Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@00:09:33 GMT

صادرات چسب کاشی نانویی به کشور‌های همسایه

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۳۱۱۸۲

صادرات چسب کاشی نانویی به کشور‌های همسایه

شرکت تعاونی تولیدی و توزیع توپراک خزر چسب کاشی و سرامیک حاوی نانوذرات، موسوم به «سرمیکس»، را به کشور‌های عراق، آذربایجان و قطر صادر کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شرکت تعاونی تولیدی و توزیع توپراک خزر چسب کاشی و سرامیک حاوی نانوذرات، موسوم به «سرمیکس»، را به کشور‌های عراق، آذربایجان و قطر صادر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حسین سودمند از مدیران این شرکت می‌گوید: «چسب کاشی سرمیکس مناسب برای انواع کاشی، سرامیک و سنگ‌ها بوده و قابل استفاده در کاشی‌های کف، بدنه و مناسب برای کاشی‌های با ابعاد بزرگ است. از این چسب در سازه‌های مختلف به ویژه ویلاسازی در شهر‌های شمالی استفاده می‌شود. عملکرد این چسب به گونه‌ای بوده که ما مشتریانی از کشور‌های همسایه نظیر عراق، آذربایجان و قطر داشته‌ایم و بیش از ۱۸۰ تُــن از این چسب به این کشور‌ها صادر شده است.»

وی می‌افزاید: «ما دفاتر مختلفی در ترکیه و کشور‌های دیگر داریم که از طریق این دفاتر تلاش داریم تا این محصول را به شرکت‌های خارجی معرفی کنیم. در داخل کشور نیز تقاضا از شهر‌های مختلف برای این محصول داشته‌ایم و در برج‌های مختلفی در تهران و دیگر شهر‌ها از این چسب استفاده شده است. عملکرد این چسب به گونه‌ای است که ۱۵ سال گارانتی برای آن در نظر گرفته‌ایم.»

سودمند درباره این چسب می‌گوید: «در این چسب ما از نانوذرات سیلیس استفاده کرده‌ایم و نانوذرات مصرفی در این محصول را نیز خودمان تولید می‌کنیم. البته به جز چسب، در محصولات دیگری نیز از این نانوذرات استفاده می‌کنیم که تیرآهن‌های ضدآتش از جمله این محصولات است.»

از این چسب با عنوان چسب کاشی پرسلان نیز نام می‌برند که از خصوصیت آن می‌توان به چسبندگی بالا و انعطاف پذیری مناسب، چسبندگی تقویت شده اشاره کرد. محتویات این محصول شامل سیمان با کیفیت بالا و مواد پرکننده ضخیم و چسباننده‌هایی به رنگ سفید و خاکستری با چگالی ۳ تا ۴ گرم بر سانتیمتر مکعب است. این چسب قابل استفاده برای نصب انوع کاشی پرسلان، سنگ‌های طبیعی و مرمر، موزائیک‌های شیشه‌ای، سنگ‌های طبیعی و تراورتن بوده و برای نصب روی کف‌های حرارتی و زیرلایه‌های کم منفذ مانند کاشی‌های سرامیکی قبلی نیز مناسب است. انعطاف‌پذیری بالا و مقاومت نسبت به یخ زدگی، رطوبت و شوک‌های حرارتی از دیگر ویژگی‌های این چسب است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: چسب نانو فناوری چسب کاشی صادرات چسب کاشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟

رمضان بهرامی، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان در گفت‌وگو با ایلنا گفت: تا یک دهه پیش ترکمنستان بازار بکری برای مرغ ایرانی بود زیرا این کشور مرغ تولید نمی‌کرد و کل تقاضای جمعیت شش میلیون نفری آن را صنعت مرغداری ایران تامین می‌کرد.

وی افزود: البته در آن زمان از فرانسه و ترکیه هم مرغ به ترکمنستان وارد می‌شد اما ایران به دلیل نزدیکی جغرافیایی گزینه مطلوب‌تری برای ترکمنستانی‌ها بود، با این حال ابلاغ بخش‌نامه‌های ناگهانی و پیش‌بینی نشده از سوی مسئولان ایرانی صادرات مرغ را از ایران به این کشور با توقف‌های گاه و بیگاه روبه‌رو می‌کرد و سبب می‌شد بازرگانان ایرانی نتوانند به تعهدات خود در بازار مصرف این کشور عمل کنند؛ این خطای ایران در صادرات با ترکمنستان آنها را به تکاپو انداخت تا خود تولید مرغ را آغاز کنند و امروز نه تنها خودکفا شده‌اند بلکه ظرفیت‌های صادراتی هم دارند.

بهرامی خاطرنشان کرد: دولت ترکمنستان حمایت ویژه‌ای از صنعت مرغداری دارد تا جایی که امروز قیمت مرغ در ترکمنستان برابر با ۴۰۰۰۰ تومان ایران است، بنابراین امکان ورود دوباره به این بازار وجود ندارد.  

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان تصریح کرد: اگر خطای مسئولان دولتی در تنظیم مقررات صادراتی نبود امروز بازار ترکمنستان را از دست نمی‌دادیم البته که منظور دولت خاصی نیست به طور کلی دولت‌ها سیاست ‌توقف صادرات را باید کنار بگذارند و برای تنظیم بازار داخل بر صادرات تعرفه تعیین کنند تا دروازه‌های صادراتی به کل به روی صادرکنندگان بسته نشود، برای صادرکنندگان حفظ بازار در اولویت است و حتی نسبت به کسب سود هم اهمیت بیشتری دارد.

وی یادآور شد: در خرداد ماه پیش رو رئیس جمهور برای بار دوم در طول ریاست جمهوری خود به ترکمنستان سفر می‌کند و این نشان‌دهنده اینست که رویکرد دولت بر توسعه روابط با همسایگان است، در پی همین رویکرد است که اکسپو۲۰۲۴ شکل گرفت و حدود ۱۵۰ نفر ترکمنستانی در این رویداد حضور پیدا کردند.  

بهرامی از محصولات صنایع فلزی، سلولوزی، معدنی، مواد غذایی، خدمات فنی مهندسی و مصالح ساختمانی به عنوان کالاهایی یاد کرد که صادرات ۴۵۰ میلیون دلاری ایران به ترکمنستان را در حال حاضر تشکیل می‌دهند. 

به گفته او این رقم تا پایان سال ۲۰۲۴ میلادی جهش چشمگیری خواهد یافت. 

وی گفت: ایران مواد اولیه صنایع پتروشیمی و نساجی و مواد معدنی از ترکمنستان وارد می‌کند. 

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان دو برابر شدن صادرات ایران به ترکمنستان را تا پایان سال جاری میلادی رد کرد و توضیح داد: صادرات نیاز به منابع دارد؛ در شرایطی که قیمت دلار در بازار آزاد از ۶۰۰۰۰ تومان فراتر رفته دولت در حمایت از صادرکنندگان چه راهکاری اتخاذ کرده است؟ 

بهرامی بیان کرد: امروز بانک‌های توسعه‌ای کشور فعالیت خود را به دادن وام‌های ازدواج و فرزندآوری تغییر داده‌اند و یا به بنگاه‌داری روی آورده‌اند در حالی که این بانک‌ها با هدف توسعه فعالیت‌های اقتصادی از جمله صادرات راه‌اندازی شده بودند. 

وی همچنین اظهار کرد: اکنون بیشتر صادرات کشور با اتکا بر درآمد داخلی خود شرکت‌ها انجام می‌شود و این شرکت‌ها با پذیرش ریسک‌های صادراتی این امر را پیش می‌برند. 

دیگر خبرها

  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • چتر فناوری روی محصولات بهداشتی باز شد/معرفی ۱۳ محصول نانوسلامت فناورانه
  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • یک کشف علمی از جنس اشعار «خیام»؛ فسیل انسان در حمّام خانۀ شما! (+عکس)
  • پس لرزه ادعای نماینده تندرو مجلس درباره روابط جنسی در ترکیه /روابط با کشور همسایه به مشکل می خورد؟
  • حمله گازانبری امارت به تعهدات آبی با ایران ؛ همسایه‌آزاری تمامی ندارد
  • تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • طعنه سنگین روحانی به شورای نگهبان و دولت؛ باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!