Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، علیرضا عصار که یکی از داوران برنامه استعدادیابی بندبازی بود درباره میزان رضایت خود از خوانندگان گروه های شرکت‌کننده در این برنامه گفت: به طور کلی آن چیزی که برای من دلگرم‌کننده و شاید جزو اهداف اولیه بندبازی است، آن بود که تعداد قابل توجهی نوازنده درجه یک در شهرستان‌های مختلف پیدا کردیم که کاملا آماده ورود به بازار حرفه‌ای موسیقی هستند و اکنون آمادگی و ظرفیت این را دارند که به بهترین گروه‌هایی که به صورت حرفه‌ای فعالیت می‌کنند و مشغول کنسرت هستند، ملحق شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خواننده‌های خوب هم در گروه‌های شرکت‌کننده در بندبازی حضور داشتند اما بین اعضای گروه تفکیک قائل نشدیم و فقط در قالب گروه، عملکرد آنان را بررسی کردیم. بعضی‌ از گروه‌ها خواننده‌شان همسطح بود، بعضی‌ها، خواننده بهتری داشتند و در بعضی‌ از گروه ها، نیز بالعکس بود.

عصار درباره جایگاه خواننده و تاثیر آن بر موفقیت یک گروه موسیقی بیانکرد: من تصور می‌کنم گروه های موسیقی با برنامه‌ریزی و مدیریت خوب و با کمک خوانندگان خوب، می‌توانند وارد بازار موسیقی شوند. در جهان هم، وضعیت اینطور است؛ به عنوان مثال در گروه «بیتلز» که تک تک اعضای آن محبوبیتی پیدا می‌کنند اما محبوبیت خواننده در موفقیت آن تاثیر مهمی دارد.

این موسیقیدان درباره موفقیت بازار موسیقی با ورود گروه‌های شرکت‌کننده در بندبازی گفت: پیش‌بینی اینکه چه کسی در بازار موسیقی موفق می‌شود به خصوص با پیچیدگی‌های بازار فعلی، کار سختی است اما اگر از من بپرسید گروه‌های بندبازی ظرفیت موفق شدن را دارند یا خیر، به نظر من تعدادی از گروه‌ها ظرفیت موفق شدن را دارند. اگر ضمن برنامه‌ریزی درست، قطعات خوبی برایشان ساخته شود و مدیریت خوبی داشته باشند، بازار موسیقی را تحت الشعاع عملکرد مثبت خود قرار خواهند داد.


عصار درباره خطرات و آسیب هایی که برنامه‌های استعدادیابی در سرخوردگی و حتی ایجاد زمینه برای مهاجرت آنان به علت نبود سیستم حمایتی در بازار موسیقی به وجود آورد، گفت: این اتفاق، احتمالی نیست که بشود براساسش تصمیم‌گیری کرد و نمی‌توان گفت این موضوع احتمال زیادی دارد. با توجه به وضعیتی که موسیقی ما به طور کلی دارد، همه محدودیت‌هایی که پیرامونش هست و همه پیچیدگی‌هایی که بازار موسیقی ما دارد، به نظرم ساخت برنامه‌های استعدادیابی در حوزه موسیقی بسیار واجب است.

این خواننده موسیقی پاپ با تاکید بر اینکه برنامه بندبازی به عنوان یک مسابقه منحصربه فرد در دنیا، فاصله زیادی با استانداردهای برنامه های استعدادیابی ندارد، ادامه داد: به نظر من، با توجه به عملکرد پلتفرمی که بر روی این برنامه سرمایه گذاری کرده، فضای تازه ای ایجاد شده و ایرادات آن هم قابل حل و چشم پوشی است. به نظر من این برنامه در کوتاه مدت حتی می‌تواند تاثیرات بسیار مثبتی روی بازار موسیقی بگذارد.

عصار در ادامه بیان کرد: من هیچ گاه در جایگاه داور قرار نگرفتم و به همین دلیل هم سعی کردم قضاوت سخت نکنم. بیشتر سعی کردم بر اساس آنچه که به خودم گذشته و محصولش تجربه طولانی مدت است، با مهربانانه‌ترین و همکارانه‌ترین نوع ممکن رفتار کنم.

بندبازی مشابه خارجی ندارد

این نوازنده و آهنگساز در پاسخ به این سوال که آیا بازار موسیقی از لحاظ ساختاری و سیستمی ظرفیت حمایت از گروه‌های موسیقی مستعد را دارد؟ بیان کرد: برنامه‌ بندبازی مشابه خارجی ندارد اما در برنامه‌هایی که به صورت استعدادیابی هستند این واقعیت تلخ وجود دارد که استعدادهای برتر به بازار موسیقی کشورشان معرفی شوند، اما در بازار دوام نمی‌آورند.

وی ادامه داد: با این حال، ساخت چنین برنامه‌ای لازم و تاثیرگذار است چرا که که نوازنده‌های جواب و بااستعداد زیادی امید به آینده بهتر پیدا می‌کنند. این برنامه ویترینی است که مثلا یک نوازنده ۱۶ ساله که در شهرستانی ساز می‌زند و در شرایط عادی، امکان ورود به بازار موسیقی را ندارد و سراسر استعداد و عشق به موسیقی است، با نمای درستی که در این برنامه از خود نشان می دهد، می‌تواند دیده شود و با همکارانش در بازار موسیقی فرصت حضور پیدا کند.

عصار همچنین بیان کرد: در حال حاضر بسیاری از نوازندگان شرکت‌کننده در بندبازی به دلیل استعدادشان می‌توانند در گروه‌های خوب موسیقی کشور حضور داشته باشند. بنابراین ارزش دارد که هر طوری لازم است برای برگزاری چنین برنامه هایی بجنگیم. این استعدادهای جوان، فقط ساز دستشان است و در همه جای کشور حضور دارند. چگونه باید وارد بازار موسیقی شوند و چگونه باید استعدادشان را نشان و پرورش دهند؟ آیا فضایی به آنان داده می‌شود؟ برنامه بندبازی نشان داد که آنان می‌توانند دیده شوند و عادلانه برنامه‌شان را اجرا کنند و مردم درباره‌شان تصمیم بگیرند.

بندبازی مسابقه استعدادیابی بندهای موسیقی ایران در ژانر پاپ و پاپ تلفیقی است که توسط یک اپلیکیشن آنلاین داخلی پخش می شود و ترکیبی از رأی داوران و آرای مردمی سرنوشت گروه‌های شرکت‌کننده در این رقابت را تعیین می‌کند.

کد خبر 680363 منبع: ایرنا برچسب‌ها موسیقی ایرانی موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موسیقی ایرانی برنامه های استعدادیابی گروه های شرکت کننده بازار موسیقی گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۳۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشتی برای یک پژوهشگر موسیقی

ویژه‌برنامه «میر عشق» به مناسبت زادروز میرعلیرضا میرعلینقی مورخ، پژوهشگر، روزنامه‌نگار، تحلیلگر و منتقد موسیقی در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، ویژه‌برنامه «میر عشق» به مناسبت زادروز میرعلیرضا میرعلینقی مورخ، پژوهشگر، روزنامه‌نگار، تحلیلگر و منتقد موسیقی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

سخنرانی، پخش فیلم و اجرای موسیقی بخش‌های مختلف این برنامه است که با حضور استادان، پیشکسوتان و هنرمندان عرصه موسیقی برگزار می‌شود.

میرعلیرضا میرعلینقی (زاده ۸ اردیبهشت ۱۳۴۵ در تهران) سنتور را نزد مجید کیانی و پیانو را نزد امانوئل ملیک‌اصلانیان و فخری ملک‌پور فرا گرفت و نزد حسینعلی ملاح شیوه‌های نوشتن و نسخه‌شناسی موسیقی را آموخت.

وی یکی از نخستین روزنامه‌نگاران حرفه‌ای حوزه موسیقی به شمار می‌رود که از سال ۱۳۶۵ فعالیت مطبوعاتی دارد و در ده‌ها نشریه به تحلیل رخدادهای موسیقی و نگارش مقالات مشغول است.

مقدمه «ردیف موسیقی ایران برای پیانو» اثر استاد جواد معروفی، موسیقی‌نامه وزیری، کتاب‌شناسی موسیقی ایران، خاطراتی از رفتگان موسیقی، خاطرات جواد بدیع‌زاده و خاطرات هنری میلاد کیایی برخی آثار مکتوب میرعلینقی است.

علاقمندان برای شرکت در این مراسم می‌توانند به به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «شب نغمه‌های اذان ایرانی» روی صحنه می‌رود
  • بندبازی مرگبار برای تحصیل
  • بزرگداشتی برای یک پژوهشگر موسیقی
  • جزییات «شب نغمه‌های اذان ایرانی» اعلام شد/ تجلیل از ۲ موذن پیشگام
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • آغاز نخستین مرحله اردوی آمادگی تیم ملی فوتبال هفت نفره از پانزدهم اردیبهشت
  • دیدار اعضای هیئت کشتی استان همدان با علیرضا دبیر
  • یادمان غلامحسین بنان در فرهنگسرای ارسباران
  • پیرمغان را با صدای علیرضا عصار و با شعر حافظ بشنوید
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی