Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقاومت اسلامی نجبا در بیانیه‌ای قانون ضد صهیونیستی مجلس عراق را مبارک خواند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، پایگاه اطلاع‌رسانی جنبش مقاومت اسلامی نجبا با صدور بیانیه‌ای با استقبال از مصوبه مجلس عراق برای مقابله با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و قدردانی از خیرخواهی نمایندگان مجلس، مواضع مداخله‌جویانه آمریکا و انگلیس در مخالفت با این قانون را محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نجبا همچنین به دولت هشدار داد، مبادا همانند تعلل در عمل به قانون اخراج نیرو‌های اشغالگر بیگانه از خاک عراق، اجرای این قانون را نیز به تأخیر بیندازد.

در این بیانیه با بیان پرهیز نجبا از ورود به فرآیند سیاسی عراق، ایرادات، تذکرات و ملاحظاتی حسب ارزش‌های عقیدتی و ملی، برای پیشگیری از دور زدن مصوبه یادشده، به شرح زیر گوشزد شده است:

- عنوان پیش‌نویس قانون «جرم‌انگاری» بود، اما هنگام تصویب به «منع» تغییر کرد. بسیار واضح است اصطلاح جرم‌انگاری دارای اثر و بار قانونی بیشتری نسبت به اصطلاح منع و این باعث تناقض میان عنوان و متن آن شده است.

- در اصل قرار بود این قانون به قوانین سابق افزوده شود تا مسئولان ذی‌ربط به پشتوانه ملت، خائنانی را که در شمال عراق به‌طور علنی و در بغداد به‌طور مخفی برای نفوذ موساد و سایر سازمان‌های صهیونیستی بسترسازی کرده‌اند، محاکمه کنند؛ نه اینکه جایگزین همه قوانین قبلی شود.

- حذف ماده ۴ (که قوی‌ترین و جامع‌ترین ماده این قانون بود) و تعویض آن با ماده‌ای مختصر در چند بند؛ زیرا ماده حذف‌شده شامل همه انواع روابط با رژیم صهیونیستی می‌شد و جزئیات واضحی داشت.

- نقص و حفره بزرگی در ماده جایگزین ماده چهارم باعنوان «زیارت‌های دینی با موافقت وزارت کشور» ایجاد شده است علاوه بر آنکه می‌تواند دروازه‌ای برای عادی‌سازی روابط، جاسوسی و به‌رسمیت شناختن ضمنی رژیم صهیونیستی باشد؛ اجازه ارتباط با کانال‌های رسمی این رژیم برای گرفتن ویزای سفر به اراضی اشغالی و همچنین ورود آنان به عراق را با عنوان مشکوک (زیارت) می‌دهد! چنین موضوعی موجب فروپاشی این قانون و قوانین سابق می‌شود و در‌ها را به‌صورت گسترده برای پروژه «دیانت ابراهیمی» که آمریکای شرور ترویج می‌کند، خواهد گشود.

- حذف ماده ۵ از پیش‌نویس پیشنهادی که مخالفان این قانون را به اتهام خیانت بزرگ مستحق اعدام می‌داند و شامل رؤسای سه قوه، معاونان‌شان، وزیران، اعضای پارلمان، سرپرست‌های وزارتخانه‌ها، مدیران کل و صاحبان منصب خاص می‌شود تا برخورد با آنان را با برخوردی که با افراد عادی صورت می‌گیرد مساوی کند؛ درحالی‌که تبعات رفتار مقام‌ها باید نسبت به دیگران مضاعف باشد، زیرا مسئولیت‌های کلان دارند.

- حذف ماده ۶ پیش‌نویس که شرکت‌ها و مؤسسات مدنی داخلی و خارجی فعال در عراق را در صورت اثبات فعالیت در راستای عادی‌سازی روابط با اسرائیل، شامل می‌شد. حذف این ماده به این معنی است که شرکت‌ها و مؤسسات می‌توانند دست به چنین اقداماتی بزنند، به‌ویژه شرکت‌ها و مؤسسات خارجی؛ زیرا قانونی برای محکوم کردن آن‌ها وجود ندارد و برخورد یا اخراج‌شان از سوی سازمان‌های عراقی امکان‌پذیر نیست.

- فقدان ماده‌ای که از هرگونه اقدام خارجی‌ها برای عادی‌سازی روابط در داخل عراق جلوگیری کند. به این معنی که بزرگترین فعالان در زمینه عادی‌سازی روابط می‌توانند به‌شکل رسمی وارد عراق شوند، به‌شرط آنکه داخل عراق برای عادی‌سازی روابط تبلیغ نکنند. در این حالت، مسئولان عراقی امکان هیچ برخوردی با آن‌ها را ندارند و حتی نمی‌توانند از آن‌ها بخواهند که خاک عراق را ترک کنند

بیانیه جنبش مقاومت اسلامی نجبا با بیان اینکه ممکن است اشکالات دیگری هم به این قانون وارد باشد، بار دیگر از بانیان مصوبه مجلس قدردانی و در عین حال عنوان کرد: از برادرانمان می‌خواهیم با دقت بیشتری قانون را مطالعه کنند تا حفره‌های این‌چنینی پر شده و به‌گونه‌ای نباشد که ظاهر آن علیه عادی‌سازی روابط، اما در باطن به‌نفع عادی‌سازی باشد.

نجبا با تأکید بر اینکه نمایندگان مردم عراق نباید از ایراد‌هایی که مایه امیدواری حامیان عادی‌سازی روابط شده و طمع‌ورزی رژیم صهیونیستی را تحریک می‌کند غافل شوند، از همه ملت‌های آزاده مسلمان و عرب خواست که به دولت‌های خود فشار آورده و مجبورشان کنند تا با گام نهادن در مسیر عراق، حلقه طناب را بر گردن رژیم اشغالگر تنگ‌تر کرده و زوال اسرائیل را سرعت ببخشند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عادی سازی روابط با اسرائیل جنبش نجباء پارلمان عراق عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان

در حالی‌که پارلمان گرجستان لایحه جنجال برانگیز "ماموران خارجی" را در قرائت دوم هم تصویب کرد، مخالفان این قانون پنجره ساختمان پارلمان را شکستند، بمب‌های دودزا به داخل آن پرتاب کرده و با نیروهای پلیس درگیر شده و حداقل ۱۰ نفر زخمی شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، پارلمان گرجستان اوایل شب گذشته لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» را در قرائت دوم در نشست  عمومی با اکثریت آرا تصویب کرد. طبق اطلاعات رسانه‌های گرجی، 83 نماینده به این لایحه رای موافق و 23 نماینده رای منفی دادند.

البته در این نشست بین اکثریت پارلمان و مخالفان درگیری رخ داد. اوضاع پس از آن متشنج شد که نمایندگان حزب مخالف "جنبش وحدت ملی"، مقامات دولت را به حادثه رخ داده در ارتباط با زخمی شدن  لوان خابیشویلی رهبر این حزب توسط نیروهای ویژه متهم کردند. این سخنان باعث نارضایتی نمایندگان حزب حاکم "رویای گرجستان" شده و دو طرف درگیر شدند.

در عین حال معترضان به قانون ماموران خارجی شب گذشته پنجره ساختمان پارلمان در مرکز تفلیس را شکستند و پس از آن شروع به پرتاب سنگ و بمب‌های دودزا به داخل کردند. تصاویر گرفته شده از صحنه نشان می‌دهد که معترضان سنگرهایی را در نزدیکی ورودی فرعی ساختمان برپا کرده وسازه ها به ارتفاع طبقه دوم می رسند.

اوایل شب شرکت کنندگان در اعتراض به قانون عوامل خارجی شروع به ایجاد موانع و مسدود کردن ترافیک در خیابانهای منتهی به پارلمان شده و تردد در این منطقه مسدود شد.

این در حالی است که نیروهای پلیس پایتخت همچنان به تلاش برای متفرق کردن تجمع و جلوگیری از تظاهرکنندگان ادامه میدهند.

وزارت بهداشت گرجستان بامداد امروز، پنجشنبه، از زخمی شدن هشت نفر در اعتراضات در تفلیس خبر داد. طبق این اطلاعات قربانیان با شدت جراحات مختلف از جمله زخم‌های صورت، سر و بدن و همچنین مسمومیت و عوارض تنفسی ناشی از استنشاق گاز در بیمارستان بستری شدند.

توصیه نخست وزیر گرجستان به نیروهای پلیس درباره صبوری در مقابل معترضان

ایراکلی کاباخیدز، نخست وزیر گرجستان شب گذشته از افسران مجری قانون پایتخت خواست در اعتراضات علیه قانون عوامل خارجی، حداکثر صبوری را از خود نشان داده و تا جای ممکن از افزایش خشونت و درگیری با آنها خودداری کنند.

نخست وزیر تاکید کرد که حزب حاکم "رویای گرجستان" علی رغم اعتراضات، این لایحه را تصویب خواهد کرد.

این در حالی است که شب گذشته نیروهای ویژه امنیتی گرجستان بعد از مدتی عدم واکنش و تنها تلاش برای کنترل اوضاع، مجبور شدند برای متفرق کردن معترضان در تفلیس از ماشین های آب پاش و گاز فلفل و دیگر تجهیزات ضدشورش استفاده کنند. 

پیش از این، در اواسط ماه آوریل، سالومه زورابیشویلی، رئیس جمهور گرجستان، اعلام کرده بود که در صورت تصویب لایحه «شفافیت نفوذ خارجی»در قرائت سوم و نهایی، این قانون را وتو خواهد کرد.در همان زمان، نخست وزیر کاباخیدزه گفت که این پیش نویس در قرائت سوم تا دو هفته دیگر به تصویب می‌رسد و وتوی رئیس جمهور تا چهار هفته دیگر رفع خواهد شد.

قصد رئیس جمهور گرجستان برای وتوی قانون "عوامل خارجی"مقابله پلیس با اعتراضات مخالفان دولتی در گرجستانگاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • پیام عربستان به اسرائیل درباره حمله احتمالی به رفح
  • اعضای شبکه اجرای قانون اساسی در استان بوشهر معرفی شدند
  • پیام عربستان به تل‌آویو درباره حمله به رفح
  • تشدید اعتراضات در مقابل پارلمان گرجستان
  • فلسطین، مسئله‌ای که عادی نمی‌شود!
  • عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست
  • علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود
  • فیلم| عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هیچگاه مشکل غرب آسیا را حل نخواهد کرد
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد