Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدصادق مفتح در رابطه با افزایش قیمت تایر، روغن موتور، مواد شوینده و  سایر کالاها در روزهای اخیر و میزان نظارت دولت در این‌باره، اظهار داشت:‌ سازمان حمایت بازوی کارشناسی ستاد تنظیم بازار است و شرکت‌های تولید‌کننده در صورت درخواست افزایش قیمت مستندات را به سازمان حمایت ارائه می‌دهند و سازمان حمایت نیز پس از بررسی و آنالیز قیمت‌ها آن را برای بررسی نهایی و تایید در اختیار ستاد تنظیم بازار قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: بنابراین سازمان حمایت جایگاه کارشناسی دارد و ستاد تنظیم بازار در نهایت تصمیم می‌گیرد که یک کالایی افزایش قیمت داشته باشد یا خیر.

* هرگونه افزایش قیمت باید از طریق اطلاعیه سازمان حمایت اعلام شود

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به عنوان قائم مقام وزیر صمت و وزارتخانه‌ای که نماینده‌ در ستاد تنظیم بازار دارد بفرمایید که آیا با افزایش قیمت‌ کالاهایی از قبیل تایر و روغن موتور توسط ستاد تنظیم بازار در روزهای اخیر موافقت شده است؟ گفت: هرگونه تغییر قیمتی در مورد کالاهای مختلف باید توسط سازمان حمایت از طریق اطلاعیه یا درج در سامانه 124 اعلام شود، بنابراین تا زمانی که سازمان حمایت تغییرات قیمت‌ها را از طریق اطلاعیه اعلام نکرده و یا در سامانه 124 ثبت و درج نکرده است به این معناست که فرآیند تصمیم‌گیری در مورد قیمت کالا‌هایی که تولیدکنندگان درخواست افزایش قیمت داده‌اند تکمیل نشده است.

مفتح با بیان اینکه قیمت‌گذاری هر کالایی فرآیند تصمیم‌گیری مخصوص به خود را دارد، اظهار داشت: به طور کلی قیمت تمام کالاها، فارغ از اینکه مربوط به کدام سازمان یا وزارتخانه هستند، از آنجا که سازمان حمایت یک سازمان فراوزارتخانه‌ای است، این سازمان باید تغییرات قیمت آنها را از روش‌هایی که ذکر شد اعلام کند.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی اظهار داشت: بنابراین سازمان حمایت در مورد تغییرات قیمت چه اطلاعیه بدهد و چه اطلاعیه ندهد ملاک قیمت کالاها، قیمت‌های مندرج در سامانه 124‌ سازمان حمایت است.

وی افزود: بنابراین اگر قیمت جدید کالایی در سامانه 124 سازمان حمایت ثبت نشده باشد یعنی در مراجع تصمیم‌گیری قیمت تصویب نشده است.

وی بیان داشت: درباره تغییرات قیمت کالاها در بسیاری موارد ممکن است که سازمان حمایت اطلاعیه صادر نکند اما در سامانه قیمت‌های جدید را اعلام می‌کند و همکان ملاک واقعی است.

* افزایش قیمت کالا بدون اعلام سازمان حمایت تخلف است

مفتح در پاسخ به این سوال که در رابطه با افزایش قیمت کالاهایی مانند تایر، مواد شوینده، روغن موتور و سایر کالاها که سازمان حمایت هیچ گونه‌ مصوبه‌ای در رابطه با افزایش قمیت این کالاها صادر نکرده است اما قیمت این کالاها در بازار افزایش یافته است، چه باید کرد؟ گفت: هرگونه افزایش قیمتی بدون اعلام اطلاعیه سازمان حمایت در مورد افزایش قیمت تخلف است.

وی در پاسخ به این سوال که شما از تخلف صحبت می‌کنید در حالی که در تمامی بازار این تغییرات قیمت اعمال شده و قیمت تایر خودروها و روغن موتور افزایش یافته است آیا با توجه به گستردگی این تخلفات امکان برخورد با آن وجود دارد؟ گفت: گستردگی تخلف موجب نمی‌شود که آن تخلف قانونی شود، اگر تخلفی حتی در حد گسترده انجام شود باید با آن برخورد شود.

* مردم گرانی را به سامانه 124 اطلاع دهند

وی در پاسخ به این سوال که در حالی که همه واحدهای صنفی عرضه تایر اتومبیل و روغن موتور و نیز شوینده، قیمت‌ها را گران کرده‌اند و امروز مردم در مقابل این تخلفات چه باید بکنند؟ گفت: پاسخ این سوال 40 سال است که داده شده است، مردم می‌توانند با سامانه 124 سازمان حمایت تماس بگیرند و گران فروشی را اعلام کنند تا اقدامات لازم درباره آن انجام شود و موضوع مورد رسیدگی قرار گیرد.

* کالاهایی که اخیرا افزایش قیمت داشته‌اند

به گزارش فارس، طبق اطلاعیه‌ای که تولید‌کنندگان تایر در فضای مجازی منتشر کردند قیمت تایرهای رادیال از روز 8 خرداد به میزان 30 درصد افزایش یافت و قیمت تایرهای بایاس نیز بین 15 تا 25 درصد افزایش یافت.

همچنین در روزهای اخیر خبری در فضای مجاز منتشر شد مبنی بر اینکه با موافقت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، قیمت محصولات روانکار موتوری (روغن موتور)  به میزان 25 درصد افزایش یافته است.

‌در روزهای اخیر افزایش قیمت مواد شوینده، تن ماهی، سس مایونز و حتی برخی از برندهای ‌‌تولید کننده بیسکویت و پفک نیز از طریق انجمن‌های مربوطه یا فضای مجازی اعلام شده است.

منبع: فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: سامانه 124 مواد شوینده روغن موتور گرانی کالاها ستاد تنظیم بازار سازمان حمایت روزهای اخیر تغییرات قیمت سامانه 124 افزایش قیمت روغن موتور قیمت تایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۱۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران

در بازار امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه قیمت دلار، سکه و طلا ریزش کردند. در همین راستا فعالان بازار در خصوص نوسان کاهشی قیمت‌ها بر چند دلیل مهم تاکید دارند.

به گزارش اقتصادنیوز، بازار ارز تهران در اولین روز هفته جاری شاهد ریزش آبشاری قیمت دلار بود؛ در هرات قیمت دلار در حالی که در کانال ۶۲ هزار تومان شروع به کار کرده بود، در عصر امروز ۲ کانال عقب نشست و وارد کانال ۶۰ هزار تومان شد.

در تهران هم خبر‌های رسمی، قیمت دلار در کانال ۶۱ هزار تومان را تایید می‌کنند. آنطور که خبرگزاری اصولگرای تسنیم در گزارشی با عنوان «تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار باز هم ریخت» آورده، «دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی بازگشته است.» البته این خبرگزاری نوشته که «برخی کانال‌های تلگرامی» تلاش دارند «قیمت دلار در محدوده ۶۲ـ۶۳ هزار تومان» حفظ شود. 

برخی فعالان بازار همچنان بر اثر ریسک‌های سیاسی بر بازار ارز تهران تاکید دارند؛ ریسکی که این روز‌ها در خاورمیانه اندکی کمرنگ شده و به باور این گروه از معامله گران، همین موضوع کاهش تقاضا برای خرید دلار را به دنبال داشته است.

همچنین از نظر آنها دومین عامل نوسان کاهشی دلار ناشی از تزریق درهم است. گفتنی است قیمت حواله درهم امروز با افت تقریباً ۲۵۰ تومانی یک کانال سقوط کرده بود.

به باور معامله گران، سومین دلیل عقب نشینی دلار در تهران ناشی از نزولی شدن قیمت دلار در هرات بوده است. آن طور که این فعالان بازار ارز مدعی بودند، دلار هرات امروز با دنده معکوس خود بر روی سطوح مهم و حیاتی معامله شد. به‌این‌ترتیب هرات امروز شاهد سقوط یک هزارتومانی اسکناس آمریکایی بود.

فارغ از تمام موارد ذکر شده، بازار ارز‌های دیجیتال هم قرمز شده است. بر این اساس قیمت تتر در انتهای هفته گذشته با کاهش در کانال ۶۳ هزار تومان تثبیت داد و به کف این کانال رسید. روند نزولی ان در ابتدای هفته هم ادامه پیدا کرد و در زمان تدوین این گزارش در حول و حوش ۶۱ هزار و ۸۹۷ هزار تومان به فروش رسید.

البته در بازار امروز برخی از معامله گران به سفر فرزین به ریاض هم گوشه چشمی داشتند. به گفته روابط عمومی بانک مرکزی، فرزین راهی عربستان شده است تا مناسبات پولی و بانکی ایران را با این کشور توسعه دهد. البته قرار است احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد نیز به جمع مقامات ایرانی در ریاض برای شرکت در جشن ۵۰ سالگی بانک توسعه اسلامی بپیوندد.

معامله گران می‌گفتند عربستان برای بازار ارز مهم است. نگاهی به تاریخچه قیمت‌ها در گذشته نشان می‌دهد در اسفندماه سال ۱۴۰۱ در حالی که دلار روند صعودی داشت، از سرگیری روابط دیپلماتیک میان ایران و عربستان در چین اعلام شد و همین اتفاق آب سردی بر آتش دلار شد. در شرایط کنونی هم معامله گران در انتظار نتایج این سفر هستند.

البته سفر فرزین به ریاض در شرایطی است که اختلاف مجلس و دولت بالا گرفته و دولت سکوت خود را در برابر اولتیماتوم محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به رئیس کل بانک مرکزی شکست؛ اولتیماتومی که مجلسی‌ها به دولت هشدار داده بودند که «تا یکشنبه منتظر برنامه این بانک برای مدیریت بازار ارز می‌ماند و پس از آن خود مجلس برنامه‌ای را خواهد نوشت.»

این ضرب الاجل، به نامه رسمی معاون پارلمانی رئیس جمهوری به رئیس مجلس انجامید؛ سیدمحمد حسینی در بخشی از این نامه با لحنی کنایه آمیز بر استقلال بانک مرکزی تاکید کرد و نوشت: «قانون جدید بانک مرکزی در خرداد ماه سال جاری، اجرایی خواهد شد. در حال حاضر، بانک مرکزی در چارچوب قانون قبلی در حال فعالیت است و هیچ اختیار جدیدی به این نهاد واگذار نشده است. مهم‌ترین محور قانون جدید، افزایش استقلال بانک مرکزی در سیاستگذاری پولی و ارزی است که با موارد ذکر شده مغایر است.»

این جدال در مسیر پاستور-بهارستان در حالی ادامه دارد که امروز در معاملات امروز مرکز مبادله ارز و طلای ایران، هر اسکناس دلار آمریکا با افزایش ۱۶۰ تومانی به‌نرخ ۴۴ هزار و ۱۹۸ تومان و حواله دلار نیز به‌نرخ ۴۱ هزار و ۲۶۸ تومان معامله می‌شود.

قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۴۷ هزار و ۲۳۲ تومان و نرخ حواله یورو به ۴۴ هزار و ۱۰۱ تومان رسیده است. از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با افزایش جزئی وارد کانال جدید شد و با ۱۲ هزار و ۳۴ تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز ۱۱ هزار و ۲۳۷ تومان است.

همچنین امروز اثر کاهش قیمت دلار بر روی قیمت طلا و سکه مشهود بود. بررسی‌ها نشان می‌دهد به دنبال نوسانات کاهشی نرخ ارز دو فلز گران بهای داخلی هم جانی برای صعود نداشتند و از صبح امروز خریداران در لاک احتیاط فرو رفتند. قیمت طلا ۱۸ عیار در معاملات نقدی امروز تقریباً ۸۴ هزار و ۳۰۰ تومان ارزان شد و در حدود ۳ میلیون و ۴۵۰ هزار و ۱۰۰ تومان معامله شد. همچنین طبق اعلام سایت اتحادیه طلا و جواهر، سکه امامی امروز به کانال ۴۱ میلیون تومان برگشت و با ۴۱ میلیون و ۲۵۱ هزار تومان معامله شد. به‌این‌ترتیب سکه امامی در چند روز اخیر یک میلیون تومان ارزان شده است.

tags # طلا ، قیمت سکه و طلا سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • سقوط طلا دامن‌گیر نقره شد/ معامله‌گران در لاک احتیاطی!
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • برنامه جدید وزارت راه برای حمایت از مستاجران اعلام شد | وام ودیعه مسکن در ۱۴۰۳ افزایش می باید؟
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!