Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@00:59:27 GMT

شرط پوتین برای ازسرگیری صادرات غلات

تاریخ انتشار: ۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۹۶۵۹۲

رئیس جمهور روسیه شرط از سرگیری صادرات غلات و کودهای شیمیایی را برداشته شدن تحریم‌ها علیه این کشور اعلام کرد. ناطقان: به نقل از بلومبرگ، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با توجه به افزایش نگرانی جهانی در مورد کمبود غذا و بالا رفتن قیمت‌ها اعلام کرد درصورتی‌که تحریم‌ها علیه کشورش برداشته شود، صادرات غلات و کودهای شیمیایی از سر گرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پوتین مشخص نکرد تنها به صادرات روسیه اشاره دارد یا این شرط صادرات اوکراین را هم که به‌خاطر بسته شدن بنادر توسط مسکو از اواخر فوریه، متوقف‌شده دربرمی‌گیرد. احتمال این‌که آمریکا و متحدانش با برداشتن تحریم‌های شدید علیه روسیه به‌خاطر حمله به اوکراین موافقت کنند بسیار کم است.

پوتین این اظهارات را در یک مکالمه تلفنی در روز پنجشنبه با ماریو دراگی نخست‌وزیر ایتالیا بیان داشت.

پوتین در گفتگو با دراگی با اشاره به بدتر شدن شرایط عرضه مواد غذایی در دنیا به‌خاطر اعمال تحریم‌های غربی علیه روسیه گفت مسکو تمایل دارد به رفع این بحران غذائی از طریق صادرات غلات و کودهای شیمیایی کمک کند، اما تنها به شرطی که تحریم‌های سیاسی علیه این کشور برداشته شوند.

آندری رودنکو، معاون وزیر امور خارجه روسیه در این هفته اعلام کرده بود مقصر توقف صادرات غلات اوکراین است چون بنادر را مین‌گذاری کرده‌است. اوکراین با رد این اتهام اعلام کرد مسکو مانع لنگر انداختن کشتی‌ها می‌شود و ذخایر غلات را از مناطق اشغال‌ شده می‌رباید.

 سخنگوی کاخ‌سفید گفت اقدامات روسیه گرسنگی را در جهان افزایش می‌دهد. اوکراین قبل‌از آغاز جنگ یکی از تامین‌کنندگان اصلی گندم، ذرت و روغن آفتاب‌گردان به سایر کشورها مخصوصاً کشورهای فقیرتر آفریقای شمالی بود. غلات در حال حاضر در سیلوهای اکراین انبار شده و امکان انتقال آن وجود ندارد.

کشورهایی مانند استونی و لیتوانی به‌دنبال سیستمی هستند که کشتی‌های حامل غلات در دریای سیاه توسط ناوهای جنگی کشورهای متحد برای گرفتن محموله‌های غلات اوکراین اسکورت شوند. اما این کار مستلزم پاک‌سازی بنادر از مین و اجازه روسیه برای عبور این کشتی‌هاست.

در بیانیه کاخ کرملین آمده‌است دراگی و پوتین در مورد اقدامات روسیه برای اطمینان از صادرات از بنادر اوکراین گفتگو کرده‌اند. وزارت دفاع روسیه در روز چهارشنبه اعلام کرد ۲ مسیردریایی بشردوستانه را به بنادر دریای سیاه و دریای آزوف باز می‌کند.

اوکراین ضمانتی می‌خواهد تا نیروهای روسیه از این مسیر برای حمله به شهر استفاده نکنند. منبع: مشرق برچسب ها: شرط پوتین ، از سرگیری صادرات ، غلات

منبع: ناطقان

کلیدواژه: شرط پوتین از سرگیری صادرات غلات صادرات غلات تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۶۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند

 وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

به گزارش تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اتحادیه اروپا شماری از سیاستمداران روس را تحریم کرد اتحادیه اروپا تحریم های روسیه را تصویب کرد

دیگر خبرها

  • تداوم تحریم‌های آمریکا علیه ایران به بهانه پهپادی و جنگ روسیه و اوکراین
  • آمریکا تحریم های جدید علیه ایران و روسیه اعمال کرد
  • حملات پهپادی ویرانگر اوکراین به کارخانه های فولاد روسیه/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه جنگ اوکراین
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • نخست وزیر انگلیس: پیروزی پوتین امنیت تمام اروپا را تهدید خواهد کرد
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه