Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین گفت: جایگاه بودجه‌ای استان قزوین با محرومیت‌های آن همخوان نیست و دلیل آن معرفی اشتباه استان قزوین به عنوان استانی برخوردار بوده است. - اخبار استانها -

رجب رحمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درقزوین با بیان اینکه صعود استان در جدول تخصیص بودجه‌ای کشور مطالبه‌ای 20 ساله است، اظهار داشت: با وجود گذشتن بیش از یک‌ربع قزوین از ایجاد استان قزوین اما همواره در حوزه اختصاص بودجه و اعتبارات به این استان کم‌لطفی‌های صورت‌گرفته است که حرکت برای تغییر این روند از مجلس یازدهم آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: برای نخستین بار در سال 1400 بود که بودجه عمرانی استان با پیگیری مجمع نمایندگان افزایش بیش از 100 درصدی داشت و به همین خاطر با تداوم مطالبه‌گری درست و هوشمندانه می‌توانیم بار دیگر استان قزوین را در جدول بودجه‌ای ارتقا دهیم که این مهم به همراهی بیشتر نمایندگان دولت و مجلس در استان نیاز دارد.

رحمانی درباره علت عقب‌ماندگی بودجه‌ای استان در طول 2 دهه اخیر تصریح کرد: جایگاه بودجه‌ای استان قزوین با محرومیت‌های آن همخوان نیست و دلیل آن معرفی اشتباه استان قزوین به عنوان استانی برخوردار بوده است. به همین خاطر باید زیرساخت‌های فرسوده را از فهرست امکانات قابل استفاده استان خارج کنیم تا میزان بالای محرومیت در این استان نمایان شود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه سومین سال کار مجمع نمایندگان استان قزوین از هشتم خردادماه آغاز شده، بنا داریم تا با آوردن وزیران دولت و معاونان آنها به استان قزوین ردیف بودجه‌های ویژه محرومیت‌زدایی در بخش‌های مختلف استان قزوین جذب کنیم و به ویژه در حوزه راه‌ها و کشاورزی بودجه‌های ملی راهی استان کنیم.

تزریق 12 هزار میلیارد تومان اعتبارات ملی به بخش صنعت استان قزوین

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به سفر پرخیر و برکت ریاست‌جمهوری در ابتدای اردیبهشت‌ماه امسال گفت: در صورت عملی شدن مصوبات این سفر حدود 12 هزار میلیارد تومان اعتبارات ملی به بخش صنعت استان قزوین تزریق می‌شود که می‌تواند در جهت تحقق شعار سال یعنی تولید دانش‌بنیان اثرات درخشانی داشته باشد.

بودجه عمرانی استان قزوین 4 برابر شدبودجه عمرانی استان قزوین با اولویت محرومیت‌‌زدایی اصلاح شوداجحاف دولت به مردم قزوین/ بودجه استان قزوین یک چهارم درآمدهای مالیاتی است

رحمانی افزود: با این حال باید با احصای محرومیت‌ها و ارائه آنها به سازمان برنامه و بودجه سهم بیشتری از اعتبارات مناطق محروم به استان قزوین سرازیر شود و بحث ایجاد صندوق توسعه استانی هم باید با جدیت از سوی مسئولان ارشد استان دنبال شود که می‌تواند یک اهرم بزرگ برای برطرف کردن مشکلات اعتباری طرح‌های مختلف عمرانی و صنعتی باشد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس استانداری قزوین بودجه 1401 مجلس استانداری قزوین بودجه 1401 بودجه ای استان استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۶۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟+ جدول