Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهرداد شریفی  در همایش آموزشی دیالیز، که با حضور کارشناسان پرستاری بخش‌های دیالیز بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد بر اهمیت غربالگری و تشخیص به موقع دو بیماری دیابت و فشارخون بالا، به عنوان مهم‌ترین بیماری‌های موثر در بروز نارسایی مزمن کلیوی، تاکید کرد.

او گفت: سمینار آموزشی دیالیز به همت اداره بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه و با حضور اساتید گروه نفرولوژی، جراحان عروق و کارشناسان پرستاری بخش‌های دیالیز بیمارستان‌های زیر مجموعه دانشگاه برگزار شد که مهم‌ترین محور‌های برگزاری این سمینار یک روزه را بررسی آخرین وضعیت آماری بیماران بخش‌های دیالیز، تاکید بر اهمیت پیشگیری بر درمان و تشویق بیماران به دیالیز صفاقی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: دو عامل اصلی ابتلا به دیابت و فشارخون بالا، به تنهایی بالغ بر ۷۰ درصد علت اولیه نارسایی کلیه را به خود اختصاص می‌دهد.

او گفت: از این رو برنامه ریزی در راستای پیشگیری، غربالگری و تشخیص زودهنگام این دو عامل، می‌تواند از رسیدن بیماران به مرحله نارسایی مزمن کلیوی و نیاز به دیالیز پیشگیری کند.

شریفی گفت: در حال حاضر ۴۲ بخش دیالیز خونی و هشت بخش دیالیز صفاقی، با ظرفیت ۴۳۶ تخت در بیمارستان‌های استان فارس در حال ارایه خدمات درمانی به هزار و ۹۰۰ بیمار مبتلا به دیالیز در استان هستند.

در این سمینار، اساتید گروه نفرولوژی و جراحان عروق و کارشناسان بخش‌های دیالیز دانشگاه علوم پزشکی شیراز به بیان مطالب علمی مربوط به دیالیز پرداختند.

شناسایی هفت هزار بیمار ام اس در فارس

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین همزمان با روز جهانی «ام اس» با گرامیداشت روز جهانی ام اس، از شناسایی و ارایه خدمات درمانی به بیش از هفت هزار بیمار مبتلا به ام اس، در مراکز زیر مجموعه دانشگاه خبر داد.

شریفی گفت: بیماری ام اس یک التهاب مزمن سیستم عصبی مرکزی است که به طور کلی افراد مبتلا به این بیماری در رده سنی بین ۲۰ تا ۴۵ سال قرار دارند.

او گفت: به صورت میانگین از هر صد هزار نفر، ۱۱۲ نفر به بیماری ام اس مبتلا می‌شوند که در ایران ابتلا به این بیماری به ویژه در مناطق شهری رو به افزایش است.

شریفی با تاکید بر اینکه یکسان سازی راهکار‌های تشخیصی و درمان این بیماری در کشور، یکی از عوامل تاثیرگذار در کنترل بیش از پیش این بیماری است، این اقدام را موجب صرفه جویی در هزینه‌های درمانی بیماران دانست.

معاون درمان دانشگاه با اعلام اینکه طبق بسته حمایتی وزارت بهداشت، دارو‌های ایرانی ام اس با توجه به سقف مشخص، مشمول دریافت تخفیف می‌شود؛ از خدمات دندانپزشکی، ام آر آی، فیزیوتراپی و کاردرمانی به عنوان بخشی از خدماتی نام برد که به صورت رایگان به این گروه از بیماران ارایه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی شیراز بیماران کلیوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بخش های دیالیز درمان دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۶۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF

به گزارش خبرگزاری صدا  و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کشت حلق برای بیماران  CF (اختلال ژنتیکی و ارثی) در بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور (اکبر) انجام می‌شود تا ارزیابی و سنجش بیماری، تشخیص و درمان به موقع صورت پذیرد.

 دکتر رضا وثوقی مقدم افزود: بیماری CF اختلال ژنتیکی و ارثی است که باعث از بین رفتن تنظیم پروتئین‌ها می‌شود.

وی گفت: در نتیجه این بیماری مخاط دستگاه تنفسی، سیستم گوارشی و تناسلی، غلیظ و چسبناک می‌شود و به واسطه چسبناک شدن دیواره مخاط این اندام‌ها مستعد ابتلا به بیماری‌های مختلفی، چون تنفسی هستند، از این رو باید هر دو سه ماه یک بار حتی در صورت نداشتن وجود علائم برای آزمایش کشت حلق مراجعه کنند.

مدیر امور بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تلاش برای کاهش هزینه‌های درمان بیماری‌های صعب العلاج افزود: با فراهم شدن امکانات برای آزمایش این بیماران در واحد آزمایشگاه بیمارستان کودکان اکبر، آزمایش کشت حلق انجام و  آنالیز آن از نظر وجود باکتری‌های پاتوژن و آنتی بیوتیک‌های موثر بر آن باکتری‌ها به پزشکان ارائه می‌شود.

 دکتر رضا وثوقی مقدم گفت: در واحد آزمایشگاه بیمارستان اکبر از وجود استادان مجرب و متخصصان میکروب شناسی برای شناسایی و تشخیص و گزارش انتی بیوتیک‌ها به استاندارد‌ترین و اصولی‌ترین استفاده شده است تا بهترین و مفید‌ترین خدمات به بیماران  ارائه شود.

 

ارائه‌ی خدمات درمانی مربوط به بیماران بزرگسال CF به صورت رایگان در بیمارستان قائم (عج)

فوق تخصص بیماری‌های ریوی و استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به انجام درمان‌های رایگان مربوط به بیماری CF  اطفال در بیمارستان اکبر گفت: این خدمات درمانی رایگان اکنون به بیماران بزرگسال CF در بیمارستان قائم (عج) هم ارائه می شود.

دکتر داوود عطاران گفت: خوشبختانه با اقدامات تشخیصی و درمانی که به همت همکاران گروه اطفال انجام و در سال‌های اخیر این بیماری خیلی زود تشخیص داده شده است   و در نتیجه طول عمر این بیماران در حال حاضر افزایش یافته است.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در گذشته بسیاری از بیماران CF به دوران بلوغ نمیرسیدند، اما با اقدامات درمانی که در طی دو دهه گذشته برای این بیماران انجام شده، آنها کم کم به سن بلوغ رسیدند.

دکتر عطاران همچنین تاکید کرد: با توجه به اینکه بیماران بزرگسال  دو - سه سالی است که از دوره کودکی به دوره بزرگسالی و بلوغ رسیده‌اند کهمه متخصصان داخلی لازم است که آگاهی کافی از این بیماری را پیدا کنند و در مواجهه با این بیماران اقدامات تشخیصی و درمانی را داشته باشند.

وی گفت:  در دانشگاه علوم پزشکی مشهد امکان پیوند ریه فراهم شده و درمانگاه پیوند ریه دانشگاه کهدر  دوران کرونا معلق شده بود، در بیمارستان امام رضا (ع) فعال شده است و ما می‌توانیم برای بیمارانی که اندیکاسیون پیوند ریه دارند به آنجا ارجاع دهیم

دیگر خبرها

  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست