Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌ های روستایی کشاورزی گفت: طبق سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، کشت قراردادی جایگزین خرید تضمینی محصولات کشاورزی می‌شود که این اقدام در راستای حمایت از تولیدکنندگان است.

به گزارش روز دوشنبه ایران اکونومیست، «صدرا علی اکبر خانی» در نشست خبری خود در جمع  خبرنگاران درباره عملکرد این اتحادیه، افزود: طرح خریدهای توافقی از طریق شبکه‌های تعاون روستایی جایگزین خرید تضمینی خواهد شد که در حمایت از تولید موثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی کشاورزی با اشاره به اجرای طرح تجاری‌سازی و هوشمندسازی بخش کشاورزی اظهار داشت: در طرح توزیع هوشمندسازی بخش کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی نیز در اجرای آن دخیل است که نتایج مثبتی به دنبال دارد.

وی با اشاره به اصل ۴۴ قانون اساسی که ٢۵ درصد سهم اقتصاد باید در اختیار تعاونی‌ها قرار گیرد، گفت: بر اساس آمارها از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۲۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی به شکل توافقی توسط اتحادیه مرکزی خریداری و بخشی روانه بازار داخلی و بخشی صادر شده است.

وی اضافه کرد: سال گذشته حدود  ۱۲ هزار تن سیب صنعتی خریداری و پس از تبدیل به پوره سیب و کنسانتره بخشی از آن صادر شد؛ همچنین نزدیک یک هزار تن سیب درختی خریداری و صادر شده است.

خرید ۸ تن زعفران در سال جاری

علی‌اکبر خانی با تاکید بر اینکه اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی وظیفه دفاع از حقوق تولیدکنندگان را در اولویت برنامه‌های خود دارد، افزود: در سال ۱۴۰۰ حدود ۵١ تن زعفران را از طریق تابلوی بورس خریداری و به فروش رفت، البته در سال جاری نیز ۸ تن زعفران از طریق تابلوی بورس خریداری شده است.

به گفته مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی کشاورزی، طی این مدت ۴۵٠ تن کیوی و ۲۱ هزار تن خرمای استعمران خریداری و به فروش رفته است.

وی با اشاره به اینکه ورود این اتحادیه به خرید گوجه‌فرنگی در طول فعالیت آن بی‌سابقه بوده است، گفت: سال گذشته گوجه‌فرنگی کشاورزان بوشهری روی دستشان باقی مانده بود که اتحادیه با ورود خود ۱۲ هزار تن گوجه به قیمت هر کیلوگرم ٢٧٠٠ تومان خرید و آن را تبدیل به رب گوجه‌فرنگی کرد.

علی‌ اکبر خانی اضافه کرد: همچنین در همین مدت ۵ هزار تن رب گوجه‌فرنگی فله دشت اصفهان خریداری و وارد صنایع فراوری شده است.

این مقام مسوول همچنین از خرید ۶٨٠ تن ارقام پرمحصول برنج و ۱۲۰ تن برنج طارم خبر داد و اظهار داشت: همچنین برای تنظیم بازار شب عید ۴۱ هزار تن سیب و پرتقال به مباشری این اتحادیه خریداری و روانه بازار شد.

وی  میزان خرید گندم سال گذشته را توسط مباشرین اتحادیه مرکزی یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن عنوان کرد و  گفت: امسال نیز طی توافقی با شرکت بازرگانی دولتی ایران  مقرر شد حدود ۲.۵ میلیون تن گندم خریداری شود.

علی‌ اکبر خانی تصریح کرد: با توجه به زیرساخت‌هایی که تعاون روستایی در روستاها و شهرستان‌ها دارد و به‌منظور رفاه حال کشاورزان بنا شد به‌جای اینکه کشاورز با سختی محموله گندم خود را تا مراکز خرید حمل کند، تشکل‌های تعاون روستایی این محموله‌ها را جمع‌آوری کنند و سپس تحویل شرکت بازرگانی دولتی دهند.

وی درباره زمان اجرای طرح خرید توافقی برای گندم گفت: با توجه به شرایط جهانی و حساسیتی که در قبال گندم وجود دارد بعید است در یک تا دو سال آینده این اتفاق بیفتد.

افتتاح سردخانه ۵ هزار تنی بعد از تعطیلات خرداد

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی کشاورزی با بیان اینکه سردخانه داران دلال نیستند، گفت: در راستای تجهیز و نوسازی سردخانه‌ها، انباری با ظرفیت ۵ هزار تن در کهریزک تهران تبدیل به کارخانه شده که یک هفته بعد از تعطیلات پیش رو افتتاح خواهد شد.

به گفته وی، همچنین یک سیلوی ۱۰ هزارتنی در منطقه داشبلاغ (مرز همدان و زنجان) خریداری شده است.

به گزارش ایران اکونومیست، طبق آمارها اکنون در کشور ۳۲ اتحادیه روستایی استانی، ۳۰۴ تعاونی روستایی شهرستانی و ۴ هزار شرکت تعاونی روستایی در اقصی‌نقاط کشور فعال است که حدود ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار بهره‌بردار عضو این تعاونی‌ها هستند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی ، گندم ، سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گندم سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اتحادیه مرکزی تعاونی های روستایی روستایی کشاورزی تعاون روستایی گوجه فرنگی اکبر خانی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۲۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ امید جهان نژادیان گفت: خوزستان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی ازجمله گندم است و برداشت این دانه‌های طلایی در استان از بیستم فروردین امسال از مناطق جنوبی استان آغاز شد و تاکنون ادامه دارد.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان میزان خرید روزانه خرید گندم از کشاورزان خوزستان را بیش از ۶۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: از ابتدای فصل برداشت تاکنون، بیش از ۵۶۰ هزار تن از این محصول راهبردی خریداری و به سیلو‌ها انتقال داده شده است.
وی درخصوص میزان خرید گندم نسبت به پارسال می‌گوید: تاکنون شاهد افزایش دوبرابری این محصول هستیم و استقبال کشاورزان برای تحویل به مراکز خرید خوب بوده است.
در سال زراعی جاری هر کیلوگرم گندم به قیمت ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان و هر کیلوگرم گندم دروم به قیمت ۱۸ هزار تومان از کشاورزان به صورت تضمینی خریداری می‌شود.
پارسال در خوزستان بیش از یک میلیون و ۷۲۰ هزار تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شده است.
در سال زارعی جاری در ۷۵۴ هزار هکتار از اراضی خوزستان کشت گندم انجام شده است.

دیگر خبرها

  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم از مزارع باوی
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • پیش بینی خرید ۹۰ هزار تن گندم در باوی +فیلم
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • ‌بازار دائمی صادرات ۱۵ میلیون قطعه‌ای مرغ