Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، پنجمین جلسه ستاد ویژه رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت‌های دانش بنیان صبح امروز (شنبه) به ریاست محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد.

مخبر در این جلسه که معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و همچنین مسئولان دستگاه‌های مربوطه حضور داشتند، با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ به عنوان «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» و با تاکید بر بهره گیری از برخی فرصت‌های موجود در بودجه سال جاری برای کمک به توسعه دانش بنیان در کشور، افزود: تاکنون توجه کافی به توسعه شرکت‌های دانش بنیان در بودجه جاری کشور نشده است و به دنبال آن هستیم تا در بودجه ریزی سالانه دولت توازنی در اختصاص بودجه معاونت علمی و فناوری با سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها بوجود آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: با در اختیار گذاشتن امکانات مالی و زیرساختی به حوزه دانش بنیان، تمامی وزارتخانه‌ها موظف به دانش بنیان کردن دستگاه‌های متبوع خود و همچنین اشتغال زایی در این بخش هستند.

معاون اول رئیس جمهور خاطر نشان کرد: با همکاری سازمان برنامه و بودجه و تخصیص اعتبارات لازم در راستای تحقق قانون جهش تولید دانش بنیان و با ورود و کمک شرکت‌های دانش بنیان و درآمدزایی از طریق صادرات مواد و محصولات تولیدی این شرکت‌ها، ضمن توسعه زنجیره ارزش تولید، کشور از مرحله خام فروشی عبور خواهد کرد.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز در این جلسه با اشاره به برنامه‌های معاونت علمی و فناوری برای تقویت صندوق نوآوری و شکوفایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد: خوشبختانه با تلاش‌های دولت سیزدهم، قانون جهش تولید دانش بنیان در کشور بعنوان یک منبع قابل استناد برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان در کشور پایه ریزی شده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در این جلسه ضمن بررسی وضعیت بودجه و تخصیص منابع مالی این معاونت، گزارشی از تصویب آئین نامه‌های اجرای مرتبط با قانون بودجه شرکت‌های دانش بنیان و منابع لازم جهت اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان ارائه کرد.

همچنین آخرین اقدامات انجام شده در ستاد ویژه رفع موانع، تقویت و توسعه شرکت‌های دانش بنیان در دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مختلف در حوزه‌های بومی سازی، پروژه‌های پیشران و زیست بوم، اقدامات اجرایی قانون جهش تولید دانش بنیان و همچنین محورهای اصلی قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله تقویت ابزارهای مالی، توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز، رفع موانع فعالیت‌های دانش بنیان و توسعه بازار محصولات و خدمات دانش بنیان بحث و بررسی شد.

کد خبر 5501140 طیبه بیات

منبع: مهر

کلیدواژه: دولت سیزدهم سورنا ستاری محمد مخبر مجلس شورای اسلامی شهید صیاد خدایی ایران مجلس یازدهم مقام معظم رهبری جمهوری اسلامی ایران محمد باقر قالیباف تهران وزارت امور خارجه سیدابراهیم رئیسی آبادان صحن مجلس آزادسازی خرمشهر ابادان قانون جهش تولید دانش بنیان توسعه شرکت های دانش بنیان دانش بنیان علمی و فناوری دانش بنیان رئیس جمهور دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۵۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند یکی از نانوکاتالیست‌های مورد استفاده در تولید بنزین را تولید و تجاری‌سازی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از معاونت علمی، یک شرکت دانش بنیان با بومی سازی محصولات فناورانه و کاتالیست‌های مورد نیاز صنایع، گام مؤثری در خودکفایی این کاتالیست ضروری در صنعت پتروشیمی و تولید بنزین بردارد.

حمزه کازرونی، مدیرعامل این شرکت در خصوص فعالیت‌های این شرکت گفت: این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار فعالیت دارد و توانستیم کاتالیست رفرمینگ نفتا را تولید و تجاری سازی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش بنیان منحصر به تعداد معدودی از شرکت‌های دنیا است و با بومی‌سازی این محصولات توانستیم در مسیر رفع نیاز کشور به واردات آن‌ها گام برداریم. به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست‌ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت دارد که در زمینه تولید بنزین استفاده می‌شود و جزو محصولات تحریمی است.

این فعال فناور با اشاره به این‌که تولید بنزین که جزو فرآورده‌های حیاتی محسوب می‌شود وابسته به حضور کاتالیست ریفرمینگ نفتا نانوساختار است، عنوان کرد: برای تولید بنزین و مواد آروماتیک در پالایشگاه‌ها از این کاتالیست استفاده می‌شود که نمونه ایران‌ساخت آن با کیفیتی مشابه نمونه خارجی عرضه می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به تولید سایر فرآورده‌های پتروشیمی نانوساختار در این مجموعه فناور گفت: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت به شمار می‌رود و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

کد خبر 750796

دیگر خبرها

  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است