Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-مشاور و دستیار امور ویژه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خودکفایی کشور در تامین دارو، واکسن، ملزومات و تجهیزات پزشکی با حفظ استانداردها و کیفیت مطلوب از اهداف کلان طرح عدالت و تعالی نظام سلامت کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، علی‌ نمکی ظهر امروز در دومین روز از برگزاری هفتاد و نهمین اجلاس مدیران پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که به میزبانی مشهد برگزار شد اظهارداشت: با تاکید وزیر بهداشت بر برنامه محوری، دو برنامه شامل یک برنامه کوتاه مدت یا ضربتی سه ماهه از شهریور تا آذر ماه سال 1400 برای واکسیناسیون گسترده برای کنترل عمومی ویروس کرونا که اکنون در یک وضعیت با ثبات در این خصوص قرار دارد و نیز  "طرح عدالت و تعالی نظام سلامت کشور" به عنوان برنامه کلان و راهبردی وزارت بهداشت در دولت سیزدهم به عنوان سند بالادستی تدوین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: دسترسی عادلانه همه آحاد جامعه به خدمات سلامت، عدالت آموزشی، درمانی و پژوهشی، توزیع متوازن و عادلانه نیروی انسانی، تقویت و همه گیری و پوشش حداکثری بیمه پایه سلامت، تقویت و ارتقای کمی و کیفی پژوهش‌های کاربردی و تامین منابع پایدار در بخش سلامت از مهمترین ویژگی‌های طرح عدالت و تعالی نظام سلامت است.

مشاور و دستیار امور ویژه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد:خودکفایی کشور در تامین دارو، واکسن، ملزومات و تجهیزات پزشکی با حفظ استانداردها و کیفیت مطلوب از اهداف کلان طرح عدالت و تعالی نظام سلامت کشور است.

نمکی تصریح کرد: در این طرح 16 هدف کلان دنبال می‌شود که شامل تقویت، بازسازی و توسعه شبکه بهداشتی و درمانی کشور، دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت، تامین رضایتمندی گیرندگان خدمت و تعالی خدمات بالینی در مراکز درمانی و پیش بیمارستانی است. ارتقای وضعیت رفاهی و معیشتی دانشجویان و دستیاران رشته‌های تخصصی علوم پزشکی، ارتقا و اعتلای سطح فرهنگی دانشجویان، دستیاران، کارکنان و اعضای هیات علمی، پیاده‌سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، توسعه کمی و کیفی مراکز دانشگاهی و بومی‌گزینی با هدف استقرار عدالت آموزشی و توجه به مناطق کم برخوردار، ارتقای کمی و کیفی پژوهش‌های کاربردی و بنیادی در راستای پاسخگویی به نیازهای جامعه در عرصه سلامت و ارتقای عدالت پژوهشی، از دیگر اهداف این طرح به شمار می‌رود.

وی ادامه داد:دستیابی به فناوری‌های نوین در علوم پزشکی حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری، نهادینه‌سازی و توسعه فناوری‌های سلامت و هدایت طرح‌های تحقیقاتی به سمت نیازهای جامعه و خلق ثروت از دانش، امنیت تغذیه، ارتقای ایمنی و سلامت غذا، ارتقای بهره وری خدمات نظام سلامت، بازشناسی، تبیین، ترویج، توسعه و نهادینه سازی طب سنتی- ایرانی، شفاف سازی اطلاعات، مبارزه با فساد و تعارض منافع در نظام سلامت، تامین منابع مالی پایدار نظام سلامت، استفاده حداکثری از ظرفیت مشارکت های اجتماعی و تقویت همکاریهای درون و برون بخشی در نظام سلامت نیز از دیگر اهداف کلان این طرح محسوب می‌شود.

مشاور و دستیار امور ویژه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:انتظار می رود کارگروه پرستاری ذیل دبیرخانه طرح عدالت و تعالی نظام سلامت در دانشگاه ها زیر نظر مستقیم رییس دانشگاه علوم پزشکی تشکیل شود و برنامه راهبردی در حوزه پرستاری از سال 1401 تا 1404 بر اساس اهداف کلان و اولویت های طرح و نیز برنامه عملیاتی سالانه بر اساس برنامه راهبردی تدوین شود.

انتهای پیام/281/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: طرح عدالت و تعالی نظام سلامت وزیر بهداشت اهداف کلان علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: نظر به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاسیس ۲ رشته پرستاری داخلی-جراحی و پرستاری سلامت جامعه در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه، شمار رشته‌های علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۱۸ رشته افزایش یافت.

دکتر حسن اژدری زرمهری افزود: بعد از بازدید میدانی ارزیابان وزارت بهداشت که بهمن ماه پارسال انجام شد و با توجه به نیاز روزافزون نظام سلامت کشور به پرستاران متخصص در زمینه داخلی-جراحی و سلامت جامعه و همچنین ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه علوم پزشکی، شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی با این درخواست موافقت کرد.

وی گفت: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه دارای ۹۳ عضو هیات علمی و نزدیک به هزار دانشجو با ترکیب ۵۶ درصد زنان و ۴۴ درصد مردان است.

زرمهری افزود: اکنون این دانشگاه دارای رشته‌های پرستاری، هوش‌بری، مامایی، اتاق عمل، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، پرتوشناسی، فوریت‌های پزشکی، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه‌ای، زیست فناوری، فیزیولوژی پزشکی، بیوشیمی بالینی، یادگیری الکترونیکی، ۲ مجوز دکترای پژوهشی و نیز دکترای پزشکی در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)، کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی و در چهار دانشکده است.

دیگر خبرها

  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی