درباره آخرین وضعیت صادرات به عراق اظهار داشت: صادرات ایران به عراق در فروردین ماه کاهشی بود و حتی از میانگین صادرات ۵۰۰ میلیون دلار در ماه نیز کمتر بود و در مقاصد صادراتی، در این ماه امارات جایگزین عراق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران و عراق اظهار داشت: البته این مساله را نمی‌توان طولانی مدت دانست، زیرا در فروردین ماه به علت تعطیلات نوروز و همچنین ماه رمضان فعالیت تجاری با عراق کاهشی می‌شود. همچنین ممنوعیت صادرات برخی کالا‌ها به دلیل جنگ و بحران روسیه و اوکراین نیز بر روی کاهش صادرات ما به عراق موثر بوده است.

وی بیان داشت: صادرات گاز که یک رقم عمده‌ای از صادرات ما را تشکیل می‌دهد در آمار نیست و معمولا در اردیبهشت ماه یک فاکتور گاز در صورتحساب‌ها می‌آید که ارزش صادرات را افزایش می‌دهد.


 پیش‌بینی صادرات ۱۲ میلیارد دلاری به عراق در سال جاری


حسینی اضافه کرد: گمرک در ارائه آمار صادرات تاخیر دارد و آمار فروردین را اخیرا اعلام کرد و هنوز آمار اردیبهشت را اعلام نکرده است، اما براساس میزان ترددی که گمرکات داشته است و از آن طرف با توجه به اینکه عراق وارداتش افزایش یافته باید صادرات ما در اردیبهشت ماه افزایش یابد و امیدوارم که امسال به صادرات ۱۲ میلیارد دلار به عراق برسیم.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی ایران و عراق تصریح کرد: عراق در سال گذشته ۱۴۹ میلیارد دلار درآمد نفتی داشته که رقم بی‌سابقه‌ای بوده و هیچ گاه در تاریخ عراق این میزان درآمد نفتی وجود نداشته بنابراین پیش بینی می‌شود افزایش درآمد موجب افزایش ساخت و ساز در عراق شود و بسیاری از پروژه‌ها آغاز شود با این شرایط ورود کالا تسهیل می‌شود و دسترسی به صادرات ۱۲ میلیارد دلاری نیز امکان پذیر می‌شود.

وی اظهار داشت: یکی از عوامل کاهش صادرات ایران به عراق در فروردین وضع تعرفه ۱۱ درصدی بر روی میلگرد صادراتی ایران بود که توسط وزارت صمت گذاشته شد و به نظر من این سیاست غلط بود، معتقدم وضع عوارض بر صادرات میلگرد کار درستی نبود، سال گذشته حدود ۷۰۰ هزار تن صادرات میلگرد داشتیم که ماهانه رقم قابل ملاحظه ۶۰ تا ۷۰ میلیون دلار ارز از صادرات این محصول به دست می‌آمد که در فروردین ماه و بخشی از اردیبهشت ماه این بازار را از دست دادیم.

عضو هیات رئیسه اتاق مشترک ایران و عراق اظهار داشت: با توجه به اینکه عراق یکی از واردکنندگان میلگرد از اوکراین بود و الان کارخانه‌های اوکراین تقریبا تعطیل شده اند قطعا ما می‌توانیم میزان صادرات میلگرد به عراق را با توجه به شروع ساخت و ساز در عراق تا ۲ میلیون تن و یا دو برابر رقم سال گذشته افزایش دهیم و عقب ماندگی صادرات در فروردین را جبران کنیم.


 صادرات ترکیه و چین به عراق در حال افزایش است


حسینی با بیان اینکه صادرات ترکیه و چین به عراق در حال افزایش است بیان داشت: عراق یک سری پروژه‌ها ساخت و ساز را با چین انجام می‌دهد و ما اگر اقدام نکنیم، کار خاصی انجام ندهیم و نتوانیم مسائل را در بحث‌های فنی و مهندسی با عراق حل کنیم و به پروژه‌های مهندسی با عراق ورود پیدا نکنیم قطعا رقبا از ما به شدت در بازار عراق جلو می‌افتند.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صادرات به عراق اتاق بازرگانی مهندسی صادرات ۱۲ میلیارد دلاری صادرات ۱۲ میلیارد دلار عضو هیات رئیسه اتاق ایران و عراق ساخت و ساز صادرات ما پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۶۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قدمگاهی، سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری در مصاحبه اختصاصی به خبرنگار تحریریه تجارت خارجی گفت: در سال ۱۴۰۱ صادرات شرکت‌های دانش بنیان بین ۸۵۰ میلیون دلار تا یک میلیارد دلار بوده است. آمار صادرات شرکت‌های دانش بنیان در سال گذشته با افزایش بیش از ۲ تا ۳ برابری به بیش از ۲ میلیارد دلار اعلام شده است.

قدمگاهی در ادامه افزود: بر اساس هدف گذاری صادرات محصولات دانش بنیان در دو سال آینده میتواند به ۱۰ میلیارددلار برسد. برای رسیدن به این هدف برنامه ریزی شده که شرکت‌هایی پیشران دانش بنیان که ۸۰ درصد صادرات شرکت‌های دانش بنیان را انجام میدهند به شرکت‌های متوسط و کوچک کمک کنند تا آنها نیز در مسیر تجارت وارد شوند.

وی در ادامه درباره کمک سازمان فناوری، اطلاعات و ارتباطات به شرکت‌های پیشران بیان کرد: شرکت‌های پیشران دانش بنیان نیاز به سرمایه گذار و رفع مشکلات همچون گمرکی دارند که سعی شده در این موارد نیز به آنها کمک کرده تا این شرکت‌ها به راحتی کار تجاری خود را انجام دهند.

سرپرست دفتر توسعه کسب و کار بین‌المللی مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری با اشاره به برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اظهار کرد: ۸۰۰ شرکت دانش بنیان امسال در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) حضور دارند و محصولات خود را معرفی می‌کنند. بجز این شرکت‌ها پایگاه بین المللی معاونت فناوری، اطلاعات و ارتباطات ریاست جمهوری، خانه‌های فناوری در کشور‌های مختلف، صندوق‌های پژوهش فناوری، کریدور صادرات و باشگاه سرامدان صادرات شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه حضور دارند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • ثبت بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تردد بین استانی در خوزستان
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • هدف‌گذاری رشد ۲۰ میلیارد‌دلاری تجارت
  • افزایش ۴۶ درصدی ارزش دلاری صادارت غیرنفتی از گمرکات استان گلستان
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت