Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌ها، مراکز و دفاتر ایرنا امروز علاوه بر پوشش برنامه های خبری در سطح استانی و ملی، موضوعات مختلفی را  همچون روزهای گذشته دستمایه تولید اخبار ، مصاحبه ها و گزارش‌های خبری و تحلیلی خود قرار دادند که با مطالعه آنها می‌توان از رخدادهای مهم کشور اطلاع پیدا کرد.

خروجی استانی ایرنا امروز شاهد انتشار گزارش های با عناوین دولت سیزدهم و بارقه های امید برای راه اندازی بیمارستان شهریار،چراغ مرده تعاونی‌های مرزنشینی و سوسوی دوباره احیا در دولت سیزدهم

عادلانه سازی یارانه‌ها در مسیر درست،شیلات سبزوار خراسان رضوی گرفتار در تور محرومیت‌ها/ ایجاد صنایع تبدیلی ضروری است و افزایش جمعیت؛ پیش‌نیاز توسعه پایدار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استقبال شالیکاران مازندران به کشت ارقام پر محصول برنج ،احیای دریاچه ارومیه با اعتبار هزار میلیاردی دولت  و   سفر رییس جمهور و خبرهای خوش برای گشودن گره ترافیکی کرج و  نگاهی به هزینه‌ مسکن و خوراک در خانوارهای شهری و روستایی اصفهان از دیگر تولیدات ایرنا در بخش گزارش است.

 آخرین اخبار حادثه ریزش ساختمان متروپل و عملیات آواربرداری و یافتن قربانیان احتمالی حادثه در آبادان را نیز می توان در  پرونده خبری  و همچنین گزارش جمع بندی دفتر آبادان با عنوان متروپل و گزارش ۶ شبانه روز آواربرداری دنبال کرد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده برای تسلای خاطر بازماندگان و ابلاغ پیام تسلیت و همدردی رییس جمهور به مردم و خانواده‌های مصیبت دیده حادثه متروپل امروز به آبادان سفر کرد و با حضور در محل حادثه گفت: این حادثه برای تمام مردم ایران یک اتفاق تلخ است و دولت به طور قطع کنار آسیب دیدگان این حادثه خواهد بود.

 انیسه خزعلی ضمن ابراز همدردی با خانواده جانباختگان این حادثه بیان کرد: حامل پیام تسلیت رییس جمهور به مادران و همسران داغدار این حادثه غم انگیز هستم.

وی ادامه داد: این اطمینان را می‌دهیم که شخص رییس جمهور و دولت سیزدهم آمادگی حمایت‌ لازم از آسیب دیدگان این حادثه را دارد و از هیچ کوششی در این زمینه دریغ نخواهد کرد.
 

تغییر رنگ کرونایی شهرها  ، شمار مبتلایان ، فوتی ها و بستری شدگان کرونایی و میزان واکسیناسیون نیز در تولیدات ایرنا پیگیری شد.

استان‌ها و رخدادهای مهم

با توجه به فعال بودن نمایندگی وزارت امور خارجه در چند استان این امر در لرستان هم محقق خواهد شد، این خبر را  نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد و گفت: وزیر امور خارجه با تاسیس و راه اندازی نمایندگی این وزارتخانه در لرستان موافقت و دستورات لازم را در این خصوص صادر کرده است.

حجت الاسلام محمدرضا مبلغی در صفحه اینستاگرام خود اعلام کرد: دیدار با امیر عبداللهیان وزیر امور خارجه و برخی معاونان وی صورت گرفت و به نقش موثر و راهبردی تاسیس دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در لرستان تاکید شد. این مهم زمینه حضور گردشگران و سرمایه گذاران خارجی را در استان فراهم می کند و باعث شکوفایی و رونق اقتصادی منطقه خواهد شد.

 استاندار فارس هم در دیدار با سفیر کشور آفریقای جنوبی در ایران بر تشکیل کمیته مشترک بین استان فارس و آفریقای جنوبی برای توسعه همه جانبه همکاری‌ها تاکید کرد و اظهار داشت: همواره آفریقای جنوبی در کنار ایران بوده است و در مجامع بین المللی این حمایت ها مشهود است.

دکتر محمدهادی ایمانیه با اشاره به تحریم استکبار جهانی علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: همواره آفریقای جنوبی در کنار ایران بوده و در مجامع بین المللی این حمایت ها مشهود  است. 

۳۰۰ هکتار از سواحل هرمزگان آزادسازی شده است عنوان خبری است که  رییس کل دادگستری هرمزگان آن را اعلام کرد.

مجتبی قهرمانی افزود: آزادسازی در مساحتی افزون بر ۳۰۰ هکتار برابر با ۶۰ کیلومتر از سواحل استان در کرانه های دریای عمان و خلیج فارس صورت گرفته و مرحله دوم آزادسازی سواحل در اختیار بخش خصوصی نیز آغاز شده است.

جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان غربی هم شب گذشته در ارومیه برگزار شد و رییس کل گمرک کشور در این جلسه گفت: سه میلیون تن کالای اساسی در حال اجرای تشریفات گمرکی برای ورود به کشور است که کارهای مربوط را با سرعت و شدت زیاد انجام می‌دهیم.

علیرضا مقدسی افزود: هر ۱۵ ثانیه یک کامیون کالای اساسی از بنادر و گمرکات کشور به مقصدهای مختلف داخلی، از گمرک ترخیص می‌شود.

قصرشیرین لرزید / گروه‌های ارزیاب در منطقه حضور دارند عنوان خبر در حوزه حوادث است که امروز در خروجی ایرنا شاهد آن بودیم.

این زمین لرزه به بزرگی چهار و چهار دهم در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) حوالی شهر قصرشیرین از توابع استان کرمانشاه را لرزاند و تنها دو دقیقه بعد زلزله دوم با چهار ریشتر به وقوع پیوست.

مرادعلی تاتار فرماندار قصرشیرین با بیان اینکه هم اکنون گروه‌های ارزیاب در منطقه حضور دارند، گفت: تمامی دستگاه‌های عضو مدیریت بحران و امدادی پای کار هستند.

در خبری از مرکز بوشهر به نقل از مدیر توسعه اقتصادی و جذب سرمایه سازمان منطقه ویژه پارس می خوانیم، با وجود تمامی چالش ها در سال گذشته میزان سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه پارس جنوبی ۴۶ درصد افزایش یافت.

 خسرو افروزه افزود: ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس برای تولید، ارزش آفرینی، اشتغال، صادرات بسیار فراتر از اعداد و ارقام محقق شده است به گونه ای که با وجود تمامی چالش ها، میزان سرمایه گذاری ریالی در سال ۱۴۰۰ در این منطقه حدود ۷۰ هزار میلیارد ریال و ارزی ۵۰۰ میلیون یورو بوده که بر این اساس سرمایه‌گذاری ریالی نسبت به رقم مشابه در سال ۱۳۹۹ حدود ۴۶ درصد افزایش یافته است‎‎.

خراسان رضوی هم در خبری از هفتاد و نهمین اجلاس مدیران پرستاری دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی مشهد به نقل از مشاور و دستیار امور ویژه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خودکفایی کشور در تامین دارو، واکسن، ملزومات و تجهیزات پزشکی با حفظ استانداردها و کیفیت مطلوب از اهداف کلان طرح عدالت و تعالی نظام سلامت کشور است.

دکتر علی نمکی افزود: با تاکید وزیر بهداشت بر برنامه محوری، شورای سیاست گذاری این وزارتخانه که با ۱۸ سال سابقه دارای نقاط قوت و ضعف بود با یک ترکیب، ساختار و ماموریت جدید با استفاده از ظرفیت فکری نخبگان و دانشمندان و کارشناسان احیا و احصا شد.

رییس کل گمرک ایران هم سری به مهاباد زد و از مرز کیله سردشت بازدید کرد، علیرضا مقدسی در جریان این بازدید اظهار داشت که نقش مرز «کیله» سردشت در رونق صادرات کشور بسیار مهم است.

وی با اشاره به اینکه این مرز می تواند نقش مهمی در رونق صادرات کشور ایفا کند، گفت: توسعه صادرات کالا به ویژه به شمال عراق، یکی از مهمترین نقش های این مرز در شمال غرب کشور است.

معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان امور مالیاتی کشور که برای شرکت در آیین تودیع و معارفه مدیران کل امور مالیاتی استان به ایلام سفر کرده است، با تاکید بر سالم سازی اقتصاد و تلاش برای ایجاد ثبات در اقتصاد کشور گفت: تمام تلاش مجموعه سازمان امور مالیاتی توزیع عادلانه درآمدهاست.

 رحمان پلیمی اظهار داشت: پایدارترین منبع درآمد شهرداری‌های کشور، مربوط به پرداخت عوارض مالیات بر ارزش افزوده است و بدون این پرداختی‌ها، امکان اداره شهرداری‌ها سخت و غیرممکن خواهد بود.

گسترش مبادلات اقتصادی بوشهر با قطر مورد تاکید قرار گرفت عنوان خبری است که مرکز بوشهر از نشست استاندار و مدیران اقتصادی بوشهر با سفیر و معاونان سفارت ایران در قطر که  به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد منتشر کرد.

 در این نشست علاوه بر گسترش ارتباطات اقتصادی، تجاری در باره حل مشکلات فعالان بازرگانی این استان در کشور قطر تبادل نظر شد.همچنین شماری از مدیران اقتصادی استان بوشهر ضمن بیان ظرفیت‌های اقتصادی این استان، آمادگی خود را برای همکاری اقتصادی با سفارت ایران در قطر اعلام کردند.

از دیگر عناوین خبرهای منتشره در ایرنا می توان به نیروگاه خورشیدی با سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیارد تومان در خراسان شمالی احداث می‌شود، مبادلات اقتصادی در پایانه‌های مرزی شمال سیستان و بلوچستان از مرز۳۶۵ هزار تن‌ گذشت ،۲.۲ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری گردشگری استان سمنان موافقت اصولی گرفت، حدود ۸۰ درصد ساخت و ساز در گیلان با تخلف همراه است و بیش از ۱۷ هکتار اراضی ملی در کردستان برای واگذاری تعیین تکلیف شد اشاره کرد.

۳ تالاب‌ بین‌المللی گلستان در معرض بحران خشکسالی است، شیراز از پیشنهاد خواهرخواندگی ژوهانسبورگ استقبال کرد، صدور مجوز مزرعه الگویی دریایی پرورش «صدف محار» درهرمزگان موافقت شد،

بازدید اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از عملیات ساخت محور زاهدان- خاش عناوین دیگر اخباری بود که در سایت استان‌های ایرنا قرار گرفت.

برچسب‌ها طرح ترافیک تهران ساختمان متروپل آبادان سفر استانی مالیات سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی زلزله قطر البرز انسیه خزعلی توسعه اقتصادی گمرک جمهوری اسلامی ایران شالیکاری سرمایه گذاری ستاد احیای دریاچه ارومیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح ترافیک تهران ساختمان متروپل آبادان سفر استانی طرح ترافیک تهران ساختمان متروپل آبادان سفر استانی مالیات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی زلزله قطر البرز انسیه خزعلی توسعه اقتصادی گمرک جمهوری اسلامی ایران شالیکاری سرمایه گذاری ستاد احیای دریاچه ارومیه آفریقای جنوبی سرمایه گذاری رییس جمهور امور خارجه منطقه ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۱۵۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی


به گزارش قدس خراسان، به نقل از روابط عمومی سازمان امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی، سید احسان خاندوزی شب گذشته در همایش ملی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی در مشهد افزود: میراث دار تصویر نه چندان واقع‌گرایی از این مناطق هستیم که زمانی در ذهن سیاست‌گذاران گذشته ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: پیش‌بینی‌های بین‌المللی حکایت از کاهش تورم در سال ۱۴۰۳ دارد و این موضوع نوید این را می‌دهد که اقتصاد کلان ایران از چاله رکود مستمر سال‌های پایانی دهه ۹۰ و تورم‌های بالای ۴۰ درصد در حال‌گذار است و دوران جدیدی در حوزه تولید و رشد اقتصادی ایجاد شده است.
وزیر اقتصاد گفت: این اتفاق در ابتدای ۱۴۰۳ با فرمان"جهش تولید"، رنگ و بوی دیگری به خود گرفته است و سیاستگذار عالی رتبه کشور این پیام را به مجموعه اقتصادی کشور منتقل کرده است که دلخوش به عبور از رشد اقتصادی صفر و منفی نباشید.
خاندوزی افزود: نباید به این چیزها قناعت کنیم بلکه باید برای جهش بیشتر در حوزه تولید، خود را آماده کنیم زیرا محقق شدن این موضوع جدید، نیازمند تدارک و لوازم متفاوتی است.

وی با اشاره به رشد اقتصادی طی چند سال گذشته در کشور ادامه داد: به لحاظ اقتصاد کلان، وقتی آمار رشد اقتصادی چهار درصدی سال ۱۴۰۰ منتشر شد، بسیاری آن را صرفاً ناشی از وضعیت کرونا و فعالیت‌های دولت سیزدهم در ماه‌های ابتدایی شروع کار در زمینه واکسیناسیون عمومی و رونق کسب و کار دانستند و این درحالی بود که در سال ۱۴۰۱ دوباره رشد چهار درصدی اقتصادی تکرار شد. ‌

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: همچنین با توجه به این که رهبر معظم انقلاب، سال ۱۴۰۲ را سال « رشد تولید و مهار تورم» عنوان کردند، بسیاری در هر ۲ محور رشد و تورم، گمان می‌کردند که تکرار مجدد رشد اقتصادی چهار درصدی و کاهش تورم رخ ندهد و آن را دور از دسترس قلمداد می‌کردند که به همت فعالان اقتصادی کشور، شاهد این بودیم که نرخ رشد اقتصاد کشور در ۱۴۰۲ بیش از سال‌های گذشته بود و تورم نیز نزولی شد. ‌
خاندوزی درباره جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: برای جهش در این مناطق باید الگوی "افزایش تولید" به جای "منحصر شدن در تعداد انگشت شمار فعالیت‌ها" را کنار گذاشت تا بتوان ظرفیت‌های بالقوه را محقق کرد بنابراین نیازمند طرح‌های تحولی و رفع موانع حقوقی و اجرایی هستیم و البته این موضوع و این مانع زدایی، همت مدیریتی نیز نیاز دارد.

وی ادامه داد: اگر در ابتدای سال ۱۴۰۳ چاره متفاوت و مجال پرواز جدیدی ایجاد نکنیم، نمی‌توانیم توقع داشته باشیم از دستاوردهای متعارف پشت سر گذاشته عایدی بیشتری را شاهد باشیم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: همواره رهبر معظم فرموده‌اند شعارهای سال، فرمان برای همان یک سال نیست بلکه برای برجسته کردن مسائل راهبردی است پس اگر می‌خواهیم خروجی و دستاورد متمایزی داشته باشیم که صرف واژه "جهش" داشته باشد باید مقدمات حرکت متمایزی را نیز فراهم کنیم و زمانی برای پرواز در ارتفاعات بالاتر زمینه لازم فراهم می‌شود که موانع را از پیش پای فعالان اقتصادی در بخش‌های خصوصی و تعاونی برداریم.
خاندوزی افزود: تبلور اراده جمعی، امری است که خانواده مناطق آزاد و ویژه اقتصادی برای دستیابی به ارتفاع پرواز بالاتر خود باید داشته باشند و این اراده و انرژی را به سازمان منطقه‌ای خود منتقل کنند و به نحوی نظام انگیزشی معاونان و اعضای هیأت عامل، مدیران کل و حتی بدنه کارشناسان و کارکنان منطقه را تغییر دهند که هر کدام احساس کنند که اگر امسال درصد بیشتر در این راه قدم جلو بگذارند، بیشتر بهره‌مند خواهند شد و بالعکس که این موارد نیازمند نظارت مستمر و کار جدی است.
وی با اشاره به تعیین هدف‌گذاری‌های کمی و کیفی برای پایان سال در هر منطقه اضافه کرد: باید بدانیم در پایان هر سال در هر منطقه، ارزش و حجم در تجارت و سرمایه‌گذاری به چه گونه است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره شاخص‌های کیفی در مناطق آزاد تجاری و ویژه اقتصادی گفت: در این زمینه باید میزان در ارتقای فناوری، تولید محصولات کشور، به دست آوردن بازارهای جدید صادارتی، میزان ریل‌گذاری در افزایش سرمایه‌گذاری سال‌های آینده و زیر ساخت‌ها مشخص شود و باید به زودی هدف‌گذاری‌های مناطق را به عنوان مطالبه و دستورکار دبیرخانه داشته باشیم و رصد کنیم.
خاندوزی افزود: طی سال‌های گذشته بسته اصلاح قوانین از سمت خانواده مناطق آزاد و ویژه اقتصادی تهیه اما به مجلس شورای اسلامی ارائه نشده است و با توجه به این که مجلس دوازدهم به زودی شروع به کار می‌کند باید این بسته روی میز مجلس قرار گیرد و از ظرفیت جمعی برای به ثمر نشاندن این موضوع استفاده شود.
وی ادامه داد: با فرض عدم تغییر قوانین و مقررات اکنون اتفاقات خوبی در مناطق آزاد و ویژه رخ داده است اما اگر نگاه ما، نگاهی تحولی است باید در ریل‌گذاری نظام حقوقی کشور، اتفاقات جدیدی رخ دهد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به موضوع موانع اجرایی و دیوان‌سالاری اظهار کرد: تا امروز در این زمینه گلایه و شکایات زیادی دریافت شده است.
خاندوزی افزود: ما میراث دار تصویر نه چندان واقع‌گرایی از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هستیم که زمانی در ذهن سیاست‌گذاران گذشته ایجاد شده است و تا زمانی که این تصویر اصلاح نشود دیگران نمی‌دانند که منفعت اقتصاد ملی به منافع مناطق آزاد و ویژه گره خورده است.
وی اضافه کرد: همچنین در استان‌ها در سطح محلی و در هدفگذاری‌های ملی، گره گشایی و خط شکن بودن در حوزه سرمایه‌گذاری و صادارت انجام نمی‌شود مگر این که مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور فعال شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی خطاب به مسوولان مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی گفت: اگر بنا داریم پیمان‌های \"شانگ‌های، بریکس\" و سفرهای ریاست جمهوری یک مسیر ممتد به نفع اقتصاد، ایجاد کند و اقتصادی ملی و برونگرا ایجاد شود، شما پیش قدم شوید. درغیر این صورت دیگر نمی‌توان توقع داشت این منفعت از دیگر مناطق کشور به دست آید.
خاندوزی افزود: تغییر دادن تصویر غلط ابتدای دهه ۹۰ از مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، کار سختی بود و این دیدگاه غلط مانعی بود که نمی‌گذاشت بسیاری از مصوبات حاصل شود.
وی ادامه داد: تصویرسازی درست برای این مناطق با اطلاع‌رسانی به معنای روابط عمومی متعارف رخ نمی‌دهد بلکه به مجموعه منسجمی از طراحی‌های کاملاً تخصصی و هماهنگ نیاز دارد تا جامعه بداند بهره‌مندی و رونق در مناطق آزاد به معنای واردات بی‌رویه، ضربه زدن به تولید و تجارت غیر رسمی نیست.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: نظام سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری در دولت، مجلس و مجموعه کشور به جریانی از موج‌های سیاست‌گذاری و تصمیم‌سازی برای سیاست‌گذاران و جامعه‌پذیر کردن مخاطبان خاص اقتصادی و مخاطبان عام محلی و دست اندرکاران در استان‌ها از جمله استانداران، ائمه جمعه و مدیران مناطق نیازمند است. همچنین نظام حرکت جمعی اگر ساماندهی نشود نباید منتظر نتایج شگرف بود.
خاندوزی افزود: هر چند که امروز مناطق آزاد و ویژه به جهت شاخص‌های عملکردی و تولیدی، نظارت‌پذیری، سامانه‌مند شدن، مسأله مدیریت واردات و کاهش بسترهای رانت جویی در مناطق تغییر کرده‌اند اما همچنان نیازمند طراحی متفاوتی هستند.
وی با اشاره به این که دستور کار تغییر تصویر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید یکی از اولویت‌های راهبردی دبیرخانه این مناطق قرار گیرد ادامه داد: باید بین مناطق آزاد و ویژه تمایزات در ذهن سیاستگذاران پررنگ شود. هیچ تلقی یکپارچه همگنی نسبت به منطقه آزاد و ویژه نباید در ذهن سیاستگذاران شکل گیرد زیرا ما با ۲ موجودیت متفاوت مواجه هستیم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • رشد۲۳ درصدی منابع ۶۰۰ هزار میلیاردی بودجه، برای مصارف حمایتی
  • اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند