Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@13:44:54 GMT

چه نهادی مسئول خسارت‌های جانی پیش آمده است؟

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۰۱۷۰

چه نهادی مسئول خسارت‌های جانی پیش آمده است؟

به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، حادثه متروپل آبادان هنوز دارای ابهاماتی است که برای جامعه حل نشده است؛ از جمله اینکه در حال حاضر چه کسی یا کسانی یا چه نهادی مسئول خسارت‌های جانی پیش آمده است.

عزت‌الله یوسفیان‌ملا، فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره شرایط کنونی پس از ریزش ساختمان متروپل گفت: «به هر حال شرایط مناسبی حاکم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته دولت سعی می‌کند اعتماد عمومی را جلب کند اما بازدهی لازم وجود ندارد. ما در شرایط کنونی باید به فکر برنامه ششم و هفتم باشیم و این در حالی است که برنامه‌های پنج‌ساله قبلی هیچ یک محقق نشد. وقتی این میزان بی‌برنامگی وجود دارد، مردم به مسئولان بی‌اعتماد می‌شوند».

او ادامه داد: «در همین حادثه فروریختن ساختمان متروپل نگاه کنید که حتی تیمی مجرب برای آواربرداری اعزام نمی‌شود و این در حالی است که از معاون اول، وزیر کشور، رئیس هلال احمر تا استاندار مدام در آبادان حضور دارند. حضور آنها وقتی برنامه‌ای برای آواربرداری سریع نیست، فایده‌ای ندارد. یک سخن منظمی ارائه نمی‌شود که چرا آواربرداری به سرعت انجام نشد. مسئولان می‌گویند مالک ساختمان زیر آوار فوت کرده اما مردم باور نمی‌کنند زیرا بی‌اعتمادی بسیار گسترده است».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «باید مشخص شود که مسئول آواربرداری چه نهاد یا اشخاصی بوده‌اند. باید معلوم شود که مسئول داغ‌دار شدن مردم آبادان چه کسانی بوده است. هنوز هویت تعدادی از اجسادی که از زیر آوار پیدا می‌شوند، مشخص نیست. همه اینها باز هم مردم را بیش از پیش مردم را بی‌اعتماد می‌کند. مردم می‌گویند مسئولان دروغ می‌گویند؛ البته این بی‌اعتمادی در چندماه اخیر به وجود نیامده و از گذشته آرام‌آرام شکل گرفته است. به یاد داریم وقتی آقای روحانی هنوز سخنرانی‌اش را شروع نکرده بود، مردم می‌گفتند بازهم دروغ می‌گوید. واقعیت این است که اعتماد عمومی سلب شده است».

یوسفیان‌ملا در پایان گفت: «فرهنگ دروغ‌گویی مسئولان از احمدی‌نژاد شروع شد. به یاد داریم که او چه حرف‌های بی‌اساسی می‌زد و خیلی راحت این دروغ‌ها را در چشم مردم بیان می‌کرد. دروغ‌گفتن در ابعاد کلان مدیریتی و سیاسی از دوره او شروع شد و مردم را بی‌اعتماد کرد و این شرایط همین‌طور ادامه یافت. مسئولان باید به سرعت گام‌های مؤثری برای بازگرداندن اعتماد عمومی انجام دهند. خدا کند که آقای رئیسی اعتماد مردم را احیا کند که اگر چنین نشود، وضعیت بسیار سخت‌تر از شرایط کنونی می‌شود».

منبع: تابناک

کلیدواژه: آبله میمونی متروپل آبادان پارچین سامانه یکپارچه فروش خودرو حسن صیاد خدایی یوسفیان ملا متروپل جانباختگان مسئولان بی اعتمادی آبله میمونی متروپل آبادان پارچین سامانه یکپارچه فروش خودرو حسن صیاد خدایی بی اعتماد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۰۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

دیگر خبرها

  • هیچ نهادی مجاز به لغو کنسرت‌ها نیست/ در سوگِ مرگِ «موسیقی هنری»
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • بهشتی از ۱۶۱ هزار یار مهربان/ اینجا ملک رفاقت و اعتماد است
  • با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهید
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • تصاویری از تشکیل چندین دریاچه‌ شیرابه در تهران؛ وعده مسئولان دروغ شد! | فیلم
  • «فلسطین و توطئه صهیونیستی انگلیسی» به کتابفروشی‌ها آمد
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت