Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رضا افلاطونی روز شنبه در جمع مدیران و معاونان جهاد کشاورزی قزوین افزود : ظرفیت‌های قزوین در حوزه کشاورزی می‌تواند نیاز استان و کشور را به واردات کاهش دهد. 

وی یادآورشد: معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان باید برنامه ریزی کند تا به جای کشت محصولات آب بر که به زیان منابع کشور تمام می‌شود، به دنبال خودکفایی در تولید نهاده باشد و وابستگی کشور به واردات را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ب گفته افلاطونی هم اکنون ۳۰ درصد اراضی کشاورزی استان قزوین از نظر حاصلخیزی درجه یک و درجه ۲ بوده و ۷۰ درصد مابقی درجه سه و چهار است و در مجموع  ۶۳۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی داریم که باید از آن به نحو مطلوبی استفاده کرد. 

 رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: بهترین متخصصان کشت انگور کشور در این استان وجود دارد و در حوزه آفات و امراض و غیره از ظرفیت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی برخورداریم که این مهم باید بیش از گذشته مورد توجه باشد. 

وی افزود: طرح اتاق بازرگانی استان قزوین مبنی بر ارتقای کیفیت انگور و کشمش در دست بررسی کارشناسان این سازمان است و علاوه بر آن لازم است که گردشگری کشاورزی و توسعه گیاهان دارویی که مجوز آن گرفته شده با کمک افراد متخصص عملیاتی شود. 

به گفته افلاطونی بخش کشاورزی استان قزوین این ظرفیت را دارد که پا به پای برخی کشورها در تولید محصولات کشاورزی رقابت کند و مدیران و کارشناسان این سازمان باید در شناسایی و تقویت این نقاط اهتمام داشته باشند. 

وی گفت: استان قزوین جز بزرگترین تولیدکنندگان دامی و طیور کشور است و باید رتبه تولیدات این استان را به یکم تا پنجم کشوری رساند. 

افلاطونی یادآورشد :مدیریت تولید استان بر عهده جهاد کشاورزی است و باید به گونه‌ای برنامه ریزی کرد که به زیان تولیدکننده و مصرف کننده تمام نشود، ضمن اینکه خوشبختانه تمام دستگاه‌های اجرایی یکدست و همدل هستند و اگر مدیری هرکجا احساس کرد که نیازمند هماهنگی بیشتری است باید اعلام کند تا با تعامل فراسازمانی موانع را از پیش روی استان برداریم. 

 رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: هوشمندسازی و راه‌اندازی پلتفرم‌ها در دستور کار قرار گیرد تا توزیع کالاهای اساسی از این طریق تقویت شود، همچنین نظارت هوشمند بر نانوایی‌ها یکی از اقدامات تحول گرا در حوزه آرد و نان استان بود که درحال اجرایی شدن است. 

وی افزود: در حوزه زنان روستایی و عشایر اقدامات خوبی انجام شده، اما همچنان زنان جای کار بسیاری در نقاط دورافتاده استان وجود دارد و لازم است در خصوص پرداخت تسهیلات تا سقف ۲۵۰ میلیون تومان به صندوق اعتبارات پیگیری لازم انجام شود.

در پایان این دیدار از خدمات علی ساریخانی قدردانی و  احمد مستخدمی به عنوان سرپرست مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان معرفی شد.

همچنین با قدردانی از خدمات احمد مستخدمی ، نصرت الله نیکو به عنوان سرپرست مدیریت آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین منصوب شد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی بازار محصولات استان قزوین الگوی کشت خودکفایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی بازار محصولات وزارت جهاد کشاورزی کشاورزی بازار محصولات استان قزوین الگوی کشت خودکفایی سازمان جهاد کشاورزی استان کشاورزی استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۰۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور

مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، سیداحمدرضا سید علیان در حاشیه بازدید از شرکت دامداران نیشابور در جمع خبرنگاران اظهارداشت: به جای کلمه ضایعات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم و این بقایای بخش کشاورزی وحتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

وی ادامه داد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد.

سید علیان بیان کرد: در کشور 8 سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

علی مبارکی، معاون سازمان ومدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز در این بازدید اظهارداشت: شهرستان نیشابور از شهرستان های پیشرو در زمینه دام در استان است.

وی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده تشکل های بخش دامی شهرستان ادامه داد : این شهرستان با بیش از 61 هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود 26 هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با 7 هزار و500 تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

مبارکی با تاکید این نکته که یکی از عوامل محدود کننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است؛ بیان کرد: در بخش کشاورزی بیش از 30 درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده و یا به دور ریخته می شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی نیز می شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده های خام دامی از خارج کشور داریم، لذا لازم است در خصوص صدور مجوزها وتسهیلات لازم جهت بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن وتامین امنیت غذایی می شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

احمد داوطلب زرقی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز ضمن تاکید برایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه گذاری در حوزه لبنیات می تواند قدم موثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

وی افزود: برخی مشکلات پیش روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه نیز امروز در حضور مدیرکل تغذیه وزارت جهاد کشاورزی بیان شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت