Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه تربیت مدرس و معاونت حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، ۱۰ خردادماه به امضا رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه تربیت مدرس و معاونت حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، روز سه شنبه ۱۰ خرداد ماه به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم که با حضور رییس دانشگاه تربیت مدرس، مشاور رییس دانشگاه، معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی و رییس دانشکده حقوق، معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور، مسئول دفتر دادستانی کل کشور، جمعی از مدیران دادستانی کل و مدیران معاونت حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم در محل ساختمان قوه قضاییه برگزار شد، غلامعباس ترکی معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور در سخنانی ضمن خیر مقدم به حاضران در نشست اظهار داشت: تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه تربیت مدرس و معاونت حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور یک تفاهم نامه همکاری کاربردی، پژوهشی، علمی و ارتباطات مشترک است که اقامه و گسترش حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم و آسیب‌های اجتماعی محور اصلی این تفاهم نامه می‌باشد که در این راستا دستگاه قضایی نیازمند استفاده از جامعه دانشگاهی و حوزوی و اندیشمندان و نخبگان است.


وی به تعریف کلی حقوق عامه و دربرگیری آن در مباحث اجتماعی و فرهنگی اشاره و تصریح کرد: متولی بحث حقوق عامه، معاونت حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور می‌باشد که حقوق عامه محدود به اموال و اشیا نمی‌باشد، هر چیزی که حق مردم شناخته شود در قانون اساسی موضوع حقوق عامه است و ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی را شامل می‌شود.


وی تحول و تعالی در برنامه‌های قوه قضاییه را بسیار حائز اهمیت خواند و گفت: سند تحول قوه قضاییه که به تأیید مقام معظم رهبری نیز رسید، سرلوحه بسیاری از برنامه‌های قوه قضاییه قرار گرفته است. ما نیازمند تحول و تعالی مستمر هستیم و جامعه دانشگاهی در این راستا بسیار کمک کننده خواهد بود. همچنین ارتقای وضعیت قوانین و زیرساخت حقوقی امری ضروری است و ساز وکار حکمرانی قضایی در کشور نیاز به ارتقا دارد و اساتید دانشگاه تربیت مدرس می‌توانند قوه قضاییه را در رسیدن به این اهداف یاری کنند.


معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور خاطر نشان ساخت: برای کسب موفقیت نیاز به دانش و نگاه عالمانه داریم و به دنبال این هستیم که از ظرفیت دانشگاه تربیت مدرس در بخش‌های مربوط به پژوهشکده ها، اندیشکده‌ها و حوزه‌های دانش بنیان استفاده کنیم و تسهیلاتی را برای پژوهش‌های قضایی عزیزان دانشگاهی فراهم نماییم.
ترکی یادآور شد: مطالعات تئوری و نظری بدون توجه به ساختار قضایی و رویه عملی در دادسرا و دادگاه، واقع بینانه و عملی نیست و این همکاری سبب خواهد شد که دسترسی پژوهشگران به نظام قضایی و حضور در مجامع قضایی تسهیل شود. همچنین شبیه سازی دادگاه‌ها و شعب دیوان عالی کشور نیز در این زمینه حائز اهمیت است و این امکان فراهم خواهد شد تا دانشجویان در کنار مطالب تئوری، فضای عملی کار حقوقی و قضایی را نیز درک کنند.

ایجاد مرکز نوآوری در زمینه حکمرانی قضایی و حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم

وی ایجاد مرکز نوآوری در زمینه حکمرانی قضایی و حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم از سوی دانشگاه تربیت مدرس ر ا یک اقدام بزرگ عنوان کرد و گفت: قطعا ایجاد این مرکز می‌تواند سبب ایجاد تحول در نظام قضایی ما به ویژه در حوزه حقوق عامه شود تا بتوانیم با اساتفاده از ظرفیت‌های علمی ودانشگاهی مطالعات کامل تری نسبت به مصادیق حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم داشته باشیم.


وی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد با همکاری‌های مشترک طرفین شاهد تحول در زمینه رفع موانع برای توسعه حقوق عامه باشیم.


در ادامه دانشجو ضمن معرفی کوتاهی از دانشگاه تربیت مدرس این دانشگاه را دانشگاهی جامع و تنها دانشگاه دولتی تحصیلات تکمیلی در کشور عنوان کرد که با بهره گیری از حدود ۷۸۰ عضو هیات علمی و دارا بودن ۱۱ هزار دانشجو کارشناسی ارشد و دکتری از ظرفیت‌های علمی خوبی برای برخوردار است.


وی تشکیل کارگروه‌های اندیشه ورزمشترک برای حکمرانی حقوقی و قضایی و طرح هوشمند سازی نظام قضایی با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم و برگزاری سمینار‌ها و دوره‌های آموزشی را اهداف این تفاهم نامه عنوان کرد.


وی افزود: در راستای این همکاری مشترک، ارتقای سطح علمی اساتید دانشگاه در موضوعات مختلف مربوط به قوه قضاییه و دادستانی و نیز رفع نیاز علمی در بخش‌های مختلف دادستانی قوه قضاییه از طریق منابع داخل دانشگاه صورت می‌گیرد. همچنین در دانشگاه تربیت مدرس یک مرکز مطالعات حقوقی نیز دایر می‌باشد که می‌تواند در زمینه این همکاری‌های مشترک کمک کننده باشد و خدمات علمی خوبی ر ابه قوه قضاییه ارائه نماید.


رییس دانشگاه شناخت عامه مردم از حقوق و آزادی‌های مشروع خود را امری بسیار مهم عنوان کرد و گفت: مسئول مراقبت از آزادی و عدالت در جامعه، قوه قضاییه است و اگر این موضوع درست تعریف شود و افراد به نوع حقوق و آزادی‌هایی که دارند آگاهی داشته باشند و این امر با زبان علمی و نه سیاسی بیان شود، قطعا جلوی بسیاری از تبلیغات سوء معاندین جمهوری اسلامی گرفته خواهد شد.


وی همچنین از موفقیت دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس در زمینه شبیه سازی دادگاه‌های بین المللی و جلسات محاکمه دیوان بین المللی کیفری خبر داد و گفت: بسیاری از مشکلات و عدم موفقیت‌ها در دادگاه‌های بین المللی فقط به دلیل نداشتن تجربه در دادگاه‌های بین المللی است که این شبیه سازی‌ها سبب خواهد شد افراد با این مقوله نیز آشنا شوند و تجربه کسب کنند.

اعلام آمادگی دانشگاه تربیت مدرس در خصوص بررسی علمی و کارشناسی حوادثی نظیر حادثه ساختمان متروپل

رییس دانشگاه همچنین به تجربه دانشگاه تربیت مدرس در زمینه بررسی علمی و تخصصی حادثه پلاسکو اشاره کرد و گفت: دانشگاه تربیت مدرس به دلیل تجربه و ظرفیت علمی بالای اساتید آن می‌تواند در صورت ضرورت در خصوص بررسی علمی حوادثی نظیر حادثه ساختمان متروپل آبادان همکاری نماید و پیش از این نیز در حادثه پلاسکو تیمی متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس بررسی علمی و کارشناسی حادثه را بر عهده گرفتند.


شایان ذکر است در پایان این مراسم رییس دانشگاه و هیات همراه با حجت‌الاسلام و‌المسلمین منتظری دادستان کل کشور دیدار و گفتگو کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تربیت مدرس دادستانی کل کشور حقوق عامه دانشگاه تربیت مدرس تفاهم نامه همکاری رییس دانشگاه بررسی علمی قوه قضاییه بین المللی دادگاه ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۲۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: تربیت و پرورش نیروی انسانی اثرگذار، نخستین وظیفه ستاد توسعه فناوری‌های اپتیک و کوانتوم است و در این راستا، ترویج، اطلاع‌رسانی و تبلیغ برای جذب سالانه حداقل ۲ هزار نفر در حوزه کوانتوم در دستور کار ستاد است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روح‌الله دهقانی با بیان این که تربیت و پرورش نیروی انسانی اثرگذار، نخستین وظیفه ستاد توسعه فناوری‌های اپتیک و کوانتوم است و در این راستا، ترویج، اطلاع رسانی و تبلیغ برای جذب سالانه حداقل دو هزار نفر در حوزه کوانتوم در دستور کار ستاد است، گفت: از 10 دانشجوی پسادکتری توسط ستاد کوانتوم برای فعالیت در این مرکز نوآوری حمایت می شود تا کمکی به تسهیل فرآیند تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی حوزه کوانتوم صورت بگیرد.

وی با اشاره به نقش برجسته و‌ پررنگ علم و فناوری در اقتدارآفرینی و امنیت کشور عنوان کرد: عملیات غرورآفرین «وعده صادق» که یکی از مصادیق توانمندی و اقتدار کشور در عرصه دفاعی و نظامی است که بزرگی و هژمونی این عملیات بر دو رکن مهم اتکا دارد که نخستین و مهم‌ترین این ارکان، برخورداری ایران از دانش و فناوری بومی کافی برای اجرای چنین عملیاتی است. در حقیقت مصداق واقعی «العلم سلطان» به وضوح‌ در این عملیات، نمایان بود و جهان، توانمندی دانشی و فناورانه ایران و توانمندی در کاربردی سازی آن را به وضوح دریافت.

دهقانی ادامه داد: دومین رکن این عملیات را می‌توان بهره‌مند بودن کشورمان از موهبت فرماندهانی دارای شجاعت، وتدبیر و درایت استفاده و‌ به کارگیری این توانمندی دانست. فرماندهان توانمندی که به مدد رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی از چنین شجاعتی برخوردارند و این دو رکن در کنار هم، برای دوستان ایران مقتدر، امری تحسین برانگیز و برای دشمنانش، موضوعی هراسناک است.

معاون علمی رییس جمهور، دانشگاه علم و صنعت را یکی از پیشران‌های توسعه علم و فناوری در صنعت کشور دانست و افزود: ورود این دانشگاه به عرصه حمایت و‌ توسعه فناوری‌های تحول‌آفرین و پیشران، موضوعی دلگرم‌کننده و زمینه‌ساز تربیت نیروی انسانی متخصص و مجرب برای حرکت در توسعه و کاربردی‌سازی فناوری‌های تحول آفرینی همچون کوانتوم، به واسطه شرکت‌های دانش بنیان است و در همین راستا، معاونت علمی از تحقیقات، پروژه‌های تحقیق و توسعه و شکل‌گیری شرکت‌های نوپای این دانشگاه و تعریف پروژه های جدید حمایت می‌کند.

معرفی 110 استاد شاخص در تربیت نیروی انسانی با اعطای «جایزه شیخ مفید»

رییس بنیاد ملی نخبگان ضمن تبریک روز معلم به تمامی معلمان و آموزگاران اظهار داشت: آن چه امروز از شرکت های دانش بنیان و دستاوردهای فناورانه و نواورانه در عرصه های مختلف در اختیار داریم را مرهون دانشگاه‌ها هستیم. بعضا کم لطفی و بی مهری هایی نسبت به دانشگاه ها صورت می‌گیرد و جایگاه آن‌ها در توسعه اقتصاد دانش‌بنیان کم اهمیت تلقی می‌شود، این در حالی است که رشد و رونق امروز زیست بوم دانش بنیان کشورمان را مرهون دانشگاه‌های کشور هستیم. انعقاد موافقت‌نامه های معاونت علمی و دانشگاه ها پیمانی است از سوی معاونت علمی با دانشگاه های مطرح کشور که در مسیر تقویت و تسهیل فعالیت های فناورانه، شکل گیری شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی و رشد و بالندگی فعالیت‌های فناورانه و‌نوآورانه گام برمی‌دارند.

به اعتقاد معاون علمی رییس جمهور، دانشگاه فراتر از آن‌که کارخانه تولید علم، تولید و توسعه فناوری باشد، کارخانه تربیت نیروی انسانی متعهد و توانمند است ولی این موضوع و نقش فاخر در دانشگاه قدری کمرنگ شده است.

وی افزود: امسال جایزه ای تحت عنوان جایزه شیخ مفید تعریف شده است که با کمک دانشجویان نخبه دانشگاهی و بدون اعلام هیچ فراخوانی، استادانی را که انتخاب اول دانشجویان هستند و نقش اثرگذاری در تربیت و اعتلای نیروی انسانی دانشجو دارند مورد تقدیر و حمایت قرار می‌دهد.

"مرکز ملی آفرینش فناوری‌های کوانتومی" راه‌اندازی می‌شود

دهقانی با اشاره به اعطای یک بسته حمایتی 10 میلیارد ریالی به برگزیدگان این جایزه عنوان کرد: این جایزه شامل 1000 امتیاز است که تا 400 امتیاز آن قابل دریافت به صورت نقدی بوده و بخش دیگر آن شامل استفاده از گرنت‌های خدمات شبکه آزمایشگاهی، پژوهانه‌ها و دریافت حمایت‌های دانشجویان مانند تسهیلات سربازی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ فرصتی برای امضای تفاهم نامه‌های دوجانبه و چند جانبه است
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس هاب بین‌المللی تعاملات علمی با کشورهای دیگر
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس