Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در جهت گسترش مرز‌های علم و فناوری، ایجاد و توسعه دوره‌های تحصیلات تکمیلی و همچنین ایفا رسالت خود مبنی بر آموزش و تربیت نیرو‌های متخصص و متعهد از سال ۱۳۶۵ اقدام به جذب دانشجوی دوره دکتری تخصصی (PhD) کرده است.

در این راستا دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ از بین داوطلبان معرفی شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور دانشجوی دکتری تخصصی (PHD) می‌پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اعلام دانشگاه صنعتی امیرکبیر، پذیرش دانشجو بر اساس نمره آزمون سازمان سنجش کشور، سوابق تحصیلی (آموزشی و پژوهشی) و مصاحبه در رشته‌های ریاضی و علوم کامپیوتر، فیزیک، شیمی کاربردی، مهندسی هسته‌ای، مهندسی برق، مهندسی عمران و محیط زیست، مهندسی صنایع و سیستم‌های مدیریت، مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، مهندسی معدن، مهندسی مواد و متالورژی، مهندسی نساجی، مهندسی هوافضا، مهندسی دریا، مهندسی کامپیوتر، مهندسی پلیمر، مهندسی پزشکی، مهندسی نفت در تهران و پردیس ماهشهر بصورت ورودی از نوع روزانه و نوبت دوم صورت میپذیرد.

مراحل پذیرش دانشجوی دکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال ۱۴۰۱ به این شرح است: کلیه داوطلبانی که در انتخاب رشته گرایش محل سازمان سنجش آموزش کشور، دانشگاه صنعتی امیرکبیر را انتخاب نموده‌اند، در صورت دارا بودن حد نصاب تعیین شده توسط دانشگاه صنعتی امیرکبیر (بر اساس نمره تراز نهایی داوطلب مطابق کارنامه سازمان سنجش آموزش کشور)، ضروری است وارد سامانه الکترونیکی تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (سامت) شده و اطلاعات خود را وارد نمایند. این داوطلبان لازم است تا روز شنبه ۷ خرداد ماه سال جاری به سامانه تحصیلات تکمیلی دانشگاه (ثبت نام دوره دکتری سال ۱۴۰۱) مراجعه و کلیه اطلاعات و سوابق شخصی، آموزشی، پژوهشی، تدریس، اشتغال و ...، همچنین رشته/گرایش/محل‌های وارد سامانه کنند.

آدرس سامانه https://pgrad.aut.ac.ir/apply.php است و بدیهی است منحصراً داوطلبانی میتوانند جهت ارزیابی تخصصی در هر کد رشته گرایش محل به دانشگاه درخواست دهند که با توجه به کارنامه مذکور دارایی حدنصاب در آن کد رشته گرایش محل باشند.

با اعلام دانشگاه صنعتی امیرکبیر، داوطلبانی که به مصاحبه دعوت شده‌اند، لازم است هزینه ثبت نام را در این مقطع زمانی و از طریق سامانه آزمون دکتری پرداخت نمایند. هزینه ثبت نام برای هر رشته گرایش بر اساس مصوبه هیات امناء دانشگاه صنعتی امیرکبیر مبلغ ۸۰۰ هزار ریال (هشتاد هزار تومان) است.

در اطلاعیه دانشگاه صنعتی امیرکبیر آمده است که مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام شامل: تصویر صفحه اول شناسنامه و صفحه توضیحات، تصویر کارت ملی، تصویر کارنامه مرحله اول و دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۱، تصویر حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تصویر مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و ریز نمرات هر دو مقطع است.

برگزاری مصاحبه تخصصی مصاحبه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر الزاما بصورت حضوری است و تاریخ برگزاری مصاحبه تخصصی در روز‌های دوشنبه و سه شنبه ۱۶ و ۱۷ خرداد ماه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر پذیرش دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر رشته گرایش محل سازمان سنجش ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۸۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد

بهرام عین اللهی در حاشیه برگزاری پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی، با اشاره به رقابت بیش از ۱۲ هزار پزشک در این آزمون تخصصی، تصریح کرد: تعداد داوطلبان ثبت نام کننده در این آزمون ۱۲ هزار و ۳۵۸ نفر است که از این تعداد ۶۴۲۴ نفر یعنی ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم ها و ۵۹۳۴ نفر یعنی ۴۸ درصد شرکت کنندگان را آقایان تشکیل می دهند.

وی با بیان اینکه پنجاه و یکمین دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در ۲۹ حوزه امتحانی در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور به طور همزمان برگزار شد، افزود: داوطلبان شرکت کننده می توانند در ۲۷ رشته تخصصی در دانشگاه های علوم پزشکی کشور نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای مصوبات برنامه هفتم توسعه در زمینه افزایش ظرفیت پذیرش دستیاری، بیان کرد: در دولت مردمی این ظرفیت افرایش یافت، به طوریکه در سال گذشته ظرفیت پذیرش از ۳۲۰۰ نفر به بیش از ۵ هزار نفر افزایش پیدا کرد، امسال نیز ۱۲ درصد افرایش خواهیم داشت.

وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: طراحی آزمون دستیار تخصصی پزشکی بسیار علمی و فشرده از چندماه قبل توسط استادان برجسته انجام شده و اقدامات امنیتی لازم نیز صورت گرفته است. در این راستا دفترچه آزمون در سه گروه طراحی می شود و تا زمان برگزاری آزمون محرمانه باقی می ماند. این آزمون نیز در کمال صحت و سلامت و به دور از حاشیه برگزار شد.

عین اللهی درمورد رشته هایی تخصصی که نیاز به پذیرش دستیار دارد، گفت: در سال گذشته سه رشته اطفال، طب اورژانس و بیهوشی نیاز به تکمیل ظرفیت داشت که در شورای آموزش پزشکی و تخصصی تصمیم گرفته شد که این رشته ها به صورت مستقیم از دوران کارورزی پذیرش شوند که به تمام دانشگاه ها اعلام کردیم و تکمیل این رشته ها صورت گرفت.

به گزارش وبدا، وزیر بهداشت با اشاره به افزایش تعرفه ها از سوی دولت، گفت: این موضوع مشوق خوبی برای ورود دستیاران است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • پذیرش ۵۳ درصدی دانشجو در مقطع دکتری به روش استادمحور
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • برگزاری مسابقه رباتیک ورزشی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد