Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمان فیض در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: برداشت انگور یاقوتی در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه از اواخر هفته گذشته آغاز شده و تا پایان خرداد ماه نیز کشاورزان مشغول برداشت این محصول خواهند بود.

وی با اشاره به سطح زیر کشت انگور یاقوتی در استان کرمانشاه، افزود: سه هزار و ۴۰۰ هکتار زمین زیر کشت انگور یاقوتی در استان کرمانشاه وجود دارد که از این میزان حدود یک هزار و ۳۴۰ هکتار به باروری رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه تصریح کرد: شهرستان‌های قصرشیرین، سرپل‌ذهاب و گیلانغرب عمده‌ترین تولیدکنندگان انگور یاقوتی در استان کرمانشاه هستند و سایر استان‌ها نیز به صورت محدودتری این محصول را پرورش می‌دهند.

فیض با بیان اینکه صادرات انگور یاقوتی در استان کرمانشاه صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: از میزان انگور تولید شده در تاکستان‌های استان کرمانشاه علاوه بر مصرف داخلی هرساله بخش زیادی به مراکز سایر استان‌ها صادر می‌شود.

وی تولید انگور یاقوتی استان کرمانشاه را نوبرانه دانست و تاکید کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته تا پایان زمان برداشت در تمام شهرستان‌های استان کرمانشاه حدود ۱۸ هزار تن تولید انگور یاقوتی خواهیم داشت.

کد خبر 5504018

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه جهادکشاورزی کرمانشاه انگور باغات بوشهر ساختمان متروپل کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا ویروس کرونا متروپل آبادان اردبیل ابادان دهه کرامت شهادت امام صادق ع احتکار خراسان رضوی شیراز انگور یاقوتی در استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۱۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی

لیلا مودت کارشناس مسئول نباتات صنعتی جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: امسال سهمیه ابلاغی استان برای کشت دانه روغنی کلزا ۵ هزار هکتار بوده که تاکنون حدود ۴ هزار و ۳۵۰ هکتار آن در سطح این استان محقق شده است.

وی اضافه کرد: میزان کشت محصول کلزا امسال نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار بیشتر است.

کارشناس مسئول نباتات صنعتی جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه دانه روغنی کاملینا از قابلیت بسیار خوبی برای کشت در مزارع دیم برخوردار است، ادامه داد: این محصول از جمله گیاهان دانه روغنی مقاوم به خشکی و سرما است که در برابر آفات و بیماری‌ها مقاومت قابل توجهی دارد.

مودت با اشاره به امکان کاشت و برداشت مکانیزه این محصول گفت: کاملینا می‌تواند محصول مناسبی در چرخه تناوب زراعی غلات دیم باشد و بازده و سودآوری مناسبی در این اراضی داشته باشد.

کلزا معمولا اواخر خرداد یا اوایل تیر در آذربایجان‌غربی برداشت می‌شود.

کشت دانه روغنی کلزا در تناوب با گندم موجب تقویت خاک و پایداری تولید گندم در کشور می‌شود و ترویج آن طی سال‌های اخیر تدبیری از سوی مسئولان برای افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی آذربایجان‌غربی بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • روزی برای قدردانی از سربازان عرصه تولید در تاکستان+ فیلم
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • کاهش۱۰ درصدی کشت گل محمدی در خراسان رضوی به دلیل خشکسالی
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • برداشت گندم از مزارع کرمانشاه آغاز شد
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • مشاهده علائم بیماری سفیدک انگور در تاکستان‌های خراسان شمالی
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی