Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه روابط عمومی گروه تراکتورسازی ایران، دبیر ستاد نانو تکنولوژی کشور در مراسم امضای این تفاهمنامه گفت: بر اساس مذاکرات صورت گرفته با تراکتورسازی، به زودی ۱۰۰ نمونه از قطعات تراکتور با استفاده از ظرفیت‌های نانو تکنولوژی موجود در کشور تولید و بر روی محصولات این گروه صنعتی استفاده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعید سرکار از برنامه ریزی ۶ ماهه برای تولید به روش نانو تکنولوژی یک درصد از کل قطعات تراکتور خبر داد و افزود: براساس هماهنگی بین دو طرف در این مدت ۱۰۰ مورد از قطعات مورد استفاده در یک محصول کامل تراکتور با فن آوری نانو تکنولوژی تولید می‌شود.

وی اعلام کرد: در حال حاضر دانشمندان حوزه نانو از ۱۰۰ قطعه مورد اشاره به دانش فنی تولید ۳۰ قطعه به روش نانو دست یافته اند که به عنوان محصولات تجاری قابل عرضه و استفاده بر روی محصولات تولیدی تراکتورسازی می‌باشد که این امر حکایت از طی شدن ۳ درصد از اهداف برنامه پیش بینی شده دارد.

سرکار قابلیت‌های قطعه سازی و خود اتکایی تراکتورسازی را در هموار بودن این مسیر ارزشمند دانست و گفت: تراکتورسازی ایران با داخلی سازی ۹۳ درصد از قطعات مورد نیاز خود گام‌های پیش برنده‌ای را برداشته که می‌تواند الگویی برای تمامی صنایع از جمله خودروسازان باشد.

دبیر ستاد نانو تکنولوژی کشور خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته به زودی تراکتورسازی به عنوان الگوی نانو تکنولوژی کشور در عرصه صنعتی تبدیل خواهد شد و برای رسیدن به تمامی اهداف این مجموعه، ستاد نانو تکنولوژی پشتیبان و حامی این گروه توانمند در حوزه تولید و صنعت کشور و حتی بازارهای جهانی خواهد بود.

مدیر عامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز ورود این صنعت را به حوزه فن آوری‌های نوین اتفاقی مهم در ارتقاء کمی و کیفی محصولات تولیدی تراکتورسازی عنوان کرد و گفت: تراکتورسازی همواره تامین نیاز کشاورزان را با نگاه مشتری محوری از تمامی جوانب کیفی و اقتصادی در سرلوحه برنامه‌های خود قرار داده است و ورود به عرصه فناوری‌های نانو تکنولوژی هم با این هدف صورت می گیرد.

مصطفی وحید زاده هدف از امضای این تفاهم نامه را به کارگیری ظرفیت‎های دو طرف برای تجاری ‎سازی فناوری‎ها، تجهیزات و محصولات مبتنی بر فناوری‌های نوین، با تمرکز فناوری‎ نانو و همچنین شناسایی واولویت بندی نیازهای فناورانه و ارائه راهکارهای مبتنی بر فناوری‌های نوین برای تامین این نیازها اعلام کرد.

 گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با بیش از ۶ دهه سابقه تولید و عرضه انواع تراکتور و تامین ۹۸ درصد نیاز داخلی به این محصول، امسال تولید ۳۵ هزار دستگاه تراکتور در نوع و توان‌های متنوع را در برنامه تولیدی خود قرار داده است.

برچسب‌ها تبریز فناوری نانو تولید داخلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز فناوری نانو تولید داخلی تبریز فناوری نانو تولید داخلی تراکتورسازی ایران نانو تکنولوژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۷۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است

به گزارش «نماینده»، سوده نجفی، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در نشست تخصصی دوقلوهای دیجیتال در متاورس شهری بررسی تطبیقی شهر تهران اظهار داشت: متاورس یک دنیای مجازی است که با ترکیب مفاهیم واقعیت مجازی (VR) و واقعیت افزوده (AR)، به دنبال این است تا به کاربران خود این فرصت را بدهد تا هر آنچه را که در دنیای واقعی انجام می‌دهند بدون نیاز به حضور فیزیکی در متاورس انجام دهند. در واقع می‌توان متاورس را یک جهان برتر معرفی کرد که در آن محدودیت‌های دنیای فیزیکی از بین خواهد رفت و شاید انسان‌ها بتوانند در دنیای آرمانی خود زندگی کنند.

وی ادامه داد: متاورس دارای ویژگی های مختلف و کاربردهای متفاوت است که در حوزه آموزش، سلامت و درمان، بازاریابی، سرگرمی و گردشگری از آن استفاده می شود.

نجفی افزود: توسعه تکنولوژی و گسترش فناوری یکی از راه های افزایش رفاه و آسایش شهروندان است که در سال های اخیر پیشرفت های خوبی صورت گرفته که در انجام امورات روزمره شهروندان و کاهش آلودگی هوا و ترافیک موثر واقع شده است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران گفت: شورای شهر ششم با توجه به اهمیت این موضوع از ابتدای فعالیت بر مسئله هوشمند سازی تاکید داشته و دارد. در برنامه چهارم تحول و پیشرفت تهران نیز احکامی در خصوص هوشمند سازی مدنظر قرار گرفته است اما متاسفانه موضوع هوشمندسازی به خوبی پیش نرفت و ما امروز با گذشت ۳ سال وقتی از بسیاری از بخش های شهرداری تهران بازدید داریم خود سازمان‌ها، شرکت‌ها و مناطق شهرداری نسبت به عملکرد سازمان فاوا شهرداری تهران انتقاد دارد و معتقدند که بسیاری از برنامه‌ها و پروژه‌های ما توسط این سازمان قفل شده و یا به کندی پیش می‌رود.

وی در پایان گفت: آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری در حال حرکت است و تعدادی از شهرهای جهان امروز با استفاده از همین تکنولوژی و فناوری مدیریت بهتر و سهل تر و رفاه و آسایش بیشتر توسط شهروندان را تجربه می کنند و هر شهر و مجموعه ای که نتواند از تکنولوژی های روز استفاده کند قطعا در مرور زمان دچار چالش خواهد شد. امیدواریم در شهر تهران نیز شاهد هوشمند سازی باشیم که انتظار می‌رود که سازمان فاوای شهرداری در این زمینه فعال باشد.

دیگر خبرها

  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • چرا فرهاد مجیدی سرمربی‌گری تراکتورسازی را نپذیرفت؟
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • شگفتی بزرگ صداوسیما برای مردم ایران؛ صبح بخیر مسئولین!
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • هوشمندسازی به خوبی در شهر تهران پیش نرفت/ آینده جهان به سمت تکنولوژی و فناوری است
  • معرفی همراه اول به عنوان کارفرمای برتر سلامت‌محور
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند