Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک بختیاری، کار افرین ملی در همایش از دانشجویی تا کارافرینی عنوان کرد: باید مقام کارآفرین را ارزشمند کنیم. وقتی به این باور برسیم که با فروش نفت به جایی نمی‌رسیم با جایگزین کردن مسئولی که بلد است با کارآفرین رفتار کند، فرهنگ برندسازی تغییر می‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دومین همایش بزرگ یونی تاک با موضوع از دانشجویی تا کارآفرینی، پنجم خرداد ماه در دانشگاه خوارزمی تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این همایش بابک بختیاری،کارافرین برتر ملی و خالق برند آیس پک، نسترن یاری، مشاور و مدرس کسب و کار در سوشال مدیا و تیم آپتیمیزم، اولین و بزرگترین تیم مستقل سلامت روان، حضور داشتند.

در این برنامه که با همراهی شرکت عرصه گستران کارنیک برگزار شد، مدیر و موسس تیم، مهلا دشتی، ضمن اشاره به فعالیت های تیم،که همزمان با شیوع کرونا شروع شد، از دغدغه های تیم خصوصا حضور و فعالیت دانشجویان در رشته مورد علاقه شان نکاتی را مطرح کرد. وی با اشاره به خلا ها و حفره ها در رشته روان شناسی، هدف تیم را حرکت به سمت کارافرینی عنوان کرد و تربیت نیروی متخصص و خدمت به جامعه را الویت اصلی تیم معرفی کرد. او اظهار کرد که در دنیای مسیر شغلی، شغل خوب و بد وجود ندارد بلکه شغلی که حال فرد را خوب کند اهمیت دارد و مساله ی مهم تر را ساختن شغلی با خلاقیت خود دانشجو تلقی کرد. دشتی در پایان کارافرینی و خلاقیت را به عنوان عنصری مهم در فضای مشاوره و روان شناسی کشور دانست و از مشاورین خواست به جای پشت میز نشستن و مشاوره دادن در بدنه جامعه فعالیت کنند.

نسترن یاری مشاور و مدرس کسب و کار نیز در ادامه مراسم به اهمیت خوداگاهی در مسیر شغلی و مفهوم ایکیگای(ikigai) اشاره کرد. وی چهار مولفه ی علاقه، مهارت ،درآمد و نیاز جامعه را در انتخاب مسیر شغلی مهم تلقی کرد و نقطه ی اشتراک آن ها را پیدا کردنِ معنای بودن یا همان ایکیگای عنوان کرد. یاری از دانشجویان خواست تا معنای بودن و رسالت خودشان را پیدا کنند و چند سوال مهم در رابطه با این مساله به دانشجویان ارائه داد. سوال هایی از این شکل که چه کارهایی شما را خسته نمی‌کند، در چه کار هایی خوب هستید ،چه کار هایی بوده که بقیه برای انجام ان از شما کمک خواستند و...

این مدرس کسب و کار فاصله علم و خروجی را در زمانه کنونی سخت تر از گذشته دانست و با اشاره به نیاز جامه به متخصص، افزود که در مسیر تبدیل علم به خروجی مورد نظر خودتان، با چالش ها در کنار یادگیری مواجه می‌شوید و در این مسیر باید صبور بود تا در حوزه تخصصی فعالیت تان یاد بگیرید و اطلاعات را به کار بگیرید. او با معرفی دایره طلایی چرا عنوان کرد که در بیشتر اوقات ما از بیرون به درون عمل می‌کنیم یعنی ابتدا چیزی را بدون فکر خلق می‌کنیم، سپس به سراغ عرضه آن و در نهایت چرایی عرضه آن می‌رویم. مثال وی شرکت اپل بود که به دلیل طرز فکر متفاوت از درون به بیرون یعنی از چرایی به چه چیزی و چگونگی رسیدن، توانست موفق تر از باقی شرکت ها در این زمینه باشد. به علاوه از دانشجویان خواست به چرایی کارها و مسیرهایی که انتخاب می‌کنند فکر کنند تا به شناخت خوبی از خودشان برسند و بتوانند در جامعه موثرتر واقع شوند.

در ادامه این برنامه بابک بختیاری، کار آفرین برتر ملی و خالق برند آیس پک، تجربیات خود در زمینه کارافرینی را با دانشجویان به اشتراک گذاشتند. این کارافرین با اشاره به اینکه موفقیت امری درونی است، گفت: «تمام آدم های موفق در سختی رشد کردند. مهم شروع کردن و ذهن ثروت ساز شما است. ایده، نقشه و هدف شما مهم است. ایده ثروت سازی که در ذهن شماست مهم است. کسانی که دنبال بهانه جویی برای شرایط سخت هستند هدف و ایده ای ندارند.» او در ادامه اشاره کرد که باید مهندسی فکر افراد موفق را انالیز کنیم و یاد بگیریم مسئولین را برتر از خودمان ندانیم. باید هدف مان را بدانیم و آن را جلو ببریم. سنگ اندازی همیشه وجود دارد.»

بختیاری ادامه داد:« فرهنگ اشتباهی که مسئولین دارند این است که می‌گویند اصلا تو چرا داری کار آفرینی و اشتغال زایی می‌کنی. همین فرهنگ اشتباه است که ما رشد نمی‌کنیم. در این سال ها من برای جا افتادن فرهنگ برند سازی تلاش کردم. باید برای برند سازی تلاش کرد.» او با اشاره به اینکه باید صادرات در برندها را جایگزین فروش نفت کنیم عنوان کرد که نیازی به فروش نفت نیست. برند ها باید جایگزین نفت بشوند تا به خود کفایی برسیم و روی صنعت و برند سازی تمرکز کنیم .وی افزود:« باید مقام کارآفرین را ارزشمند کنیم. وقتی به این باور برسیم که با فروش نفت به جایی نمی‌رسیم با جایگزین کردن مسئولی که بلد است با کارآفرین رفتار کند، فرهنگ برند سازی تغییر می‌کند.»

خالق برند آیس پک در ادامه عنوان کرد که ایده باید نواوری داشته باشد. کسی موفق است که در هر زمینه ای که ایده دارد جست وجو کند و برند خودش را بسازد. امروز روزی است که باید ایده هایتان را به سمت اجرایی شدن مثلا در اپلیکیشن ها ببرید. به علاوه در بحران ها برند ها خیلی قوی تر کار می‌کنند. همان طور که در بحران کرونا امازون توانست به فروش خوبی برسد. این کار افرین که در حوزه فرنچایز فعالیت می‌کند این حوزه را این طور تعریف می‌کند: « فرنچایز یعنی توسعه فکر شما با سرمایه دیگران. ما به این نتیجه رسیدیم حالا که برند ها و استارتاپ ها نیاز به دیده شدن و شتاب دهی دارند در این مسیر قدم بگذاریم.» وی افرود:« در فرنچایز ها استاندارد سازی می‌کنیم؛ مثلا برندی مثل ساندویچ محمود که فقط یک ساندویچ فروشی در امجدیه بود حالا ۱۵ شعبه دارد و برای سوسیس بندری اش استاندارد سازی صورت گرفته.پس قفل های ذهنی تان را باز کنید و یک مدل کوچک از ایده تان را بسازید. ایده های کوچک با فرنچایز تبدیل به ایده های بزرگ تر می‌شوند.»

این کار افرین ضمن اشاره به فراز و نشیب های زندگی شخصی اش گفت:« ریسک من کم کم بزرگ شد و شاید در گذشته جرات امروز را نداشتم. در واقع اشتیاق و پشتکار دو سلاح من بود. روزی که در دوران دانشجویی مسافر کشی می‌کردم یا با فروش ماشینم مغازه ای اجاره کردم. شکست ها باعث شد ظرفیت شکست من افزایش پیدا کند. شما با پیروزی بزرگ نمی‌شود بلکه با شکست های کوچک متداول تان بزرگ می‌شوید. کسی که در کار ریسک می‌کند تجربه پیدا می‌کند و به مرور درصد شکست اش پایین می اید.»وی اضافه کرد:« موفقیت از قدم های طلایی کوچک به دست می اید جلو بروید و از شکست و اشتباه نترسید. شکست در پروسه موفقیت قرار دارد. باید برای رسیدن به موفقیت از شکست ها عبور کنید.»


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فروش نفت صادرات برند برند سازی فروش نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۷۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله جاودان: با مراقبه و محاسبه اعمال به رحمت الهی می‌رسیم

آیت‌الله «محمدعلی جاودان» استاد اخلاق حوزه علمیه تهران شامگاه پنجشنبه، ششم اردیبهشت‌ماه در جلسه هفتگی درس اخلاق خود که در مسجد امام خمینی(ره) بازار تهران برگزار شد، گفت: ماه مبارک رمضان، عید اولیای خدا بود، شاید گاهی به ضعف و زحمتِ روزه‌داری می‌افتادید، اما یک جریان شادمانی فوق‌العاده‌ای در این ماه برای اولیای خدا اتفاق می‌افتد.

وی بیان کرد: اگر کسی صاحب همت باشد می‌تواند یک سال قبل از ورود به ماه مبارک رمضان از خودش مراقبت کند که حداقل مراقبت هم این است که در این یک سال به‌ هیچ‌وجه گناه نکند، چنین فردی می‌تواند در ماه مبارک رمضان جایزه‌اش را بگیرد و این ماه عید او شود. از ترک گناه بالاتر این است که انسان حتی فکر گناه هم نکند و به همه واجبات عمل و همه محرمات را ترک کند.

این استاد اخلاق با بیان اینکه ماه مبارک رمضان را ماه ضیافت‌الله می‌گویند، گفت: کسی که به مهمانی کسی می‌رود، مگر می‌شود صاحبخانه را نبیند، اولیای خدا و کسانی که لایق این مهمانی در این ماه مبارک هستند رحمت خدا در این ماه برای آنها اتفاق می‌افتد و مشمول رحمت الهی می‌شوند تا حدی‌ که رحمت را می‌بینند و می‌چشند.

جاودان ادامه داد: پیش‌نیاز رسیدن به رحمت الهی در ماه مبارک رمضان، مراقبتی است که طی یک سال قبل از ورود به این ماه باید داشته باشیم و کاری که خدا راضی نیست را انجام ندهیم. ما باید آرزوی دیدن رحمت الهی را داشته باشیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم.

وی در بخش دوم سخنان خود با اشاره به طرح نور نیروی انتظامی در بحث حجاب گفت: دولت و نیروی انتظامی یک کار بزرگ را در بحث حجاب بر عهده گرفته‌اند و به کسانی که حجاب را رعایت نمی‌کنند، محترمانه تذکر می‌دهند و به‌صورت مستند آنها را توجیه و قانع می‌کنند که به اهمیت حجاب پی ببرند. این کار نیروی انتظامی زحمت بزرگی است، چراکه با این طرح در مقابل دشمنان که با تبلیغات فراوان سعی در رواج بی‌حجابی در جامعه دارند، ایستاده است.

استاد درس اخلاق در توصیه به بانوان محجبه اظهار کرد: در این ایام و هجمه دشمن به حجاب، بانوان مذهبی هر چه می‌توانند با پوشش بهتر در ترویج حجاب کمک کنند و پوشش حجاب خود را بیشتر از گذشته رعایت کنند و پوشش بیشتری داشته باشند که وقتی دیگران آنها را می‌بینند باعث امر به‌ معروف شوند و همه مردم نیز برای ترویج حجاب دعا کنند.

جاودان با طرح این پرسش که چه‌ کار کنیم تا مشمول رحمت خدا قرار گیریم، گفت: خداوند در آیه ۴۵ سوره یس می‌فرماید: «وَإِذَا قِیلَ لَهُمُ اتَّقُوا مَا بَیْنَ أَیْدِیکُمْ وَمَا خَلْفَکُمْ لَعَلَّکُمْ تُرْحَمُونَ؛ و هنگامی که به آنان گویند، از آنچه عذاب‌های دنیا و آخرت پیش رو و پشت سر شماست بپرهیزید تا مورد رحمت قرار گیرید به این هشدار قطعی و یقینی توجه نمی‌کنند»، خداوند توصیه فرموده که به گذشته و آینده خود نگاه کنید تا مشمول رحمت قرار گیرید.

استاد اخلاق حوزه علمیه تهران ادامه داد: منظور از اینکه به گذشته خود نگاه کنید؛ یعنی اگر فلان روز با دوست خود تند حرف زدید الان بروید، او را پیدا کنید و از او حلالیت بگیرید و بعد از آن هم تصمیم بگیرید دیگر چنین رفتار تندی نداشته باشید و کلاً حرفی که خدا راضی نیست را نزنید و مراقب تمام اعضا و جوارح خود باشید که گناه نکنید. این کار شما باعث می‌شود که خدا هم به شما رحم کند و مشمول رحمت الهی شوید.

وی افزود: کسب رحمت الهی نیاز به مقدمه دارد؛ شما کاری کنید که از رحمت خدا برخوردار شوید و اگر مشمول رحمت شدید بعد از آن دیگر هیچ غصه‌ای نمی‌خورید و نگران نیستید و حتی غصه رزق ‌و روزی و فرزند و خانه را هم نخواهید داشت. بنابراین، اگر مواظب خودتان باشید، دست و زبان و گوش و چشم و زبان خود را مراقبت کنید، مورد رحمت خدا قرار می‌گیرید و بعد از آن دیگر هیچ مشکلی در رندگی نخواهید داشت و زندگی‌تان به برکت رحمت خدا آسان خواهد شد. پس اگر از خود مراقبت و مواظبت کنید به این رحمت می‌رسید. رحمت خدا درجات و مراتبی دارد که هر چه بیشتر تلاش کنید مراتب و درجات بیشتری نصیبتان می‌شود.

این استاد اخلاق با اشاره به ثمره کسب رحمت و فضل الهی اظهار کرد: خداوند در آیه چهارم سوره جمعه می‌فرماید: «ذَٰلِکَ فَضْلُ اللَّهِ یُؤْتِیهِ مَنْ یَشَاءُ ۚ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِیمِ؛ برانگیختن به پیامبری و مسئولیت عظیم تعلیم‌ و تربیت، فضل خداست که آن را به هر کس بخواهد عطا می‌کند، و خدا صاحب فضل بزرگ است.» فضل خداوند مرحمت زیادی است و کسی که برخوردار از رحمت و فضل خدا شود در زندگی کم نمی‌آورد.

جاودان افزود: خداوند قدرت بی‌نهایت است که اگر با او ارتباط بگیرید رحمتش را به شما می‌دهد. البته برای رسیدن به آن باید مراقبه و محاسبه داشته باشید و بر رفتار و اعمالتان مواظبت کنید تا بر اثر آن مشمول رحمت خدا شوید. بنابراین خدا هر کس را بخواهد در رحمت خودش وارد می‌کند اما گناه و حسد و چشم‌چرانی مانع این ورود است و نمی‌توان مشمول رحمت خدا شد. رحمت خدا مشمول فرد صالح می‌شود، کسی که اعمالش درست است و حسادت و بخل ندارد و بی‌حیا نیست و کارش را دقیق و درست انجام می‌دهد و خسته هم نمی‌شود.

وی در پایان گفت: اگر بکوشید می‌توانید رحمت الهی را به دست آورید لذا باید واجبات را دقیق انجام دهید و گناه را به دقت ترک کنید؛ این راه کسب رحمت الهی است، پس پاک باشید و گناه نکنید تا مشمول رحمت خدا شوید چون دنیا و آخرتتان نیز آباد می‌شود.

منبع: خبرگزاری اهل‌بیت(ع) - ابنا

دیگر خبرها

  • بیگانگان به دنبال فروش سلاح در خلیج فارس هستند
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • پناه عجیب اریک تن هاخ به تاریخ؛ وقتی تیم‌سازی مفهومش را از دست می‌دهد
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه حوزه انرژی، توسعه درآمدهای ارزی کشور در شرایط تحریم را میسر کرد
  • عادی نیست که پرسپولیس از تیم دهم جدول ۱۰ گل بخورد | درویش در تمدید قرارداد اوسمار حوصله کند | او تیم را خلع سلاح کرد | آدم به کارهای اوسمار شک می کند
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات
  • آیت‌الله جاودان: با مراقبه و محاسبه اعمال به رحمت الهی می‌رسیم
  • اجرای طرح برخورد با فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی
  • جزئیات عملیات پلیس علیه فروش سلاح و مهمات | برخورد با ترویج خشونت در فضای مجازی در دستور کار
  • آغاز طرح عملیات پلیس فتا برعلیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات