Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای شهابی  ارتقای افتخارآمیز جایگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در شاخص داروسازی را اتفاقی بسیار مهم و تعیین کننده دانست و  گفت: رتبه بندی از سوی نظام ارزیابی و رتبه‌بندی بین‌المللی سایماگو (SIR)، یکی از نظام‌های معتبر و دارای قدمت در زمینه پژوهش‌های پزشکی است که سالانه عملکرد پژوهشی دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی جهان را بر اساس سه دسته شاخص‌های پژوهشی، نوآوری و اجتماعی ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بر اساس نتایج سال ۲۰۲۲ این نظام رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی تبریز موفق به حضور در میان دانشگاه‌های برتر خاورمیانه و جهان شده است که طبق شاخص‌های تخصصی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز در شاخص داروسازی فارماکولوژی، سم شناسی و فارماسیوتیکس موفق به کسب جایگاه ۵۶ ام جهان در بین دانشگاه‌های مختلف شده است.

 این در حالی است که رتبه دانشگاه علوم پزشکی تبریز طی پارسال در زمینه فارماکولوژی، توکسیکولوژی و فارمارسیوتیکس رتبه ۲ کشوری بود و بین کل دانشگاه‌های جهان نیز از رتبه ۷۶ به رتبه ۵۶ ام ارتقا یافته است.

دانشگاه علوم پزشکی تبریز در رتبه بندی موسسه SCIMAGO در زمینه پژوهش‌های پزشکی نیز موفق به کسب رتبه ۶ در بین دانشگاه‌های ایران شده است که این رتبه نشان دهنده ارتقای ۱۰۶ رتبه‌ای در بین کل دانشگاه‌های جهان است که از رتبه ۵۸۵ به رتبه ۴۷۹ ارتقا یافته است.

رتبه بندی‌های فوق بدون اطلاع دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد تعداد پروژه‌های تحقیقاتی و مقالات علمی، استناد مقالات علمی، چاپ در مجلات بین المللی، آموزش، تعداد دانشجویان خارجی، تعداد استاد به دانشجو، نوبت دهی‌های اینترنتی و تعداد اعضای هیات علمی و نیز تعداد شرکت‌های دانش بنیان از جمله معیار‌های مهم در ارزیابی‌های فوق است.

وی از فعالیت تعداد ۳۰ مرکز تحقیقاتی و ۳۲ شرکت دانش بنیان در معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد و گفت: در کل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تعداد ۸۰۰ مرکز تحقیقاتی فعالیت می‌کند که بر اساس ارزیابی‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی تبریز از مجموع ۱۰ حیطه ارزیابی شده در ۳ حیطه شامل کاربرد دارویی، آنالیز دارویی و ایمولوژی دارویی حائز رتبه اول شده است.

در سایر حوزه‌ها و حیطه‌های ارزیابی شده وزارتخانه نیز دانشگاه علوم پزشکی تبریز رتبه‌های بین دوم تا پنجم را به دست آورده است که چنین جایگاهی برای آذربایجان شرقی بسیار حائز اهمیت بوده و موجب تغییر نگرش‌ها به فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی دارویی در این مجموعه شده است.

 رشد مراکز تحقیقاتی معاونت تحقیقات و فناوری طی سال‌های اخیر بسیار خوب است .

هم اکنون محققان و دانشمندان به نام و حائز رتبه‌های علمی بالای جهانی در این مجموعه فعالیت می‌کنند.

به دلیل همین جایگاه و توانمندی‌های علمی دانشمندان دارویی هم اکنون تبریز به قطب دارویی ایران تبدیل شده است و طبق اعلام و ابلاغ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تمامی مشکلات دارویی کشور به تبریز ارجاع داده می‌شود.

وی هدف گذاری این معاونت در حوزه پژوهش‌های دارویی را قرارگرفتن در رتبه‌های اول تا پنجم جهان در پنج سال آینده اعلام کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی قطب تولید دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانشگاه ها رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۰۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟

یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: دکتر فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. 

او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 
در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

منبع: صدا و سیما

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه