Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حکم دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، مجید کیانی به‌عنوان رئیس هیات مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس منصوب شد تا پایانی بر بلاتکلیفی قلب تجارت آذربایجان باشد.این حکم به تصویب شورای عالی مناطق آزاد کشور و تایید رییس جمهور رسیده است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، مجید کیانی متولد ۱۳۶۰ در تبریز و دارنده مدرک دکترای مهندسی عمران از دانشگاه تبریز و عضو هیات علمی گروه مهندسی عمران دانشگاه جامع امام حسین(ع) است

در سوابق مدیرعامل جدید منطقه آزاد ارس عضویت در هیات مدیره قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) و برخی هلدینگ‌های تخصصی این قرارگاه، هیات مدیره‌ شرکت جهاد توسعه منابع آب ایران، شرکت جهاد توسعه سیلوها، رئیس مرکز تحقیقات و خودکفایی، مدیرعاملی چندین موسسه و شرکت‌های بزرگ وابسته به قرارگاه و همچنین مدیریت شرکت مهندسین مشاور ایمن سازان در حوزه تونل و مترو  و مدیر عامل  شرکت مهندسین مشاور در حوزه نفت،گاز و پتروشیمی دیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید کیانی جزو مهندسان نخبه و مدیران موفق آذربایجانی است که در ۱۵ سال اخیر مدیریت پروژه‌های مهم در کشورهای همسایه را برعهده داشته و در داخل کشور نیز مدیریت طرح و اجرای پروژه‌های مترو در شهرهای مختلف کشور از جمله تبریز، ساخت  پروژه‌های ابنیه و بیمارستانی، تونل‌های انتقال آب و همچنین مدیریت و اجرای پروژه‌های کلان عتبات عالیات در کربلا و نجف و... را برعهده داشته است.

این مدیر بومی منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس تاکنون موفق به کسب عناوین مدیر نمونه، مهندس نخبه و چهره‌ی برتر پروژه‌های بین‌المللی در جشنواره‌های مختلف شده است.

گفتنی است در ماه‌های اخیر برخی نمایندگان مجلس درصدد تحمیل گزینه‌‌های غیربومی و کهنسال به شورای عالی مناطق آزاد بودند تا منافع شخصی‌شان را پیش ببرند اما با ایستادگی سعید محمد برابر فشار سیاسیون و  تاکید نماینده ولی‌فقیه و استاندار آذربایجان‌شرقی بر انتصاب چهره‌ی بومی برای گشایش گره ارس، نهایتا مطالبه‌ی اهالی منطقه و نخبگان محقق شد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز ارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۵۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!

 استفاده از آسانسور صرفا برای راحتی در جابه‌جایی عمودی نیست. همه دانشجویان رشته‌های علوم پایه و مهندسی در درس فیزیک، اصل هم‌ارزی نسبیت عام را خوانده‌اند که حرکت شتابدار در آسانسور معادل حضور در میدان گرانشی است و زمان در حضور میدان گرانشی، کندتر می‌گذرد. این یافته اینشتین در آثار علمی‌تخیلی برجسته‌ای مانند «میان‌ستاره‌ای» اثر کریستوفر نولان نیز به‌زیبایی نشان داده شده است.

با این حال به نقل از ایسنا، استفاده از آسانسور هیچ کمکی به طول عمر شما نمی‌کند و درمقابل، انتخاب راه‌پله می‌تواند به شما کمک کند تا زندگی طولانی‌تری داشته باشید. به طور مشخص، بالا رفتن از چند پله در روز، خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و مرگ را کاهش می‌دهد حتی اگر سابقه مشکلات قلبی داشته باشید.

دکتر سوفی پادوک(Sophie Paddock)، نویسنده این مطالعه از دانشگاه آنگلیا شرقی و بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک و نورویچ می‌گوید: «اگر هر دو گزینه پله‌ها یا آسانسور را دارید، به سراغ پله‌ها بروید، زیرا این کار به قلب شما کمک می‌کند. حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه‌مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالا رفتن از پله‌ها می‌تواند یک هدف دست یافتنی برای فعالیت‌های روزانه باشد».

بیماری‌های قلبی عروقی علت اصلی مرگ‌ومیر در بسیاری از کشورهای جهان ازجمله ایالات متحده هستند، اما محققان می‌گویند که ورزش منظم می‌تواند به پیشگیری از آن کمک کند. متأسفانه، مطالعه جدیدی که در مجله ESC Preventive Cardiology ۲۰۲۴ ارائه شد، نشان می‌دهد که از هر چهار فرد بزرگسال در سراسر جهان، یک نفر از سطوح توصیه شده فعالیت بدنی برخوردار نیست.

در ایالات متحده، بزرگسالان باید هر هفته حدود ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط داشته باشند که این میزان، معادل ۳۰ دقیقه پیاده‌روی سریع روزانه در ۵ روز از هفته است. همچنین اضافه کردن دو روز فعالیت‌های تقویت عضلانی توصیه می‌شود که در آن، همه گروه‌های عضلانی اصلی از جمله پاها، باسن، پشت، شکم، سینه، شانه‌ها و بازوها درگیر شوند.

جزئیات پژوهش

دکتر پادوک خاطرنشان می‌کند که بالا رفتن از پله‌ها، ورزشی آسان و قابل‌دسترس است که افراد می‌توانند در هر مکانی انجام دهند، از ساختمان آپارتمانی خود گرفته تا پارک‌های شهری. با در نظر گرفتن این موضوع، این مطالعه جدید به بررسی تأثیر بالا رفتن از پله بر طول عمر و سلامت قلب پرداخته است.

این گروه ۹ مطالعه قبلی را در مورد بالا رفتن از پله‌ها با بیش از ۴۸۰ هزار شرکت‌کننده‌ جمع‌آوری کرد. این مطالعات مجموعه وسیعی از شرایط را مورد بررسی قرار داد و درمورد تعداد پله‌هایی که شرکت‌کنندگان از آن بالا رفتند یا سرعتی که از آن پله‌ها بالا رفتند، تفاوتی قائل نشد. این ۹ گزارش شامل افراد سالم و همچنین افراد مبتلا به بیماری شریانی محیطی یا سابقه حملات قلبی بود. شرکت کنندگان از ۳۵ تا ۸۴ سال سن داشتند.

به طور کلی، این مطالعه جدید نشان داد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش ۲۴ درصدی خطر مرگ به هر دلیلی ارتباط دارد. شرکت کنندگان همچنین ۳۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی قرار گرفتند. علاوه بر این، بالا رفتن از پله‌ها به این شرکت‌کنندگان کمک کرد تا از برخی از عوارض عمده بیماری‌های قلبی عروقی، از جمله حمله قلبی، نارسایی قلبی و سکته جلوگیری کنند.

دکتر پادوک می‌گوید: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هرچه فردی از پله‌ها بیشتر بالا برود، مزایای بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه و چه در جای دیگر، از پله‌ها استفاده کنید».

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • آیا پاسپورت برای آیلتس لازم است؟ نکاتی که باید بدانید!
  • معارفه مدیرعامل جدید پتروشیمی فن آوران
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • پزشکان می‌گویند آسانسورسواری عمر را کوتاه می‌کند؛ جایگزین استفاده از راه‌پله!
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • آیا چین می‌تواند؟