Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس پاپی زاده در همایش میثاق با ولایت منطقه ییلاقی ایل قشقایی شهرستان اقلید گفت: بیمه دام سبک و سنگین یکی از شرایط استفاده از تسهیلات است و ۱۱ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت سرمایه در گردش توسط مدیریت جهاد کشاورزی در شهرستان ها، به ازای هر دام سبک ۳۹۰ هزار تومان به صورت ضمانت زنجیره‌ای در اختیار عشایر گذاشته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان امور عشایر ایران در خصوص ابطال قطب مخالف نیز گفت: سازمان امور عشایر به طور جدی در حال پیگیری این موضوع است که در چند ماه آینده تصویب و به ادارات ابلاغ می‌شود که پروانه چرایی عشایری در قطب مخالف ابطال نشود.

او گفت: زندگی و ساختار عشایری کاملاً مشخص است و ساماندهی مسکن عشایر در مراتع عرفی خود مانند جامعه روستایی و شهری حق عشایر است، بنابراین از نمایندگان مجلس خواست در کمیسیون بودجه مجلس در این مورد به عشایر کمک شود، تا آن‌ها هم بتوانند در مراتع عرفی خود متناسب با زندگی و ساختار عشایری دارای سر پناه شوند.

نماینده مردم شهرستان مرودشت در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: عشایر کوچرو کشور ۳ درصد از جمعیت کشور را در بر می‌گیرند و فارس به عنوان قطب عشایری کشور با بیشترین جمعیت می‌باشد، که لازم است بودجه اختصاصی در کشور هم متناسب با جمعیت به عشایر اختصاص داده شود.

رشیدی کوچی گفت: عشایر برای روشنگری و تبیین از حق خود نیاز به آگاهی از قانون و مصوبات آن دارند و باید از قانون و اصلاحات آن اطلاعات کافی داشته باشند تا بتوانند از حق خود دفاع کند.

او به بیمه عمر اشاره و گفت: عشایر جهت بیمه خود اقدام کنند، تا بتوانند از مزایای بازنشستگی آن بهره‌مند شوند.

نماینده مردم شهرستان اقلید گفت: با توجه به خشکسالی پیشرو و نبود آب شرب کافی جهت انسان و دام با همکاری بنیاد علوی هزار تانکر آبرسانی به عشایر فارس اختصاص داده شد، تا عشایر بتوانندحدودی این بحران را پشت سر بگذارند.

صالحی نیز کمبود آب شرب عشایر و دام، پروانه چرا، صادرات دام، راه‌های عشایری، ایلراه‌ها و قطب مخالف را از جمله مشکلات عشایری عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان امور عشایر ایران تسهیلات ارزان قیمت سرمایه در گردش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۰۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بازدید مدیر امور عشایر تفتان از مناطق عشایری
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند
  • ظرفیت‌های ملی برای ارائه خدمت به عشایر تنگستان استفاده شود
  • ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند
  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است