Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@04:50:12 GMT

اجرای طرح«مانا » در تمام شهرستان‌های استان مرکزی

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۱۱۳۲۵

اجرای طرح«مانا » در تمام شهرستان‌های استان مرکزی

مهناز سالاروند در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار کرد: رویکرد و راهکارهای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نشان می‌دهد که برنامه مشارکت اجتماعی و ظرفیت سازی برای حمایت و توانمند سازی مخاطبان و ذینفعان در طراحی و اجرای برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی موجب افزایش و کارایی و اثر بخشی برنامه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی هدف از اجرای طرح مانا را ارتقاء سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی توسط نوجوانان در محلات در معرض آسیب و کم برخوردار استان دانست و گفت: تلاش این اداره کل نهادینه کردن سلامت اجتماعی و بهبود وضعیت سلامت روان نوجوانان و جوانان است. 

وی با تاکید بر اینکه مشارکت نوجوانان در یک همگرایی کیفی از گسترش معضل اعتیاد در جامعه جلوگیری می‌کند، تصریح کرد: این برنامه در سال‌های 97 و 98 اجرا و در سال 99 به دلیل بیماری کرونا اجرا نشد و در سال 1400 برنامه هم به صورت حضوری و هم به صورت مجازی در شهرهای اراک، اشتیان، خمین، محلات، شازند، دلیجان، فراهان و کمیجان برای 725 نوجوان اجرا شد.

معاون امور پیشگیری بهزیستی استان مرکزی با اشاره به اهمیت ویژه پیشگیری در بحث آسیب‌های اجتماعی، افزود: غنی‌ سازی اوقات فراغت یکی از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه مسوولان به ویژه در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی قرار گیرد زیرا استفاده درست و بهینه از فرصت‌ها می‌تواند زمینه و بستر مناسب برای رشد و شکوفایی اجتماعی، جلوگیری از آسیب‌ها و حفظ نشاط و شادابی افراد به ویژه جوانان و نوجوانان را فراهم کند.

وی بیان داشت: نوجوانان در این طرح مهارت‌های کار گروهی و مشارکتی را آموزش می‌بینند  و به تقویت مهارت‌های اجتماعی، تقویت اعتماد به نفس و افزایش قدرت خلاقیت می‌پردازند.

این مقام مسئول ادامه داد: مهم‌ترین رویکرد این طرح توجه به مقطع سنی نوجوانان و استفاده از ظرفیت‌های این سنین در مشارکت و برنامه ریزی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه است.

معاون امور پیشگیری بهزیستی استان مرکزی بیان کرد: امیدواریم رویکرد محله‌محوری که در این طرح در نظر گرفته شده، بتواند الگوی موفقی در کاهش آسیب‌های اجتماعی توسط جوانان داشته باشد.

به گفته وی در سال جاری 1140 نوجوان زیرپوشش برنامه قرار می‌گیرد و  این طرح در تمام شهرهای استان مرکزی اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بهزيستي طرح مانا آسيب اجتماعي آسیب های اجتماعی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۱۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان از افزایش برخی از آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق و غیره در استان خبر داد و گفت: علما و فضلا می‌توانند با کمک به کاهش این آسیب‌ها دین خدا را یاری کنند و این از مصادیق عمل صالح است.

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در بازدید از شهرستان تالش و در جمع علما و معلمان حوزه علمیه اهل سنت با اشاره به اینکه ضرورت حرفه آموزی و علم توسط معلم صورت می‌گیرد، اظهار کرد: معلمی شغل انبیاست و معلم، وظیفه هدایت جامعه را بر عهده دارد.

وی با گرامیداشت روز جهانی کار و کارگر، افزود: نگاه دنیا به کارگر به عنوان ابزار کار است اما اسلام عمل کارگر را عمل صالح معرفی می‌کند و او را مانند مجاهد فی‌ سبیل الله می‌داند لذا در دین اسلام با نگاه متفاوتی از کارگر تکریم می‌شود.

رئیس شورای قضایی گیلان با بیان ضرورت حفظ وحدت در جامعه، گفت: هرچه وحدت پایدارتر شود به همان اندازه از تفرقه افکنی و تهدید دشمنان در امان خواهیم بود.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی خاطرنشان کرد: شیعه و اهل سنت در شهرستان تالش با مسالمت و آرامش در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و از این جهت این شهرستان از مصادیق حفظ وحدت در کشور است.

این مقام ارشد قضایی با اشاره به اینکه دعوت به صلح و سازش عمل به سنت پیامبر اکرم(ص) است، گفت: گاهی حتی با صدور رای قضایی هم خصومت‌ها پایان نمی‌پذیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادگستری گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی رییس کل دادگستری استان گیلان به همراه معاونین قضایی از دادگستری شهرستان تالش بازدید کرد و در نشستی با حضور مسئولان قضایی آن شهرستان حضور یافت.

رئیس کل دادگستری استان گیلان با تقدیر از زحمات قضات و کارکنان دادگستری تالش، اظهار کرد:قوه قضائیه در اعتماد سازی و امید آفرینی در جامعه نقش بسزایی دارد لذا کارکنان دستگاه قضایی باید با ارائه خدمات ارزنده در افزایش اعتماد و امید مردم تلاش کنند.

حجت الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی با تاکید بر نظارت و پیگیری مسئولان قضایی افزود: آمار ورودی پرونده به دادگستری شهرستان تالش افزایش چشمگیری داشته و باید با راهکارهای سریع، قاطع، دقیق و مدبرانه و به دور از افراط و تفریط در راستای کاهش ورودی اقدام شود.

وی به همراه معاونین قضایی از دادگستری شهرستان تالش بازدید کرد و در نشستی با حضور مسئولان قضایی این شهرستان حضور یافت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • معرفی برترین ها در سیزدهمین جشنواره نوجوان سالم
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان
  • «شب نغمه‌های اذان ایرانی» روی صحنه می‌رود
  • علمای دینی در کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش موثری دارند
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • اجرای عملیات رنگ‌آمیزی جداول میانی خیابان دفاع مقدس
  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • خودکشی در ایران کمتر از آمار جهانی
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود