Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی گفت: برای سال تحصیلی جدید متناسب با عملکرد مدارس و الگوی تعیین شهریه‌ای که به مدارس داده می‌شود، شهریه‌ تغییر پیدا می‌کند.

 

احمد محمودزاده، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی گفت: حدود ۱۸ هزار مدرسه غیر دولتی در سراسر کشور داریم. فعلا شهریه این مدارس را برای سال تحصیلی آینده اعلام نکرده ایم و برای سال تحصیلی جدید نمی‌خواهیم شهریه مدارس را به صورت درصدی بیان کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متناسب با عملکرد مدارس و الگوی تعیین شهریه‌ای که به مدارس داده می‌شود، شهریه‌ تغییر پیدا می‌کند.

به گفته معاون وزیر آموزش و پرورش با توجه به فعالیت های تعلیم و تربیت در مدارس، فضا و نیروی انسانی که به کار گرفته می‌شود و همچنین شاخص‌های کیفی که در سند تحول بنیادین وجود دارند؛ شهریه‌ تعیین می‌شود. فرآیند تعیین شهریه در شورای نظارت مرکزی شهر و استان طی خواهد شد و هر مدرسه متناسب با عملکرد خود شهریه متفاوتی را دریافت خواهد کرد.

او گفت: امکانات و کیفیتی که مدارس دارند با یکدیگر متفاوت است. متناسب با آن شاخص‌هایی را طراحی کرده ایم و به زودی شهریه آن‌ها را نیز اعلام خواهیم کرد. البته سال‌های گذشته نیز به همین منوال بوده است. از ۲/۵ تا ۲۷ میلیون تومان شهریه ثابت این مدارس بوده است و اگر افزایشی بود به عنوان برنامه‌های آموزشی و فوق برنامه از والدین مبلغ بیشتری گرفته می‌شد. امسال نیز روند سال‌های گذشته را به اضافه کیفیت‌بخشی و رویکرد‌های تربیتی و فرهنگی ملاک قرار داده ایم.

او گفت: در بحث کیفیت‌بخشی تنها به فکر کنکور و المپیاد‌ها نیستیم. تمامی فرآیند‌های تعلیم و تربیت که در سند تحول بنیادین نیز به آن ها اشاره شده است را مورد توجه قرار خواهیم داد.

به گفته محمود زاده طبق قانون مدارس تا سال گذشته می‌توانستند تا ۳۸ درصد شهریه علاوه بر شهریه ثابت برای فعالیت‌های فوق برنامه‌ خود پول دریافت کنند و در نتیجه ارقام مشخص است. هیچ مدرسه‌ای نمی‌تواند بیش از حد شهریه‌ دریافت کند. البته باید مراقبت کرد که برنامه‌های مدارس آموزشی، تربیتی و فرهنگی باشند.

او گفت: این که چه تعداد مدارس غیر دولتی داریم و درصد دانش آموزانی که در این مدارس در حال تحصیل هستند، چندان مهم نیست. دنبال آن هستیم که مجوز تاسیس این مدارس را به افرادی بدهیم که صلاحیت‌های حرفه‌ای دارند که بر اساس ماده ۹ قانون تعیین شده است.

به گفته وی در دنیا ۱۸ درصد از دانش آموزان در مدارس غیر دولتی تحصیل می‌کنند. از این تعداد حدود ۱۳ درصد مدارسی هستند که وابسته به دستگاه‌ها و موسسات هستند؛ اما در کشور ما این عدد بسیار کم است و می‌توان در جهت افزایش آن از سایر موسسات کمک دریافت کرد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: متناسب با عملکرد غیر دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۳۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند

به گزارش خبرنگار مهر، رسولی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های کردستان اظهار کرد: در حال حاضر سه هزار مدرسه شبانه روزی در حوزه متوسطه اول و دوم در کشور فعالیت دارند که مدارس شبانه روزی متوسطه دوم در حوزه نظری، کار دانش و فنی حرفه‌ای فعالیت دارد که میزان دانش آموزان مشغول به تحصیل در کل این مدارس ۳۵۰ هزار نفر است.

وی خاطرنشان کرد: هزار و ۱۴۶ مدرسه نظری در کشور فعال است که ۱۶۷ هزار دانش‌آموز در این مدارس فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه یک میلیون و ۸۰۰ هزار دانش‌آموز در دوره دوم متوسطه نظری در کشور مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۹ درصد دانش‌آموزان متوسطه نظری در مدارس شبانه روزی کشور مشغول به تحصیل هستند و نشان می‌دهد باید توجه ویژه‌ای به این حوزه شود و مدارس شبانه روزی تقویت شوند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: مدارس شبانه‌روزی به منظور دسترسی به توسعه عدالت آموزشی در مناطق محروم و روستایی ایجاد شده و نیاز به تقویت دارند تا شاهد کاهش ترک تحصیل و افزایش پوشش تحصیلی باشیم.

رسولی اذعان کرد: رویکرد جدیدی امسال با عنوان تجمیع آزمون‌های ورودی مدارس خاص که شامل مدارس استعدادهای درخشان و مدارس نمونه دولتی است، در کشور عملیاتی شده است.

وی اضافه کرد: ثبت نام در این آزمون تا چهارشنبه گذشته به مدت ۲۰ روز انجام شد و ۳۴۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در این آزمون ثبت نام کردند.

وی زمان برگزاری آزمون سمپاد و نمونه دولتی را یکم تیر عنوان کرد و افزود: دانش‌آموزان در این آزمون به رقابت می‌پردازند.

کارشناس مسؤول برنامه‌ریزی آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اذعان کرد: ۱۰۶ مدرسه شبانه روزی در سه دوره تحصیلی در کردستان فعالیت دارند که از این تعداد ۳۶ مدرسه مربوط به دانش آموزان متوسطه نظری است.

کد خبر 6089842

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی
  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی اعلام شد
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها