Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@07:21:43 GMT

آبله میمونی با واکسن مهار می شود؟

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۲۲۹۵۵

آبله میمونی با واکسن مهار می شود؟

طبق نظر محققان در کنترل و پیشگیری (CDC) در آتلانتا واقع در جورجیا، بر خلاف واکسن‌های ضد کووید-۱۹ که حداکثر دو هفته طول می‌کشد تا محافظت کامل را ارائه دهند، تصور می‌شود که واکسن‌های آبله اگر در عرض چهار روز پس از قرار گرفتن در معرض این ویروس تزریق شوند، به دلیل دوره نهفتگی طولانی ویروس، از ابتلا به عفونت آبله میمون محافظت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورت استقرار، واکسن‌ها احتمالاً با استراتژی «واکسیناسیون حلقه‌ای» استفاده می‌شوند که تماس نزدیک افراد آلوده را تلقیح می‌کند.

آندریا مک کولوم، اپیدمیولوژیست که سرپرستی تیم ویروس آبله در CDC را بر عهده دارد، می‌گوید: آژانس هنوز استراتژی واکسیناسیون حلقه‌ای را به کار نمی‌گیرد. اما در این بین، برخی منابع خبری گزارش می‌دهند که آمریکا قصد دارد واکسن آبله را برای برخی از کارکنان مراقبت‌های بهداشتی که افراد مبتلا را درمان می‌کنند ارائه کند.

ریموین می‌گوید، ممکن است ارزش واکسیناسیون گروه‌هایی را که در معرض خطر بالاتر عفونت هستند، علاوه بر تماس نزدیک با افراد آلوده، در نظر بگیریم.

آیا اکنون ویروس در مقایسه با شیوع قبلی متفاوت است؟

ویروس آبله میمون از طریق تماس نزدیک با ضایعات، مایعات بدن و قطرات تنفسی افراد یا حیوانات آلوده منتشر می‌شود.

اما طبق گزارش آسوشیتدپرس، مقامات بهداشتی فعالیت جنسی در دو راوی در اسپانیا و بلژیک را به عنوان عوامل انتقال آبله میمون بررسی کرده‌اند و این گمانه‌زنی را افزایش داده‌اند که ویروس تکامل یافته و در انتقال جنسی ماهرتر شده است.

موارد مرتبط با فعالیت جنسی به این معنی نیست که ویروس مسری‌تر است یا از طریق جنسی منتقل می‌شود - فقط این که ویروس به راحتی از طریق تماس نزدیک پخش می‌شود. روپر می‌گوید برخلاف SARS-CoV-۲ که تصور نمی‌شود زیاد روی سطوح بماند، ویروس‌های آبله می‌توانند برای مدت طولانی در خارج از بدن زنده بمانند و سطوحی مانند ملحفه‌ها و دستگیره‌های در را به ناقل انتقال احتمالی تبدیل کنند.

اگرچه مقامات بهداشتی اشاره کرده اند که موارد زیادی در میان مردانی بوده است که با مردان رابطه جنسی داشته اند، اما ریموین تاکید می‌کند که محتمل‌ترین توضیح برای شیوع ویروس در بین گروه‌های MSM این است که این ویروس به طور تصادفی به جامعه معرفی شده است و ادامه دارد. در آنجا گسترش می‌یابد.

مک‌کولوم می‌گوید تمام توجهات جدید به آبله میمون نشان داده است که دانشمندان هنوز تا چه اندازه درباره این ویروس مسائل ناشناخته را درک نکرده‌اند.

منبع: نیچر

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبله میمونی واکسن آبله میمون تماس نزدیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۲۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروانه‌ لکه‌ دار واریا از نمای نزدیک(عکس)

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • (تصاویر) پروانه لکه دار واریا از نمای نزدیک
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پروانه‌ لکه‌ دار واریا از نمای نزدیک(عکس)
  • (ویدئو) تصاویری عجیب از نجات افراد در حال خودکشی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ببینید | ناکامی در مهار اعتراضات