Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@10:23:18 GMT

خرید قراردادی جایگزین خرید تضمینی می شود

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۱۴۹۶

خرید قراردادی جایگزین خرید تضمینی می شود

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی های روستایی و کشاورزی ایران گفت: خرید قراردادی جایگزین خرید تضمینی می شود و در این زمینه شرکت های تعاونی ورود می کنند.

به گزارش ایران اکونومیست امروز علی اکبر صدراخانی در نشست خبری اعلام کرد: کشت قراردادی جایگزین خرید تضمینی دولتی می شود و در این زمینه شرکت های تعاونی ورود خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی های روستایی و کشاورزی ایران گفت: ورود دولت به کشت قراردادی محصولات کشاورزی باعث می شود ضرر و زیانی که به دولت وارد می شد، کاهش یابد. وی افزود:چشم انداز آینده شرکت‌های تعاونی روستایی این است که در این زمینه به دولت کمک کنند و به عنوان مباشر خرید در روستا ها همکاری کنند. 

وی با بیان اینکه ۴۰۰۰ شرکت تعاونی در کشور با۴ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر وجود دارد, گفت: ظرفیت‌ها تنها  در بخش خرید تضمینی نیست بلکه در دیگر بخشهای خدماتی می تواند به کشاورزان کشور کمک کند.

علی اکبر خانی در ادامه با بیان اینکه اتحادیه مرکزی به حمایت از بخش در نظر دارد از شهریور سال گذشته تاکنون ۱۱۰,۰۰۰تومان محصولات کشاورزی به صورت توافقی خریداری کردیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که میزان سودآوری شما از خرید از کشاورزان چقدر است؟ و آیا این سود را بین اعضا توزیع می کنید،؟ گفت: در سال ۱۳۹۹ به میزان ۲۰ میلیارد تومان درآمد زایی داشتیم که بین ۳۲ اعضای استانی توزیع کردیم.

وی در این باره که آیا این سود به تک تک اعضای کل کشور می‌رسد؟ گفت : ما مسئول هستیم که به اتحادیه های استانی توزیع کنیم و آنها هم در صورتی که سودآوری داشته باشند به اعضای زیر مجموعه خود توزیع خواهند کرد.

به گفته علی اکبر خانی در سال‌های گذشته اتحادیه ها به درستی به وظایفشان عمل نکردند و باعث شده که برخی از وظایف آنها برون سپاری شود و از ظرفیت های اتحادیه ها کمتر شود.

این مسئول در پاسخ به سوال خبرنگار فارس که خریدهای قراردادی چه زمانی جایگزین خرید تضمینی می شود گفت،: بعید است که در مورد محصولات اساسی مانند گندم به این زودی‌ها اعمال شود زیرا جهان با بحران مواد غذایی روبرو است و تمام کشور ها تلاش می کنند که ذخایر خود را تقویت کنند.

وی با بیان اینکه توزیع هوشمند و حذف دلالی و واسطه گری در بخش کشاورزی باید انجام شود گفت: اتحادیه ها ظرفیت توزیع مناسب و عرضه مستقیم کالا از تولید به مصرف را دارند.

وی در ادامه گفت: تعیین نامناسب نرخ خرید تضمینی باعث انحراف الگوی کشت از مسیر اصلی در سالهای گذشته شده است اما باید نرخ خرید ها طوری باشد که کشاورزان به جای کشت محصولات پر آب بر به کشت محصولات اساسی گرایش داشته باشند.

به گفته این مسئول در سال های اخیر بسیاری از صادرات محصولات کشاورزی در حقیقت صادرات آب بر بوده است.

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جایگزین خرید تضمینی اتحادیه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۱۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت

به گزارش خبرنگار مهر، توزیع تخم نوغان بین نوغانداران عصر شنبه با حضور فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی شفت در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در این آئین با اشاره به اینکه توزیع تخم نوغان که از امروز آغاز شده تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، افزود: نوغانداران جهت دریافت هر چه سریع‌تر تخم نوغان به جهاد کشاورزی شفت مراجعه کنند.

شفت دومین تولید کننده پیله ابریشم در گیلان

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت در ادامه گفت: با پرورش هر جعبه تخم نوغان به طور متوسط بین ۲۵ تا ۳۵ کیلو گرم پیله تر ابریشم تولید می‌شود و از هر ۵ کیلو گرم پیله تر پس از فرآوری یک کیلو گرم نخ ابریشم خام به دست می‌آید.

یوسف نژاد گفت: شهرستان شفت با تولید ۱۴۵ تن پیله در سال، دومین تولید کننده این محصول در استان گیلان است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در این شهرستان بیش از ۳۰۰۰ جعبه تخم نوغان توزیع شد، بیان کرد: از این مقدار ۱۴۵ تن پیله تولید شده است.

گفتنی است، شهرستان شفت از دو بخش مرکزی و احمد سرگوراب تشکیل شده و دارای ۵۵۰ هکتار توتستان می‌باشد که ۲۲۰۰ نفر بهره بردار از این توتستان استفاده می‌کنند.

کد خبر 6090461

دیگر خبرها

  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • افزایش ۳۰ درصدی خرید تضمینی برگ سبز چای در سال جاری
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید