Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمک گرفتن از مشاور برای ایرانیان خارج از کشور علاوه بر بعد زبان، بعد فرهنگی را نیز دربرمی­ گیرد. سیمیاروم بنیانگذار پلتفرم مشاوره آنلاین روانشناسی برای ایرانیان خارج از کشور است. با حضور مشاورانی که تخصص اصلی آن­ها در کنار سایر تخصص ­های­شان تسلط به روانشناسی مهاجرت و دغدغه ­های فرهنگی آن­هاست. بیش از ۶ هزار نفر از ایرانیان خارج از کشور تاکنون از خدمات مشاوره روانشناسی سیمیاروم استفاده کرده­ اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعی از روانشناسان ساکن ایران سیمیاروم با حضور آنلاین برخی از روانشناسان این مجموعه در دیگر کشورها مانند استرالیا، آمریکا و انگلیس و همچنین دیگر شهرهای ایران پنج­شنبه (پنجم خرداد) در نخستین دورهمی این مجموعه گردهم آمدند. بررسی وضعیت سلامت روان ایرانیان مهاجر و طرح پیشنهاداتی برای ارائه خدمات روانشناسی بهتر به این افراد از جمله موضوعاتی بود که در این دورهمی دوستانه مطرح شد.

سیمیاروم پلتفرمی است که به ایرانیان خارج از کشور خدمات مشاوره روانشناسی آنلاین به زبان فارسی ارائه می­ کند. مهاجرت و روانشناسی مهاجرت باتوجه به تخصص و تمرکز روانشناسان این مجموعه یکی ازحوزه­ های کلیدی ارائه خدمات مشاوره­ای سیمیاروم به حساب می ­آید.

سیمیاروم با حضور بیش از ۵۰ تن از روانشناسان برتر ایرانی در سراسر دنیا چهار سال است در این حوزه فعالیت می­ کند. تاکنون بیش از ۳۵هزار ساعت مشاوره آنلاین برای بیش از ۶ هزار نفر در حوزه­ های مختلف فردی، اختلال شخصیت، استرس، اضطراب، افسردگی، زوج درمانی، کودک و نوجوان، روابط بین فردی و... برگزار کرده است.

استادان، روانشناسان و روانپزشکانی چون دکتر جعفر بوالهری، روانپزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر فرشته موتابی، روانشناس بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، دکتر شهریار شهیدی، روانشناس بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی دکتر مهدی بینا، روانپزشک از استرالیا، و... در دورهمی خانواده بزرگ سیمیاروم حضور داشتند.

کار تیمی سیمیاروم فرصتی برای خدمت به مراجعان

دکتر بوالهری با تاکید براهمیت کار تیمی برای ارائه خدمات بهتر به مراجعان گفت: بدون تردید ارائه خدمات مشاوره به صورت آنلاین و مجازی فرصت خوبی برای این نیروی با انگیزه، پرانرژی و تلاشگر است که در مجموعه سیمیاروم گردهم آمده ­اند.

او با اشاره بر حوزه­ ها و رویکردهای مختلف تخصصی مشاوران سیمیاروم توضیح داد: کار تیمی این خانواده با بهبود سیستم ارجاع مراجعان به همکاران مختلف و در حوزه ­های تخصصی گوناگون کامل­تر هم می­شود.

دکتر بوالهری اشاره­ای به برگزاری رویدادها و بحث و گفت­و­گوهای مختلف سیمیاروم در شبکه­های مجازی داشت و افزود: حضور روانشناسان و روان­درمانگران سیمیاروم در این فضاها و شبکه ­های اجتماعی فرصت خوبی برای شناخت بهتر مراجع و مخاطب اصلی ما یعنی ایرانیان خارج از کشور است. تا بیشتر و از نزدیک با چالش­ها و دغدغه ­های آن­ها آشنا شویم.

سیمیاروم مرجعی برای تهیه پروتکل مشاوره آنلاین است

دکتر شهیدی نیز با تاکید برایده منحصر به فرد سیمیاروم از ابتدای راه ­اندازی این مجموعه گفت: استارتاپ سیمیاروم توانست خلاء جدی این حوزه یعنی ارائه خدمات روانشناسی به ایرانیان مهاجر خارج از کشور را حل کند. اگر در حال حاضر مجموعه ­های دیگری در این حوزه فعالیت می­ کنند همگی با الگوبرداری از سیمیاروم  و دغدغه­ های خانواده بزرگ سیمیاروم وارد این حوزه شده­ اند.

او با اشاره بر پاندمی کرونا و افزایش روند خدمات و فعالیت­ها به صورت آنلاین، توضیح داد: سیمیاروم و سیستمی که برای ارائه خدمات روانشناسی به صورت آنلاین برای مراجعان فراهم کرده است به ما نشان داد که چگونه می­توان از فضای آنلاین برای این خدمات استفاده کرد. همان­طور که بعد از پاندمی شاهد آن بودیم که بسیاری از خدمات مشاوره روانشناسی به صورت آنلاین برگزار شد.

دکتر شهیدی با تاکید بر مساله اخلاق در جلسات مشاوره آنلاین یادآور شد: جلسات آنلاین و بحث اخلاق در این جلسات و اصول و مبانی آن مساله مهمی است. چیزی که سیمیاروم با توجه به تجربه­اش در این زمینه می­تواند به صورت دستورالعمل در اختیار مراجعان و مشاوران قرار بدهد. تا از نکات حساس و مهمی که در روان­درمانی آنلاین باید به آن­ها توجه شود دیگران نیز مطلع شوند و از هرگونه آسیب احتمالی به مراجعان جلوگیری شود.

سیمیاروم نگاه تجاری به درمان ندارد

دکتر موتابی نیز با اشاره به جایگاه فعلی سیمیاروم در میان درمان­گران و استقبال آن­ها از پیوستن به این مجموعه، گفت: آن چیزی که سیمیاروم را از نمونه­ های مشابه که با الگوبرداری از سیمیاروم به این حوزه آمده ­اند متمایز می­کند، نگاه حرفه­ای دست­اندرکاران مجموعه به این کار است. نگاهی حرفه ­ای که اصلا جنبه بیزنسی و تجاری ندارد. همچنین دقیق  و مسوولیت ­پذیر بودن مسوولان این مجموعه از دیگر نقاط قوت آن است.

راه ­اندازی سیستم درون­گروهی برای ارجاع مراجعان به دیگر درمانگران، برگزاری جلسات ماهانه میان درمانگران مجموعه برای به اشتراک ­گذاری تجربه ­ها، ایجاد بخش گروه درمانی و ثبت پرونده درمانی مراجعان برای امکان ارجاع به دیگر درمانگران در صورت بروز مشکل برای درمانگر از جمله پیشنهاداتی بود که از سوی روان­درمانگران حاضر در این جمع مطرح شد.

دکتر محمدباقر صابری زفرقندی، دکتر حمید رحمانیان، دکتر ملیحه ایلخانی،  دکتر فریبا زرانی، دکتر نیره قشنگ، دکتر سعید ایمانی، دکتر مونا چراغی، دکتر رضا مولودی، دکتر آسیه اناری، دکتر سمیه بابایی، دکتر نوح افشار، دکتر فاطمه هادی، دکتر سعاده ملک­عسگر، دکتر سارا بنی­هاشمی، دکتر قیصر ملکی، شکوفه اویار حسینی، دکتر مریم کامی، دکتر لیلا سلیانی، دکتر محمودرضا اطمینان،  دکترعباس ذبیح­زاده، دکتر ساره بهزادی­پور (آنلاین)، دکتر مصطفی زارعان (آنلاین)  و دکتر شکوفه دادفرنیا (آنلاین) روان­درمانگران حاضر در دورهمی سیمیاروم بودند.

نخستین دورهمی خانواده بزرگ سیمیاروم با حضور جمعی از روان­درمانگران ساکن ایران این مجموعه، با حضور آنلاین برخی از درمان­گران از کشورهای دیگر و تعدادی از همکاران سیمیاروم پنج­شنبه (پنجم خرداد) برگزار شد.

کد خبر 680162 برچسب‌ها رپرتاژ آگهی روانشناسی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رپرتاژ آگهی روانشناسی ایرانیان خارج از کشور روان درمانگران صورت آنلاین مشاوره آنلاین خدمات مشاوره مشاوره روان ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۶۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش روز جهانی مشاوره گفت: یکی از مسوولیت‌های معاونت امور زنان و خانواده در سند مهندسی و فرهنگی، تدوین منشور مشاوره خانواده است که به تدوین نهایی رسیده و پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وی افزود: برای برنامه‌ریزی در پیشگیری یا کاهش طلاق، برنامه مدونی در ستاد زن و خانواده در دولت تصویب و پلتفرم همساز برای زوجین نوپا ایجاد شد و مشاوره برای زوجین و مهارت های زندگی به آنها آموزش داده می شود.

وی با اشاره به صفر شدن پشت نوبتی مستمری زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات و حمایت هایی مشاوره ای به هنگام روانشناسی، خدمات حقوقی و توانمندسازی نیز باید صورت گیرد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به نقش روانشناسان در امیدآفرینی، افزود: نقش روانشناسان در شادی آفرینی در زندگی در روح و جان بشر و تلاش برای بهینه بودن و زیبا زندگی کردن افراد بر کسی پوشیده نیست. در درمان بیماری های جسمی توصیه به روان آرام و سالم و روح شاداب می شود و این روح و روان است که می تواند سلامت جسم را تضمین کند یا به او برگرداند.

خزعلی ایجاد انگیزه، امید آفرینی، عشق و نشاط با توجه به شناخت توانمندی ها را مهمترین نقش روانشناس دانست، گفت: نقش روانشناسان برای جلوگیری از ناهنجاری ها و آسیب ها بر کسی پوشیده نیست و روانشناسان در ارتقای بینش، روش، دانش، کنش و واکنش نقش اساسی دارند و این روانشناسی سلامت و روانشناسی کمال است و روانشناسان می توانند توانمندی های فرد را به خوبی شناسایی کنند و قوه ها، داشته ها، ظرفیت ها و استعدادهای فرد را تبدیل به عمل و فعلیت و زندگی اور را متحول کنند.

ارائه یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی بهزیستی به مردم

مهری سادات موسوی معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نیز در این جلسه با بیان اینکه سازمان بهزیستی اولین تشکیلات دولتی است که علم روانشناسی و مشاوره را توانسته وارد ساختار اجرایی کند، گفت: ۹۴ مرکز دولتی و ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز مشاوره غیر دولتی در سال ۱۴۰۲ حدود یک میلیون نفر را طی دو میلیون و ۷۵۰ هزار جلسه مورد مشاوره قرار دادند.

وی افزود: در راستای عدالت اجتماعی و دسترسی عموم افراد به خدمات مشاوره خط ۱۴۸۰ سال گذشته یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشاوره تلفنی ارائه داده است و در سال جاری ارتقای خط و ارتباط با سایر خطوط در دستور کار قرار دارد.

موسوی با اشاره به اختصاص یاری برگ به خانواده های کم بضاعت و مددجویان سازمان بهزیستی، اظهارداشت: برنامه های دیگری مثل مشاوره های به افراد در شرف طلاق، دوره های آموزشی پیش از ازدواج، مهارتهای زندگی و فرزندپروری ارائه می شود که به سلامت روان جامعه کمک می کند.

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی کشور با بیان اینکه حدود ۲۲ سال پیش مسوولیت صدور پروانه فعالیت مراکز مشاوره به سازمان بهزیستی واگذار شده است، گفت: ۳ هزار و ۱۷۴ مرکز در این سال‌ها همراه بهزیستی بودند و نظارت های مختلفی بر روی این مراکز انجام می شود.

کد خبر 6092732

دیگر خبرها

  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • تدوین منشور مشاوره خانواده نهایی شد
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • روانشناسان نقش بسیار کلیدی در سلامت فردی و اجتماعی دارند
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل