Web Analytics Made Easy - Statcounter

صنعت بیمه در نظام اقتصادی و اجتماعی کشور، نقش بی بدیلی را می تواند بر عهده بگیرد که باید برای حرکت آن ریل گذاری صحیحی انجام شود.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل ازاداره کل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی، مهندس مجید بهزادپور که در جمع اعضای هیات رئیسه شورای هماهنگی تشکلهای صنفی نمایندگان بیمه سراسر کشور سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: نمایندگان و کارگزاران صنعت بیمه در خط مقدم خدمات رسانی به آحاد جامعه ایستاده اند و حمایت آنان، از ماموریت های اصلی نهاد ناظر صنعت بیمه به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل بیمه مرکزی بر ضرورت استفاده از فناوری روز و تجهیز نمایندگان بیمه به دانش روز و تکنولوژی های نوین تاکید کرد و اظهار داشت: صنعت بیمه در آینده نزدیک به یکی از صنایع مهمی تبدیل می شود که بیشترین خدمات الکترونیکی را به مردم ارائه خواهد داد.

وی با اشاره به این مطلب که موفقیت صنعت بیمه در گرو حمایت از نمایندگان است، خاطرنشان کرد: حمایت از نمایندگان بیمه یک موضوع راهبردی برای بیمه مرکزی محسوب می شود.

مهندس بهزادپور، افزایش ضریب نفوذ بیمه را از مولفه های اصلی توسعه صنعت بیمه ارزیابی کرد و افزود: نهاد ناظر صنعت بیمه تلاش می کند با اصلاح آیین نامه های مرتبط و توسعه زیرساخت های کافی برای فعالیت آسان تر شبکه فروش، زمینه افزایش ضریب نفوذ بیمه را فراهم کند.

رئیس شورای عالی بیمه با قدردانی از عملکرد نمایندگان بیمه در سال های اخیر نسبت به ضرورت تلاش بیشتر در این مسیر تاکید کرد و افزود: هر گونه تلاش برای بهبود وضعیت معیشت کارکنان صنعت بیمه، افزایش سطح بهره وری ایشان را به دنبال خواهد داشت.

بر اساس این گزارش، مهندس بهزادپور در بخش دیگری از سخنان خود از سیاست و راهبرد کاهش تصدی گری نهادناظر صنعت بیمه سخن گفت و اظهار داشت: نقش آفرینی نمایندگان بیمه در گرو انسجام تشکل های رسمی و وحدت رویه در تصمیم گیری های صنفی است که در صورت تعامل سازنده با نهاد ناظر صنعت بیمه می تواند فضای رقابت را به سمت عادلانه تری هدایت کند.

شایان ذکر است در این نشست روسای کانون های مختلف نمایندگان صنعت بیمه به طرح مشکلات، مسائل و دیدگاه های خود پرداختند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نمایندگان بیمه صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۵۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، علی قیاسی عصر یکشنبه در نشست با اصحاب رسانه اظهار کرد: ۲۳ هزار و ۱۸۰ نفر عضو خانه کارگر هستند که از این تعداد ۱۲ هزار و ۱۸۰ نفر عضو فعال هستند.

قیاسی با بیان اینکه در استان مرکزی حدود ۱۲ هزار کارگر ساختمانی پشت نوبت بیمه هستند و سهم اراک ۴ هزار کارگر است، ادامه داد: ۱۳ هزار و ۲۵۰ کارگر ساختمانی در این استان از خدمات بیمه بهره مند هستند و سهم شهر اراک از این کارگران حدود ۴ هزار و ۳۰۰ نفر است.

قیاسی یادآور شد: سه هزار و ۶۵۰ کلاس‌های آموزشی رایگان شامل کمک درسی، کامپیوتر و خیاطی برای اعضا و خانواده آنها برگزار شد.

۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی مربوط به کارگران ساختمانی است

قیاسی، ۵۰ درصد حوادث کارگاهی و ۵۵ درصد فوت حوادث کارگاهی را مربوط به کارگران ساختمانی بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر که بحث بند دوم قانون ۴۱ رعایت نشده، صنایع روز به روز در حال خالی شدن هستند و به جای تعدیل نیرو توسط کارفرمایان، کارگران خود از محیط کار خارج می‌شوند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک اضافه کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است.

تأمین مسکن یکی از بزرگ‌ترین مشکلات جامعه کارگری است

قیاسی، مسکن را یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری دانست و گفت: مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی پیش بینی نشده است.

وی بیان کرد: طبق قانون اتباع بیگانه باید در مشاغلی که نیروی ایرانی توان کار ندارند، کار کنند اما این افراد به قسمت‌های مختلف ساختمانی ورود کرده‌اند در حالی‌که ورود آن‌ها به برخی مشاغل ممنوع است.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: اتباع به صنعت شهرهای صنعتی اراک، دلیجان و ساوه وارد شدند در حالی که اجازه وارد کار کردن در صنعت را ندارند.

کد خبر 6091441

دیگر خبرها

  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند
  • بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه
  • بیانیه نمایندگان مجلس در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • بیانیه ۱۵۰ نفر از نمایندگان در حمایت از دانشگاهیان حامی مردم مظلوم غزه در آمریکا و اروپا
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • یک امتیاز، نتیجه رقابت نمایندگان کهگیلویه و بویراحمد با حریفان در مسابقات هندبال کشور
  • روز خوب نمایندگان بوکس ایران در رقابتهای جوانان و امید آسیا
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • دستگاه‌های نظارتی مشکلات شرکت پیش فروش خودرو را هشدار می‌دادند