Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: مشکلات ارتباطی و خانوادگی، اضطراب، افسردگی و مشکلات تحصیلی در صدر علت مراجعه دانشجویان به مراکز مشاوره دانشگاه‌ها است.

هاشم داداش‌پور روز دوشنبه در اجلاس سه روزه روسای دانشگاه‌ها که توسط دانشگاه تبریز در حال برگزاری است، درباره آمار مراجعه دانشجویان به مراکز مشاوره افزود: حدود ۶۰ هزار و ۴۹۰ نفر در سال ۹۰ به مراکز مشاوره مراجعه کردند؛ این آمار در سال ۹۸ به ۹۱ هزار و نفر رسید که آمار حدود ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصدی کل دانشجویان کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه در سازمان امور دانشجویان از درمانگری به سوی پیشگیری در حال حرکت هستیم، گفت: به جای اینکه منتظر دانشجو در مراکز پیشگیری بمانیم، خودمان سراغ دانشجوها می‌رویم.

رئیس سازمان امور دانشجویان درباره مشکلات دانشجویان خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ مشکلات ارتباطی و خانوادگی ۳۷ درصد مراجعه دانشجویان را به خود اختصاص داد و این آمار در سال ۹۹ به ۲۳ درصد رسید. این در حالیست که در سال ۹۹ مشکلات تحصیلی دانشجویان بیشترین آمار مراجعان را در بر داشت.

داداش‌پور با بیان اینکه در سال ۹۵ حدود ۹۹ درصد مراجعان دانشجویی به مراکز مشاوره به دلیل اضطراب بود، بیان کرد: مشکلات ارتباطی و خانوادگی، اضطراب و افسردگی و مشکلات تحصیلی بالاترین آمار مراجعه دانشجویان به مراکز مشاوره دانشگاه‌ها است.

رییس سازمان امور دانشجویان در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه در سال ۸۰ حدود ۹۰ درصد دانشجویان ما در مقطع کارشناسی تحصیل می‌کردند، گفت: در حال حاضر ۴۰ درصد دانشجویان در تحصیلات تکمیلی تحصیل می‌کنند. دانشگاه‌ها هم اکنون در حال اجرای نقش خانواده هستند و برهمین اساس باید تدبیر ویژه‌ای در نظر گرفت.

وی با اشاره به افزایش آمار دانشجویان بین المللی شاغل به تحصیل در دانشگاه‌های ایران از سال ۹۹ گفت: بیشترین آمار دانشجویان خارجی از آن کشور افغانستان و سپس عراق است. از این ظرفیت دانشجویان بین المللی در داخل کشور باید استفاده کرد. 

به گفته معاون وزیر علوم، به نظر می‌رسد باید در جذب دانشجوی خارجی تدابیر ویژه‌ای در نظر گرفته شود.


/انتهای پیام

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مراجعه دانشجویان به مراکز مشاوره سازمان امور دانشجویان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۴۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دفترچه سوالات کنکور علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد

 داوطلبان می‌توانند از روز سه‌شنبه یازدهم تا حداکثر روز یکشنبه ۱۶ اردیبشهت ماه هر مطلبی را در خصوص سوالات و کلید آزمون از طریق سیستم پاسخگویی الکترونیکی به این سازمان اعلام کنند. داوطلبان و علاقمندان باید برای اطلاع از دفترچه سوالات به این پیوند مراجعه کرده و فایل‌های پی‌دی‌اف هر کدام از دفترچه سوالات را جداگانه از این صفحه بارگذاری کنند.

نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ روز‌های پنجشنبه و جمعه (۶ و ۷ اردیبهشت) با شرکت در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب برگزار شد. از این تعداد ۷۲۹ هزار و ۶۵۶ نفر یعنی ۶۳ درصد زن و ۴۲۲ هزار و ۸۶۲ نفر یعنی ۳۷ درصد مرد هستند. همچنین امسال آزمون دانشجومعلم همزمان با نوبت اول کنکور برگزار شد و در آزمون اختصاصی پذیرش دانشجومعلم نیز ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنجشنبه ۶ اردیبهشت ماه، هنر و زبان‌های خارجی عصر همان روز و گروه آزمایشی علوم تجربی صبح روز جمعه ۷ اردیبهشت ماه در ۴۱۲ شهر، ۶۲۴ حوزه اصلی و ۱۹۹۳ حوزه فرعی برگزار شد.

کنکور ۱۴۰۳ در یک نگاه

ضرایب و دروس آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ سهم نمره کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ و در گروه‌های آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی به میزان ۵۰ درصد با تأثیر قطعی است و میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی- واحدی/ ترمی - واحدی در این گروه‌ها، ۳۷/۵ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی نظام سالی - واحدی/ترمی - واحدی ۱۲/۵ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی در مجموع دیپلم و پیش‌دانشگاهی ۵۰ درصد، همچنین سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) ۵۰ درصد است.

داوطلبانی که سابقه تحصیلی کامل گروه آزمایشی مورد نظر خود را ندارند، اعم از دانش‌آموزان و دانش آموختگان شاخه‌های نظری، فنی‌وحرفه‌ای و کارودانش در تمام نظام‌های آموزش و پرورش و طلاب حوزه‌های علمیه باید نسبت به ایجاد سابقه تحصیلی دروس عمومی و اختصاصی بر اساس برنامه اعلامی وزارت آموزش و پرورش اقدام کنند.

سهم سوابق تحصیلی برای دو گروه آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی به این شکل است که سهم نمره‌کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی، به میزان ۲۸ درصد با تأثیر قطعی، میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی واحدی/ترمی واحدی در این گروه‌ها، ۲۱ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیش‌دانشگاهی نظام سالی واحدی/ترمی واحدی هفت درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی (در مجموع دیپلم و پیش‌دانشگاهی ۲۸ درصد) است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • دفترچه سوالات کنکور علوم تجربی و دانشگاه فرهنگیان منتشر شد
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی