Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@23:16:17 GMT

ضرورت طراحی المان‌های قابل فهم برای شهروندان

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۲۷۹۳

ضرورت طراحی المان‌های قابل فهم برای شهروندان

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد گفت: المان‌ها به دلیل اهمیتی که در حوزه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی دارند، باید با حساسیت زیاد طراحی و احداث شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، المان‌های شهری مفاهیم مختلفی دارد و باید به شکلی طراحی شود که مردم مفهوم آن را متوجه شوند، از این رو شورای اسلامی شهر یزد در این زمینه اقدامات لازم را انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدباقر پارسائیان نیز در این خصوص، اظهار کرد: در ارتباط با میدان نماز، پیش از این المانی طراحی شد که مباحث مختلفی در ارتباط با آن مطرح و پس از مدتی نیز جمع شد.

وی با بیان اینکه المان‌ها به دلیل اهمیتی که در حوزه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی دارند، باید با حساسیت بسیار بالا مورد تأیید و ساخت قرار گیرند، افزود: یکی از نکات بسیار مهمی که در ارتباط با المان‌ها باید به آن دقت شود، بحث قابل فهم بودن آن است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر یزد گفت: المان‌ها باید تداعی کننده مفاهیم خاص مورد نظر بوده و مردم با مشاهده یک المان متوجه مفهوم آن شوند.

وی با اشاره به وضعیت مناسب سازی صورت گرفته در شهر یزد، تصریح کرد: در برخی از نقاط اقداماتی برای مناسب‌سازی انجام شده که نه تنها معلولان نمی‌توانند از آن استفاده کنند، بلکه برای عموم شهروندان هم مشکل آفرین شده است و لازم است نسبت به اصلاح برخی از اقدامات صورت گرفته تصمیم‌گیری درستی انجام شود.

کد خبر 578646

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شوراي شهر شوراي شهر يزد المان های شهری طراحی مردم معلولان عضو شورای شهر یزد یزد شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق المان ها شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۲۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا فخاری در جلسه شورای برنامه ریزی استان تهران که با حضور مدیران ادارات تشکیل شد، با تاکید بر برنامه محوری مسؤولان اظهار کرد: باید همه اقدامات منطبق بر برنامه باشد و در ارائه از زیاده گویی ها خودداری و بدون محاسبه منابع و محدودیت‌ها برآورد انجام ندهیم.

استاندار تهران با تاکید بر ضرورت انعطاف پذیری در برنامه‌ها گفت: با رعایت اصول و چارچوب ها و با توجه به اسناد بالادستی می‌توانیم به یک برنامه منعطف دست یابیم.

فخاری با تاکید بر ارزیابی مدیران بر اساس عملکرد برنامه‌ها عنوان کرد: برنامه‌های ارائه شده باید طبق واقعیت‌ها باشند و برای مشارکت در برنامه ریزی استان نیازمند ادبیات مشترک میان همه مسؤولان هستیم.

وی با اشاره به برنامه ریزی و آینده پژوهی دستگاه‌ها و سازمان‌ها بیان کرد: برای برنامه ریزی باید انتقادها را شنید و یک برنامه عملیاتی، اجرایی و واقع گرایانه تنظیم کرد و نتیجه کار را در قالب عملکرد دستگاه‌ها به قضاوت مردم بگذاریم، چرا که در این صورت سطح پاسخگویی به مردم با کیفیت بیشتری انجام می‌شود.

استاندار تهران با تاکید بر اینکه برنامه مورد ارائه توسط مدیران باید در بستر اتفاقات تنظیم و تهیه شود گفت: در این صورت است که نیازها و ضروریات شناخته می‌شود و می توان برای آن برنامه ریزی صحیح انجام داد، زمانی که مدیری در تعامل با مردم باشد نیازمندی‌ها و ضرورت‌ها را شناسایی و برای آها برنامه ریزی می‌کند.

وی با اشاره به همسو شدن افکار در مدیران بر ضرورت نظام برنامه ریزی تاکید و اظهار کرد: برای اداره کردن استان باید نسبت به میزان ظرفیت‌ها و محدودیت‌ها شناخت دقیق داشته باشیم.

فخاری در خصوص انتظارات از سازمان برنامه و بودجه در حوزه برنامه ریزی عنوان کرد: ضروری است که سازمان برنامه و بودجه از رخوت حضور در صحنه و توزیع کنندگی پول خارج و ناظر بر اقدامات اجرایی دستگاه‌ها در جهت تحقق برنامه شود و برای ارزیابی پروژه‌ها به میدان بیاید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • مصوبات شورای شهر تهران قابل ردیابی شد
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید