Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@07:14:04 GMT

نرخ‌های واقعی را در سامانه 124 ببینید

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۳۰۹۰۲

نرخ‌های واقعی را در سامانه 124 ببینید

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی گفت: هر گونه تغییر قیمت کالاها باید از طریق سازمان حمایت اعلام شود و تا زمانی که این سازمان تغییرات قیمت‌ها را اعلام نکرده است هرگونه افزایش قیمتی، تخلف محسوب می‌شود.

محمدصادق مفتح در گفت‌وگو با ایران اکونومیست در رابطه با افزایش قیمت تایر، روغن موتور، مواد شوینده و  سایر کالاها در روزهای اخیر و میزان نظارت دولت در این‌باره، اظهار داشت:‌ سازمان حمایت بازوی کارشناسی ستاد تنظیم بازار است و شرکت‌های تولید‌کننده در صورت درخواست افزایش قیمت مستندات را به سازمان حمایت ارائه می‌دهند و سازمان حمایت نیز پس از بررسی و آنالیز قیمت‌ها آن را برای بررسی نهایی و تایید در اختیار ستاد تنظیم بازار قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: بنابراین سازمان حمایت جایگاه کارشناسی دارد و ستاد تنظیم بازار در نهایت تصمیم می‌گیرد که یک کالایی افزایش قیمت داشته باشد یا خیر. 

* هرگونه افزایش قیمت باید از طریق اطلاعیه سازمان حمایت اعلام شود

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به عنوان قائم مقام وزیر صمت و وزارتخانه‌ای که نماینده‌ در ستاد تنظیم بازار دارد بفرمایید که آیا با افزایش قیمت‌ کالاهایی از قبیل تایر و روغن موتور توسط ستاد تنظیم بازار در روزهای اخیر موافقت شده است؟ گفت: هرگونه تغییر قیمتی در مورد کالاهای مختلف باید توسط سازمان حمایت از طریق اطلاعیه یا درج در سامانه 124 اعلام شود، بنابراین تا زمانی که سازمان حمایت تغییرات قیمت‌ها را از طریق اطلاعیه اعلام نکرده و یا در سامانه 124 ثبت و درج نکرده است به این معناست که فرآیند تصمیم‌گیری در مورد قیمت کالا‌هایی که تولیدکنندگان درخواست افزایش قیمت داده‌اند تکمیل نشده است. 

مفتح با بیان اینکه قیمت‌گذاری هر کالایی فرآیند تصمیم‌گیری مخصوص به خود را دارد، اظهار داشت: به طور کلی قیمت تمام کالاها، فارغ از اینکه مربوط به کدام سازمان یا وزارتخانه هستند، از آنجا که سازمان حمایت یک سازمان فراوزارتخانه‌ای است، این سازمان باید تغییرات قیمت آنها را از روش‌هایی که ذکر شد اعلام کند. 

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی اظهار داشت: بنابراین سازمان حمایت در مورد تغییرات قیمت چه اطلاعیه بدهد و چه اطلاعیه ندهد ملاک قیمت کالاها، قیمت‌های مندرج در سامانه 124‌ سازمان حمایت است. 

وی افزود: بنابراین اگر قیمت جدید کالایی در سامانه 124 سازمان حمایت ثبت نشده باشد یعنی در مراجع تصمیم‌گیری قیمت تصویب نشده است. 

وی بیان داشت: درباره تغییرات قیمت کالاها در بسیاری موارد ممکن است که سازمان حمایت اطلاعیه صادر نکند اما در سامانه قیمت‌های جدید را اعلام می‌کند و همکان ملاک واقعی است. 

* افزایش قیمت کالا بدون اعلام سازمان حمایت تخلف است

مفتح در پاسخ به این سوال که در رابطه با افزایش قیمت کالاهایی مانند تایر، مواد شوینده، روغن موتور و سایر کالاها که سازمان حمایت هیچ گونه‌ مصوبه‌ای در رابطه با افزایش قمیت این کالاها صادر نکرده است اما قیمت این کالاها در بازار افزایش یافته است، چه باید کرد؟ گفت: هرگونه افزایش قیمتی بدون اعلام اطلاعیه سازمان حمایت در مورد افزایش قیمت تخلف است. 

وی در پاسخ به این سوال که شما از تخلف صحبت می‌کنید در حالی که در تمامی بازار این تغییرات قیمت اعمال شده و قیمت تایر خودروها و روغن موتور افزایش یافته است آیا با توجه به گستردگی این تخلفات امکان برخورد با آن وجود دارد؟ گفت: گستردگی تخلف موجب نمی‌شود که آن تخلف قانونی شود، اگر تخلفی حتی در حد گسترده انجام شود باید با آن برخورد شود. 

* مردم گرانی را به سامانه 124 اطلاع دهند

وی در پاسخ به این سوال که در حالی که همه واحدهای صنفی عرضه تایر اتومبیل و روغن موتور و نیز شوینده، قیمت‌ها را گران کرده‌اند و امروز مردم در مقابل این تخلفات چه باید بکنند؟ گفت: پاسخ این سوال 40 سال است که داده شده است، مردم می‌توانند با سامانه 124 سازمان حمایت تماس بگیرند و گران فروشی را اعلام کنند تا اقدامات لازم درباره آن انجام شود و موضوع مورد رسیدگی قرار گیرد. 

* کالاهایی که اخیرا افزایش قیمت داشته‌اند

به گزارش فارس، طبق اطلاعیه‌ای که تولید‌کنندگان تایر در فضای مجازی منتشر کردند قیمت تایرهای رادیال از روز 8 خرداد به میزان 30 درصد افزایش یافت و قیمت تایرهای بایاس نیز بین 15 تا 25 درصد افزایش یافت.

همچنین در روزهای اخیر خبری در فضای مجاز منتشر شد مبنی بر اینکه با موافقت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت محصولات روانکار موتوری (روغن موتور)  به میزان 25 درصد افزایش یافته است.

‌در روزهای اخیر افزایش قیمت مواد شوینده، تن ماهی، سس مایونز و حتی برخی از برندهای ‌‌تولید کننده بیسکویت و پفک نیز از طریق انجمن‌های مربوطه یا فضای مجازی اعلام شده است. 

 

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: قائم مقام وزیر صمت ستاد تنظیم بازار سازمان حمایت روزهای اخیر تغییرات قیمت سامانه 124 قیمت کالاها افزایش قیمت روغن موتور قیمت تایر قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۰۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود

استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه تفکیک میان فعالان اقتصادی واقعی و غیرواقعی با حضورشان در سامانه الکترونیک شناسه یکتا امکانپذیراست گفت: از فعالان اقتصادی واقعی در راستای تحقق شعار سال حمایت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان عصر امروز در جلسه وبیناری با فرمانداران با محوریت حذف مجوزهای کاغذی و جایگزینی مجوز الکترونیکی شناسه یکتا اظهار داشت: در نظام بروکراتیک ارتباطات انسانی و کاغذ منشأ فساد هستند که با حذف آ‌ن‌ها و توسعه سامانه‌های الکترونیک گلایه مهم مردم از فساد نیز رفع می‌شود. 

وی با تأکید بر لزوم شفاف سازی در تمام ابعاد تجاری، مالی و تخصیص یارانه‌های دولتی افزود: تاکید دارم نباید محدودیت‌ها باعث زیان فعالان واقعی حوزه بازار و اقتصاد شود و یکی از موارد ساماندهی شناسایی ایشان از طریق درگاه‌های الکترونیک و شناسه یکتاست.

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه هرمزگان اولین استان ایجاد کننده واحد مبارزه با پولشویی در کشور بوده است، گفت:سال گذشته باجدیت شفاف سازی را آغاز کرده‌ایم در حوزه های مختلف، از انتقال پروانه‌های مالیاتی، کارت‌های بازرگانی و حساب‌های بانکی مجهول تا بازپس‌گیری چندصد قطعه زمین واگذارشده برای انجام فعالیت اقتصادی که هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده بودند و این مسیر را ادامه می دهیم. 

دوستی ضمن بررسی آخرین آمار ثبت نام صنوف مختلف در درگاه ملی مجوزها در تمام شهرستان‌های استان، اظهار داشت: فرمانداران و مدیران دستگاه‌های اجرایی تکلیف دارند وقت بگذارند تا جایگزینی پروانه کسب الکترونیک بطور کامل انجام و تا فرصت 25 اردیبهشت ماه همه اصناف شناسه یکتا دریافت کنند.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، افزود: باید میان فعالین اقتصادی واقعی و غیر واقعی تفکیک ایجاد شود و حمایت‌ها بویژه در راستای تحقق شعار سال به فعالان واقعی اختصاص داده شود که این مسئله با ثبت نام صنوف در درگاه ملی مجوزها تسریع خواهدشد. 

 انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • پرسپولیس خیال هوادارانش را راحت کرد
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • استاندار هرمزگان: از فعالان اقتصادی واقعی حمایت می‌شود
  • مستاجران بخوانند؛ پیش‌بینی تازه از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • افزایش قیمت‌های اجاره در سال ۱۴۰۳ چقدر خواهد شد؟
  • پیش‌بینی رییس اتحادیه املاک از قیمت اجاره در سال ۱۴۰۳
  • برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟